Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matrushca

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

ca tot vorbeati de zodii, noi vom fi o casa de zodii de foc. sper sa nu facem vreun incendiu.
sotul e leu
eu si andrei suntem sagetatori
iar fetita va fi berbec

28+
si Andrei (16.12.2006)

Si pe sotul meu tot Andrei il cheama, si noi tot sagetatori suntem amandoi, iar baiatul nostru va fi berbec! cata coincidenta

poate data viitoare veti face un leu sau o leoaica

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, si eu am facut analizele enumerate de Aris si urmeaza sa mai fac mprfofetala de trim III. Am inteles ca analizele se mai repeta in sapt 36.

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

inapreda,
nu pot sa iti spun decit ca dureri am si eu si mai au si alte fete. de asemeni, eu stind mult in pat, vezica mea protesteaza crunt cind ma ridic din pat, asa ca...pina ma intorc de la baie parca trebuie sa fac iar pipi. poti pt linistea ta sa iti faci o urocultura, nu e scumpa, si te lamuresti, dar nu cred ca e vb de vreo infectie urinara... de-acum pur si simplu ne dor toate

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matrushca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Matrushca

Citat:

ca tot vorbeati de zodii, noi vom fi o casa de zodii de foc. sper sa nu facem vreun incendiu.
sotul e leu
eu si andrei suntem sagetatori
iar fetita va fi berbec

28+
si Andrei (16.12.2006)

Si pe sotul meu tot Andrei il cheama, si noi tot sagetatori suntem amandoi, iar baiatul nostru va fi berbec! cata coincidenta

poate data viitoare veti face un leu sau o leoaica

28+
si Andrei (16.12.2006)

Ca sa mearga coincidenta pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara burticute!, ati fost tare harnicute, m-am straduit sa recuperez dar pana am dat o fuga la supermarket ati mai scris 5 pagini. Vaii nu-mi vine sa cred ca incep sa apara ghioceii ma apuca emotiile.

Arisvad ca ai deschis subiectul cu zodiile, spune-mi si mie ce-ti place asa mult la berbec ca eu dintre toate zodiile imi doream sa NU fie berbec, da uite ca nu a fost cum am vrut eu ?. Oricum la mine DPN-ul oricat mi-as dori nu poate fi deplasat in alta zodie, decat cu consecinte pt bebe asa ca am inceput sa ma consolez. O sa citesc si eu ce scrie pe site-ul pe care ni l-ai dat tu dar dupa cum incepe nu suna incurajator. Sincer mai mult preferam scorpion asa ca tine, eu sunt rac, sau pestisor. Din ce-am citit pana acum despre zodiile copiilor, imi vine deja sa plang, mai ales ca o am exemplu pe mama iar noi doua am avut mereu opiinii diferite asupra vietii si ne-am ciondanit mereu.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

dannoniqe nu te speria si mie mi-a iesit la un momendat glicemia ridicata, dar a fost doar o eroare la analize, cu toate astea am vorbit cu Dr despre diabetul gestational, iar la insulina se ajunge doar in cazuri ff da ff grave. In rest se rezolva cu regim.
Maya ce mai faci? Te admir ca rezisti sa stai asa mult la orizontala. Aaa si felicitari pt placenta ridicatoare. Vezi ca vine soarele si pe strada ta?
Alina.n ma primesti si pe mine la plimbare in IOR ca eu stau in Rom. pe la Obor si mie groaza de aglomeratia, zgomotul si smogul de la masini.

am mai vrut sa scriu cuiva dar am uitat, neuronul e de vina. Oricum va pe toate.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, multumesc pentru cuvintele linistitoare.
Urocultura mi-am facut acum o saptamina si totul era ok. Eu sint cea care se "vaieta" ca are analizele prea...bune

Apriori, sint sanatoasa dar ,daca asta e "normalitatea", nu prea inteleg cum pot numi urmatoarele 2 luni si jumatate "viata normala"

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pisik, Danonic, Monic, multumesc pentru raspunsuri.
Mi-a dat sa iau calciu 10 zile. Deci clar durerile de burta de la calciu au fost si burta pietroi, ideea e ca si bebe era agitat.
Cred ca cel mai bine nu mai iau...sau sa sun medicul sa vad ce zice?!

31 +

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gaza - daca era fata era ok pt mine si peste. dar baiat, sa il vad asa de delicat si sensibil?! cand eu sunt atat de rece si infipta.....cred ca ash muri de nervi. asa or fi berbecii incapatzanati dar macar sunt independenti si mai puternici. e adevarat ca nu zodia e tot dar eu am vazut ceva asemanari si caracteristici generale. uite inca un link sa te pregateshti de berbeaca tahttp://www.tomorrowsedge.net/aries-child.html

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

plici - si eu ma inteleg bine cu scorpionii, probabil pt ca ne intelegem reciproc felul de a fi. ai vazut ce zice la horoscop? ca daca am ramas gravide in 2008 o sa aveam nishte copii deosebit de inteligenti si talentati! de parca mai era nevoie sa ne zica horoscopul asta

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput