Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
PetraTudor spune:
Mititica, vrei sa spui Tantum Rosa cred ![]()
Cat despre vise, eu stiu ca se interpreteaza invers. Dar mai bine... nu le interpreta deloc si nu te mai gandi! Si pe mine m-a preocupat subiectul intr-o vreme, dar... acum cu sarcina, mai bine imi gasesc alte ... preocupari ![]()
Si la mine bebe se misca mai putin, nu ma mai inghionteste asa cum eram obisnuita. Gandesc insa si eu ca celelalte fete, e marisor de acum si nu mai are asa de mult spatiu 
Multi pupici 
ADA1974 spune:
Ina, sa stii ca am precizat ca trebuie sa schimb semnatura 30+s, si bb-lina de 2119 gr !
ada
30+ Maria - Sophia si
ana-gabriela 3ani + 11 luni
cris_tinaus spune:
inapreda am si eu doua sugestii: Luca sau Matei. Culmea e ca noi aveam numele pregatit inainte de conceptie numai de baietel si cum nu se putea altfel, s-a hotarat a fi fetita
.
Sincer m-ati panicat purin fetelor, fiica-mea avea la eco de 30 sapt doar 1600 gr. Mi se pare miculuta fata de dimensiunile pe care le enumerati aici
.pe de alta parte a zis dr. ca s-ar putea sa ma mosteneasca (am avut doar 2800 la nastere la termen) numai ca ma sperie diferenta asta totusi sunt cam 500 gr...
.
Cristina 30+ si
Ana
danonique spune:
In legatura cu baita lui bebe eu am fost foarte multumita de caditele cu suport care se pot folosi pana pe la 8-9 luni.Eu nu cred ca m-as fi descurcat sa imi spal puiutii si sa le tin si capusorul in acelasi timp iar baita a fost inca din primele zile o placere.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
aris26 spune:
ina - Alexandros o sa-l cheme. asta daca nu ne pocneshte cine-stie-ce idee in momentul in care o sa-i vedem moaca. la noi variantele sunt limitate pt ca am vrut un nume care sa aiba corespondent si in greaca si in romana, sa se poate prescurta si sa nu aiba intelesuri peiorative in nici una dintre limbi, asa ca...
30+
poze
AMR 10 saptamani 
PetraTudor spune:
Cristina, nu ai nici un motiv sa te sperii, unii bebei sunt mai mari, altii mai micuti, asta nu inseamna ca nu sunt dezvoltati sau sanatosi.
Daca ar fi fost ceva in neregula, ti-ar fi spus doctorul, poti fi convinsa.
Asa ca stai linistita. Si eu mai intru in panica, fac comparatii, etc., dar haide sa avem mai multa incredere in doctori si in ... supravietuirea speciei
, ideea este ca the offsprings take the best from their parents!
aris26 spune:
piticul meu avea la 28 de sapt si 5zile 1234grame. de s-a crucit doctorul, a zis ca in toata cariera lui chiar asa in ordine nu a mai vazut. si eu am fost micutza la nashtere(40 de sapt-2,8kg). oricum sunt sigura ca nu o sa aiba mai mult de 3000-3100g la nashtere. nici nu vreau mai mult.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_tinaus inapreda am si eu doua sugestii: Luca sau Matei. Culmea e ca noi aveam numele pregatit inainte de conceptie numai de baietel si cum nu se putea altfel, s-a hotarat a fi fetita Sincer m-ati panicat purin fetelor, fiica-mea avea la eco de 30 sapt doar 1600 gr. Mi se pare miculuta fata de dimensiunile pe care le enumerati aici .pe de alta parte a zis dr. ca s-ar putea sa ma mosteneasca (am avut doar 2800 la nastere la termen) numai ca ma sperie diferenta asta totusi sunt cam 500 gr... .Cristina 30+ si Ana |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
Ilinca_M. spune:
Inapreda: Ervin? Denis? sau chiar TITI??
Sincer, eu nu vad niciun motiv pentru care nu i-ai spune Theodor fiindca e al doilea prenume al tatalui sau...tocmai mi se pare un punct in plus pt. numele asta! E din familie si n-o sa-i strigi la fel, oricum.
Tufete, pe vremeuri se "deliverau" copii cam la 2 kile juma, 3 kile. Deja la 3 kile jumate se mira lumea ca-s grasani. Cand aud acum de pepeni de 5-6 kile...io ma inspaimant. Io as prefera o fetica pe la 2 kile 800, 3 kile 200, s-o si nasc mai usor in piticoshenia mea si sa nu inceapa cu curele de slabit de la gradinitza!
27
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M