Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
Maria_K spune:
lysbeth iubita nu te necaji inca!
abia pe la 34-36 sapt iau ei pozitia "finala". asa am citit peste tot.
Maria
34+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
lysbeth spune:
asa mi-au zis si la fetita si nu s-a mai intors
partea najpa e ca nici nu mai are unde se intoarce
Eu sunt si foarte mica si am bazinul foarte stramt
28+
Damian Codrut Andrei
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Stiu dar sint buimaca. Nu reusesc nicicum sa gasesc un consens cu sotu'. Si parca nici un nume nu mi se mai pare suficient de "titi" ![]() Gina 29+ Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic Poze AMR |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
28+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
aris26 spune:
la noi cu numele e si mai ciudat. avem o singura varianta, suntem conshtientzi amandoi ca asta e numele si cu toate astea cand ne intreaba cineva cum o sa-l cheme avem o retzinere, ne uitam unul la altul si raspundem ca nu suntem siguri inca. nu pot sa imi explic
30+
poze
AMR 10 saptamani 
pisigri spune:
noi la numele fetitei ne hotarisem....inainte de a o concepe
; pt baiat insa nu avem nici o varianta care sa ne multumeasca...asa ca ne bazam ca "kinder cu surprize"- adica io - n-o sa faca prea multe...surprize
, si Ilinca va ramine Ilinca...daca nu, il botezam Ilie si gata; Iliuta e un diminutiv haios...pina la 5 ani
de dimineata m-am trezit cu o durere de sold (sting), am zis ca am dormit rau azi-noapte....intre timp insa vad ca ma doare tot bazinul...poate miine va fi mai bine, desi nu stiu cum ar tb sa stau pina miine....probabil in cap
...
nu-i nimic, miine facem 31 saptamini....un pas mic pt omenire![]()
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
ADA1974 spune:
Buna fetelor,
dau si eu raportul: am fost azi la control+eco: bebelina e bine, are in jur de 2119gr, e un pic mai mare decat varsta calendaristica, placenta s-a mai ridicat un pic, nu e previa, colul e moale, dar inchis, si am donat si eu pt analizele de trim III.
V-am citit oarecum mereu, dar nu aveam noutati.
Multa sanatate primului bb si fetelor cu probleme.
Si la multi ani fetelor care isi serbeaza saptamana aceasta ziua (eu sunt ultima).
Trebuie sa schimb si semnatura: 30+ .
ada
28+ (probabil Maria - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 10 luni
aris26 spune:
ada - felicitari pt bebelina ta cea mare
. bine ca ai precizat ca trebuie sa schimbi semnatura ca ma speriasem.
pisi - asa patzesc si eu daca uit sa fac pe puiul la rotisor noaptea in pat. o sa te lase incet incet. incearca un masaj ushor.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
florinela79 spune:
Ada, felicitari
ne bucuram ca aduci vesti bune.
Fetele mi-e mi-a recomandat medicul CALCIU C VITA, azi am luat prima zi si mi s-a parut mie sau da contractii?
Mai ia cineva? Sau e normal sa incep sa am contractii?(pana acum nu am avut asa ceva)
Am atipit ca m-am trezit de la 6 pt. analize si m-am sculat cu o durere de burtica ca la ciclu si burta tare. Acum mi-a trecut, ca ma speriasem
.
31+
fbruma
Maya25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Maya, nu pot sa nu te intreb... zici ca trebuiie sa numeri miscarile lui bebe macar o ora pe zi. Cum faci asta in mod...satisfacator? de ex la mine duminica a luat o pauzaintre...14-19 de am zis ca dau fuga la spital, desi dr mi-a zis sa ma ingrijorez dupa 12 ore de nemiscare...ieri in schimb, s-a miscat de dimineata pina seara, cu pauze scurte de max 30-45 minute la citeva ore.... if you can't say something nice, then don't say it at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Pisigri, si fetita mea e cam lenesuta de multe ori din cauza tratamentului pe care il iau pt contractii. Trebuie ca in decurs de o zi sa caut momentele cand incepe sa se invioreze si de atunci incep numaratoarea o ora. Mie mi-au spus ca sunt multumiti cu 10-15 miscari intr-o ora.
De fapt mi s-a cerut sa numar de 2 ori pe zi cate o ora miscarile ei, inainte de pranz si spre seara dar mi-a fost si mie cam lene
Oricum e normal sa aiba ore in care nu misca, mai doarme si bebe, si inca f mult! Noi trebuie sa prindem momentul cand s-au trezit.
Maya
31+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
aris26 spune:
florinela - eu nu pricep de ce va recomanda voua doctorii calciu
. nu e mai simplu sa bei doua pahare de si cate un iaurt sau doua?
obsteticianul ti-a recomandat suplimentul sau doctorul de familie?
p.s. - da un edit la mesaj pt ca e f lung si gol
30+
poze
AMR 10 saptamani