Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Florinela, eu zic sa faci ceva cu administrarea calciului. Fie vb cu medicul , fie il opresti de la tine putere. Asa cum spunea o burtica mai degraba bei 1 litru de lapte si iaurt pe zi. Gandeste/te ca o nastere normala se declanseaza cu calciu intravenos.

Mititica, nu te lua de pe vise ca atragi raul asupra ta. Gandeste pozitiv.

Durerile de bazin, oase alte articulatii sunt normale, dar sa nu tina mult, adica cu saptamanile.
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Denisamada, multumesc pentru raspunsul cu stafilococul/streptococul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

inapreda, iarta-mate rogcaam uitat cate-am certat ca te plingi de analize prea bune

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Maya si eu ma gandeam la tine, cum oi fi stand tu sau Floric in pat de atata vreme, cand eu nu suport nici o noapte intreaga, ma culc la 2 si la 9 sunt in picioare ca nu imi mai gasesc locul. pentru voi!

Monica Elefantica 33+

Monnvas, ce bine de tine ca poti sa te plimbi! E super ca esti asa activa. Multa sanatate tie si baietelului tau iti doresc!

Maya 31+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Super funny discutia cu zodiile! Eu zic ca ascendentul conteaza mai mult, dar avand in vedere ca oricum nu prea putem influenta nici zodia si nici ascendentul .... mai putem doar sa speram ca ne vor mosteni in tot ce avem mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Florinela, eu zic sa faci ceva cu administrarea calciului. Fie vb cu medicul , fie il opresti de la tine putere. Asa cum spunea o burtica mai degraba bei 1 litru de lapte si iaurt pe zi. Gandeste/te ca o nastere normala se declanseaza cu calciu intravenos.

Mititica, nu te lua de pe vise ca atragi raul asupra ta. Gandeste pozitiv.

Durerile de bazin, oase alte articulatii sunt normale, dar sa nu tina mult, adica cu saptamanile.
32+

Multumesc mult, asa am sa fac am sa intrerup,oricum marti ma vad cu medicul si am si rezultatul analizelor.
Lactatele sunt preferatele mele, un iaurt, branza si o cutie de lapte degresat le devorez zilnic. Sunt consumatoare de lactate.
Organismul meu nu asimileaza acest calciu cum trebuie....nici pe cel din medicamente...se depune aiurea (spre exemplu am un pinten la calcaiul stang - care deranjeaza cand imi cumpar pantofi noi).
Sper totusi sa iasa bine analizele, ca eu calciu nu mai iau.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

felicitari Maya pt noua pozitie a placentei, ma bucur mult,aste este o evolutie foarte buna

27+ cu Maria
Vine barza!

Alina.n multumesc. Si eu sunt foarte multuumita si fericita ca s-a intamplat minunea.Nici nu am mai sperat la asa ceva. Nu e perfect dar e mult, mult mai bine.

Maya 31+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Burticilor, mamicilor, am inceput de astazi monitorizarile, este totul ok, fetitza este bine, pe 12 ianuarie avea 30 sapt. si 1500 grame, facem monitorizari odata/saptamana si o sa mergem la dr.Tutunaru la 34 si la 36 saptamani cand va hotara si cand ma opereaza.
Doamne Ajuta la toate burticile sa avem copii sanatosi si voiosi.
Va pupik pe toate

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Olga LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

31+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Alexa ma bucur ca ai trecut si pe la noi. Felicitari pentru rezultatele bune, de data asta va fi totul bine Ati hotarat numele fetitei?

Maya chiar nu sunt foarte activa, ma foiesc un pic prin casa si gata ziua. Totusi... sunt recunoscatoare ca pot face si foiala asta!

Monica Elefantica 33+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput