Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana80art spune:
Salut....mamicute cu burticute....
Tocmai am aflat ca sunt putintel anemica....dar slava domnului ca infectie urinara se pare ca nu am....adica asa sper eu...ca la analize nu a iesit...o astfel de problema...
Iar pentru anemie iau fier de vreo 2 sapt...
Azi noapte...mai bine zis spre dimineata m-am trezit brusc-era pe la 5 si jum cred eu- si mi s-a parutca tiuie ceva in casa....m-am speriat groaznic...candindu-ma sa nu fie ceva de la centrala ...in fine intr-un final mi-am dat seama ca-mi tiuia mie capul...adica aveam partea dreapta a capului putin amortita...cu toate ca ma trezisem pe stanga....si-mi tiuia foarte tare urechea......Voua vi s-a intamplat asa ceva ? Plus ca imi simteam si bataile inimii mai accelerate si foarte puternice...de parca alergasem inainte....Nu pot sa-mi dau seama ce reprezinta asta....
Am zis ca mai urmaresc ....dar totusi am un mare semn de intrebare....ca n-am mai trait asa ceva pana acum...
Pupici...si revin..
+ 27 sapt.
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art
Ciresica5 spune:
Va pup pe toate burtici,
Lysbeth, mie medicul de familie mi-a zis ca poate sa-mi dea concediu prenatal cu 2 luni inainte de DPN, adica pe la 31 de saptamani!
Petra Tudor si celelalte fete, eu zic ca ar fi bine sa evitam lucrurile care ne-ar putea face rau, care ne-ar face si mai pesimiste si sa incercam sa gandim pozitiv, sa ne rugam la Doamne-Doamne sa aiba grija de puiutii nostri si de noi, caci oricum toata puterea este in mainile Lui! 
Florinela, stai linistita si nu-l stresa pe micutul Albert cu atatea eco, caci totul va fi in regula!
Mititica, nu te ingrijora cu visele... mama si soacra ta te-au visat pentru ca iti poarta de grija, mai ales de cand ai intrat in luna a saptea! Se gandesc mereu la tine si de aceea te-au visat...
Ada, felicitari pentru grasunica ta
si bine ca ne-ai zis ca ai uitat sa schimbi semnatura, ca si eu ma panicasem! ![]()
AMR - 9 SAPTAMANI

31+ cu
Albert Nicolas
denisamada spune:
Multumim pentru sfaturi, Adriuta! Bebe sanatos si papacios! 
Inapreda, mie mi-ar fi placut (daca bebe era baietzel) Victor-Cristian. Nu prea i-a placut lui tati... pe urma am aflat ca e fetitza si nu am mai discutat despre asta...
Noi ne-am hotarat pentru numele "Adela", insa am mai vrea unul, care sa fie si un pic "de sfant". Ne place foarte mult Marisa, dar am o retinere... parca suna un pic... capshunist-telenovelistic. Va rog, spuneti-mi si voi ce parere aveti. 
Denisa-Madalina
26+
cu Adela
Maya25 spune:
Ada1974, felicitari pt bebe maricica. Ma bucur ca ti s-a ridicat placenta si nu mai e praevia. Si eu am facut eco la 31 sapt si 3 zile si mi s-a spus ca s-a departat placenta de col, atunci fiind la aprox 4 cm fata de col! Asa m-am bucurat! E o minune pt mine. Medicul a zis ca nu se mai numeste placenta praevia ci placenta jos inserata. Suna mult mai bine, cel putin dupa mintea mea
.
Tie ti-a facut 4d de ti-a spus greutatea lui bebe asa exact? Mie imi face numai 2d si-mi spune dintr-un tabel, probabil o greutate medie... Mi-a spus ca oricum greutatea reala o sa o vedem la nastere.
Bebe mea sta in pozitie pelviana, nu stiu daca se mai intoarce, singurul bai ii ca isi tine capsorul in partea dreapta si nu prea am voie sa stau pe dreapta (nu-mi da ea voie, riposteaza ca probabil o apas, saracuta).
Maya
31+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Monnvas spune:
Buna, fetelor! 
Adriuta, multumim pentru sfaturi! Bune la casa omului...
Nu va mai ganditi la ce s-a intamplat la odiseea de ian-feb; e tragic, noi avem deja semnalata circulara de cordon, asa ca stam cu un pic de morcov, dar hai sa speram ca va fi totul bine!
Plici succes la doctor! Sa vii cu vesti bune!
Lysbeth eu am intrat in prenatal de pe 5 ian, adica la 31s.
Fetelor, am si eu o intrebare. Prenatalul e 85% din SALARIUL brut sau din VENITUL brut pe ultimele 6 luni (ma rog, media bla bla)? La mine e o diferenta destul de mare.
pentru fetele noi: daca vreti si voi pe listuta dati un mesaj cu data nasterii, ultima menstruatie si DPN. Am impresia ca ati mai zis cate ceva, dar n-am inregistrat.
Maya si eu ma gandeam la tine, cum oi fi stand tu sau Floric in pat de atata vreme, cand eu nu suport nici o noapte intreaga, ma culc la 2 si la 9 sunt in picioare ca nu imi mai gasesc locul.
pentru voi!
Azi s-a tinut o tiganca dupa mine sa ma invete sa imi descant pentru nastere usoara. Abia am scapat de ea.
si s-aveti o zi frumoasa, uite ce fain e afara!
Monica Elefantica
33+ 
CASA LU' BEBE
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Fetele mi-e mi-a recomandat medicul CALCIU C VITA, azi am luat prima zi si mi s-a parut mie sau da contractii? Mai ia cineva? Sau e normal sa incep sa am contractii?(pana acum nu am avut asa ceva) Am atipit ca m-am trezit de la 6 pt. analize si m-am sculat cu o durere de burtica ca la ciclu si burta tare. Acum mi-a trecut, ca ma speriasem . |
Intr-adevar, calciul poate produce contractii, dar nu e de dorit. Eu te-as sfatui sa suspenzi administrarea lui pana cand iei legatura cu medicul care supravegheaza sarcina.

Denisa-Madalina
26+
cu Adela
danonique spune:
DIANA mie tocmai analiza care se face la o ora dupa consumul de glucoza mi-a iesit peste limita (152)si acum trebuie sa o refac sa vedem cum mai iese dupa o perioada de regim strict(fara dulciuri,o sg felie de paine pe zi,maxim 2 fructe pe zi).Tu ai facut analiza sau urmeaza sa o faci?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Roxana80art spune:
OLGA LA MULTI ANI , SANATATE SI O SARCINA USOARA SI O NASTERE LA FEL DE USOARA...TE PUP SI ITI DORESC NUMAI DE BINE !!!! 

...si noi cautam nume de fetita...ne-am gandit la cateva dar nu stim la care sa ne oprim...gen...Ilinca, Sofia, Eliza, Anastasia, Florena....dar suntem inca in dubiu...si tati inca nu vrea sa se exprime foarte clar asupra unuia dintre ele...voi ce ziceti...??
Apropo de miscarile bebelusilor nostrii....m-a cam pus pe ganduri tragedia mamicii de la gravidutele din ian-feb...si fetita mea se misca ...destul de des...dar cateodata intr-adevar e foarte cuminte....de nu-mi place deloc...sa nu simt nimic decat prea multa liniste....Doamne Ajuta....nu putem decat sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa nu avem o astfel de problema.....ca e groaznic numai cand te gandesti ...dar sa mai traiesti asa ceva....cumplit.....si-mi pare teribil de rau sa aud o astfel de veste neplacuta....
Pupici...
+ 27 sapt.
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Ilinca, Ervin ar putea fi o optiune. Imi place ca nu poate fi madarit. Sa vedem ce zice Capcaunu' diseara. ![]() Theodor il cheama si pe socru', asa ca -nu stiu daca ma poti intelege *** Danonique, diabetul gestational -din cite stiu eu- dispare dupa nastere. Si nu cred ca poate fi vorba de insulina. Iti tin pumnii ![]() Gina 29+ Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic Poze AMR |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
pisigri spune:
...ce analize de trim 3 ati facut? la mine vad ca dr nu se inghesuie deloc cu recomandatul de analize...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

.