Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Pisik, multu' frumos de sugestii 
Problema e ca toate numele "titi" sint..."luate" de copiii prietenilor nostri, in afara de Cristian. Dar asa il cheama pe sotul meu si nu vreau nici in ruptul capului. Bebe mic are personalitatea lui si -consider eu!- nu are nevoie de un astfel de "mostenire-bagaj" de la tac-su.
Pariez ca o sa fiu pe masa de nastere si noi o sa continuam sa avem dispute aprinse pe seama numelui ![]()
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
PetraTudor spune:
Ada, felicitari! Asa cum spunea Aris, bine ca ai precizat saptamana, ca si eu m-am speriat
, mie bebele meu mi se paruse mare la 1500 gr, asta la eco de 27+!
Si mie mi se pare ciudata chestia cu suplimentele de calciu, intr-adevar laptele baut zilnic ar trebui sa rezolve problema. Eu iau inca din luna a 3-a Materna + Tardyferol, mananc sanatos si variat, multe, multe fructe si sper ca atat bebe cat si eu sa nu ducem lipsa de nimic 
PT
32+ cu 
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze
inapreda spune:
"INAPREDA, mie imi place numele ERIC si PATRIC. Mai imi plac Theodor, Mihai sau Bogdan"
Georgiana, Theodor e al-2-lea nume al sotului meu
deci...pica.
Eric a fost favoritul meu inca din copilarie, pina anul trecut cind un prieten si-a botezat micutul asa. Patric Mihai e copilasul scumpel al unui prieten. Bogdan idem. Sotul meu spune ca e imposibil sa gasesc un nume care sa nu fie deja luat sau "arvunit"
De acord, dar macar sa nu fie in anturajul nostru. Sint paranoia???
Mie imi plac Dominic, Thomas, Vladimir si Ian dar sotul meu le urasete ![]()
Gina
29+
Poze
AMR
inapreda spune:
Aris despre ce nume e vorba?
Daca nu va place voua, poate ni-l dati noua! ![]()
Gina
29+
Poze
AMR
MITITICA82 spune:
buna fetelor, reusesc si eu in sfarsit sa va scriu si nu pt ca nu am avut timp ci pt ca nu am avut ce sa va scriu si cum am vesti raportez:
m-a durut f tare sub burtica si am avut intepaturi f puternice in partea dreapta, drept pt care fuguta la dr care m-a suit pe masa, si mi-a zis ca am o vaginita si mi- dat pliculete de tantum verde si pt durerile de sub burtica no spa si mi-a zi sa nu mai dorm pe spate ci doar pe partea stanga, sa nu ma ridic brusc din pat, sa nu fac efort...
despre bebe a zis ce bine, dar nu mi-a facut eco
a zis sa imi fac analizele de trim 3 si sa vin cu rezultatul si face si eco atunci.
mi-a facut medicul de familie vaccinul antitetanos
bebe misca de zor insa de vreo 2-3 zile parca zic eu un pic mai putin, cica nu ar mai avea asa mult loc sa se foiasca..
acum ma macina o grija, mama mea m-a visat f urat si m-a intreaba daca sunt bine, si culmea e ca tocami m-a sunat si socara sa vada ce fac ca m-a visat si ea f urat...credeti in vise?o fi vreun semn ceva?ca parca sunt nelinistita acum, ma gandesc la fel de fel...
mihaela ma bucur sa aud ca a fost bine la bucuresti intrasem in panica, cand am vz ca nu mai scrii nimic
zori felicitari,refacere usoara sa creaca repede mare bebe sa te bucuri de el si sa fie sanatos
va urez multa rabdare pana la termen tuturor, bebei sanatosi sa avem si nastere usoara
Claudia
31+ 
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADA1974 Buna fetelor, dau si eu raportul: am fost azi la control+eco: bebelina e bine, are in jur de 2119gr, e un pic mai mare decat varsta calendaristica, placenta s-a mai ridicat un pic, nu e previa, colul e moale, dar inchis, si am donat si eu pt analizele de trim III. V-am citit oarecum mereu, dar nu aveam noutati. Multa sanatate primului bb si fetelor cu probleme. ![]() Si la multi ani fetelor care isi serbeaza saptamana aceasta ziua (eu sunt ultima). Trebuie sa schimb si semnatura: 30+ . ![]() ada 28+ (probabil Maria - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 10 luni |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
aris26 spune:
maya - asa zic si eu. nu cred ca are nimeni pretentzii sa se mishte de 10 ori in fiecare ora...mai dorm si eu saracii. al meu are zile si zile. ieri a fost mai linishtit azi vad ca e agitat nevoie mare.
fetelor, nu va mai ganditi la ce s-a intamplat la cealalta odisee. e trist, dar acum cel mai important e sa fim calme si sa ne protejam puii nostri.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
inapreda spune:
Ada, 2200 gr la 28 de sapt?
Al meu la 27, avea 1340.
Gina
29+
Poze
AMR
ADA1974 spune:
Multumesc de urari fetelor.
Sa dea DD la toate bb-ei sanatosi si frumosi, si sa ii vedem la termen.
I-am spus acum fetitei mele ca am fost la doctor, i-am aratat ca am bubita ca mi-a luat sange, si m-a intrebat daca am scos-o pe surioara ei. E destul de incantata (deocamdata), dar nu cred ca realizeaza totusi ce inseamna bb (nu o sa aiba voie prea mult la ea - ieri imi spunea ca o sa o ascunda pe surioara ei in dulap, asa putin ...
).
Apropo de lucruri pt bb: ieri am cautat paturicile si scutecele de la prima fetita si am dat si de o bluzita si o caciulita pt nou nascut noi (mi se par asa mici). Tin minte ca am primit de la o matusa 2 sau 3 seturi identice si nu am apucat sa o imbrac cu toate. Ca atare nu cred ca o sa cumpar decat 2-3 body-uri (mai am si de la prima fetita pastrate lucrusoare care nu au fost prea folosite), si daca o sa am nevoie o rog pe mama sa cumpere de la un magazin care e f. aproape si am vazut bady pt nou nascut la 12 lei (ceva identic am vrut sa iau din CORA, dar era 16,9 lei).
Legat de pozitia somnului la bb-ei: eu am culcat-o pe Gabi cand pe dreapta, cand pe stanga, cand pe spate (ii puneam prosopele - scutece pt sustinere pe o parte), iar cand am avut impresia ca pe o parte e mai deformat capul am culcat-o mai mult pe cealalata parte.
Are un cap f. frumos (la 1 an si ceva am tuns-o la chelie si semana cu Sinead O'Conery); pe cand nepotul meu are capul cam tuguiat, dar s-ar putea sa se si mosteneasca - seamna f. mult cu un frate de-al cumnatei mele la conformatia capului.
Legat de baita: filmuletul e destul de sgestiv, dar eu puneam mai putina apa in cada si in partea unde ii tineam capul puneam un scutecel in apa - sa nu stea cu urechile in apa, iar sub cadita mai puneam o pernuta sa fie mai sus acea parte. Eu ii faceam masaj in cada, si masam mainile si picioarele de jos in sus ("sa i se ridice muschii" - dupa spusele soacramii ca eu nu aveam experienta), si masam si capul cu miscari rotunde, dar fara sa apas tare.
Si mie imi cam cresc morcovii, pe masura ce se apropie termenul (prima data nu eram asa fricoasa, dar acum stiu prin ce trebuie sa trec si ma cam ia cu fiori: operatia de cezariana, febra laptelui, colici bb, etc.). Dar incerc sa ma incurajez, ca ma uit la Gabi si nu-mi vine sa cred ca mai e putin si face 4 ani (doamne ce repede trece timpul).
Gata, ma duc la un pui de somn si apoi pregatesc un tort (blat din comert, crema ciocolata, conserva de compot) ca azi e ziua sotului. Cine vrea, e invitata, ca oricum nu cred sa am prea multi musafiri azi (o sa petrecem vineri, cu prietenii la un barulet privat).
multi
si sanatate
ada
30+ Maria - Sophia si
ana-gabriela 3ani + 11 luni