Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
din pacate tragedia asta s-a suprapus cu perioada in care copii nostri nu prea mai au loc sa se mishte atat de mult.
roxana - poate ar trebui sa iti iei tensiunea, dar nu cu un tensiometru electronic pt ca dau erori.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Fetelor, am si eu o intrebare. Prenatalul e 85% din SALARIUL brut sau din VENITUL brut pe ultimele 6 luni (ma rog, media bla bla)? La mine e o diferenta destul de mare. |
Din cate stiu eu, se considera toate veniturile impozabile. Si la mine diferenta e foarte mare.

Denisa-Madalina
26+
cu Adela
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Maya25 Ada1974, felicitari pt bebe maricica. Ma bucur ca ti s-a ridicat placenta si nu mai e praevia. Si eu am facut eco la 31 sapt si 3 zile si mi s-a spus ca s-a departat placenta de col, atunci fiind la aprox 4 cm fata de col! Asa m-am bucurat! E o minune pt mine. Medicul a zis ca nu se mai numeste placenta praevia ci placenta jos inserata. Suna mult mai bine, cel putin dupa mintea mea .Tie ti-a facut 4d de ti-a spus greutatea lui bebe asa exact? Mie imi face numai 2d si-mi spune dintr-un tabel, probabil o greutate medie... Mi-a spus ca oricum greutatea reala o sa o vedem la nastere. Bebe mea sta in pozitie pelviana, nu stiu daca se mai intoarce, singurul bai ii ca isi tine capsorul in partea dreapta si nu prea am voie sa stau pe dreapta (nu-mi da ea voie, riposteaza ca probabil o apas, saracuta). Maya 31+ ![]() http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
felicitari Maya pt noua pozitie a placentei, ma bucur mult,aste este o evolutie foarte buna

27+ cu
MariaVine barza!
plici plici spune:

am venit...17 februarie am programare...o prima programare :). Pe 2 sau 3 febr trebuie sa ma duc la spital ca sa-mi faca un bilant (adica nu stiu ce masuratori mai face, il mai cantareste...trala la la) si atunci vedem daca ramane 17 sau reprogrameaza.
Sincer, ma asteptam sa fie mai repede ( de fapt cred ca speram sa fie mai repede). hihiih...altfel toate bune si frumoase, mi-a facut examen pe masa, cica colul e ok, mi-a luat secretie pt streptococul minune si cam atata...
olga la multi ani, multa sanatate 

acuma mai citesc sa vad ce-ati mai scris ....

corina
35+
aris26 spune:
pisigri - eu am facut analize de sange, un sumar de urina si cultura de col pt streptococul de tip b. daca vrei ti le inshir aici pe cele de sange.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
alina.n spune:
plici deci se anunta pe 17febr urmatorul ghiocel
ma bucur ca bb e bine,sa ne tii la curent
27+ cu
Maria
Vine barza!
aris26 spune:
plici - woooow 17 feb?!!?!!? cum departe ca mie mi se pare ca maine.
maya - felicitari pt placenta catzaratoare
deja se vad rezultatele eforturilor tale. sa vezi rezultatul final ce grozav o sa fie
30+
poze
AMR 10 saptamani 
plici plici spune:
| citat din mesajul lui aris26 plici - woooow 17 feb?!!?!!? cum departe ca mie mi se pare ca maine. maya - felicitari pt placenta catzaratoare ![]() 30+![]() poze AMR 10 saptamani ![]() |
eh ziceam si eu...sunt asa un burete cu apa...daca-mi dau vreo 3 gauri sigur voi fi o stropitoare de mare efect hihiihca daca stau sa analizez nu sunt gata deloc...hihihi
dar nu analizez nimica
...plus ca de-abia astept sa vad grasanu'
plici plici spune:
| citat din mesajul lui alina.n plici deci se anunta pe 17febr urmatorul ghiocel ![]() ma bucur ca bb e bine,sa ne tii la curent 27+ cu MariaVine barza! ![]() |
daaa va zic normal...io tot sper sa-l mai devansez nitel...dar o sa stiu sigur la incep lui febr dupa vizita la spital. 
.