Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Ada, felicitari ne bucuram ca aduci vesti bune.Fetele mi-e mi-a recomandat medicul CALCIU C VITA, azi am luat prima zi si mi s-a parut mie sau da contractii? Mai ia cineva? Sau e normal sa incep sa am contractii?(pana acum nu am avut asa ceva) Am atipit ca m-am trezit de la 6 pt. analize si m-am sculat cu o durere de burtica ca la ciclu si burta tare. Acum mi-a trecut, ca ma speriasem . 31+![]() fbruma |
la sarcina trecuta si eu a trebuit sa iau calciu C Vita, si intr-adevar aveam contractii.
cred ca dupa setul de analize pe care l-am facut azi, tot la calciu ajung.
28+ 
si Andrei (16.12.2006)
aris26 spune:
pisigri -
in multe ma recunosc
mie mi-e frica sa nu fiu prea autoritara si exigenta. sunt tare rautaciosa cand lucrurile nu ies cum vreau eu, sper sa ma abtin macar cu copii mei...ca sotzul nu prea scapa![]()
pisik - nu prea am intalnit peshti si probabil ca asta ar fi una dintre explicatii dar cel mai important e ca am comanda de la matusha lui sa iasa neaparat zodia ei. i-am spus azi ca a aparut primul ghiocel si a zis ca nu e un exemplu de urmat si sa stau cu picioarele incrucishate si stranse bine![]()
30+
poze
AMR 10 saptamani 
m_monique spune:
ca tot vorbeati de zodii, noi vom fi o casa de zodii de foc. sper sa nu facem vreun incendiu.
sotul e leu
eu si andrei suntem sagetatori
iar fetita va fi berbec
28+ 
si Andrei (16.12.2006)
danonique spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Danonique, si eu mi-am verificat glicemia, tocmai pentru a vedea daca nu am facut diabet gestational. Chiar daca ai valorile la limita superioara sau chiar peste, in nici un caz nu faci nimic cat mai esti graviduta, eventual doar o modificare a dietei, iar dupa sarcina lucrurile se regleaza de la sine. Stiu asta de la doctorul meu si am citit si in cartea "Sarcina si nasterea fara secrete". Deci eu zic sa nu te impacientezi. |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
plici plici spune:
pisik fac cezariana la cerere (cel putin initial asa a fost, acum se pare ca cererea e intemeiata vand in vedere ca cel "mic" e f mare pt dimensiunile mele...dar in principiu fac la cerere da)
aris si eu sunt scorpion...la fel si sormea...si ne intelegm de minune...nu stiu daca are vreo legatura hihihiih
iar vine seara ...noaptea 

sa dormiti mai mult ca mine da?
corina
35+
Matrushca spune:
| citat din mesajul lui m_monique ca tot vorbeati de zodii, noi vom fi o casa de zodii de foc. sper sa nu facem vreun incendiu. sotul e leu eu si andrei suntem sagetatori iar fetita va fi berbec 28+ ![]() si Andrei (16.12.2006) |
Si pe sotul meu tot Andrei il cheama, si noi tot sagetatori suntem amandoi, iar baiatul nostru va fi berbec! cata coincidenta
m_monique spune:
plici plici ce-as mai vrea sa dorm!
ca de trei nopti mai mult sunt treaza.
a avut andrei febra, iar azi noapte desi nu avea febra era foarte agitat.
asa ca sunt franta.
28+ 
si Andrei (16.12.2006)
inapreda spune:
"Tufete" sint putin ingrijorata: e normal sa te doara bazinul non stop? La fel, simt la mers un fel de intepaturi intre picioare. E normal? In plus, fac pipi f. des; uneori si o data la 5 minute. E normal? Ar trebui sa merg la medic?
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
inapreda spune:
Denisamada, mie imi place foarte mult ELENA. E sonor iar sarbatoarea "Constantin si Elena" e in luna lui mai. Adela-Elena.
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR

.