Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
chiar cine mai era scorpion ca mine? mi-am adus aminte ce am gasit eu anul trecut cand tot ashteptam vestea cea mare de la un test norocos![]()
"It's possible that some Scorpio women get pregnant and the baby could later prove to be amazingly intelligent or gifted."
eeeee ce zicetzi fetelor? hai ca si asa de abia imi mai incap in piele si la propriu si la figurat![]()
30+
poze
AMR 10 saptamani 
pisigri spune:
offtopic cu totul: mama e scorpie cu acendent scorpion si lilith-ul tot in scorpion...![]()
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Matrushca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
dANONIQUE MIE MI-A RECOMANDAT ANALIZA DE "HIPERGLICEMIE PROVOCATA". adica iti ia prima tura de sange, determina glicemia, iti da sa bei o anumita concentratie de glucoza si repeta analiza; valorile trebuie sa ramana sub 140; de obicei analiza se face din deget, depinde de laborator diana 27+ David Gabrielpoze si filmulet 4D bebe mic |
Eu am facut aceasta analiza!
Mi s-a pus o branula in mana, si mi s-a luaut pe nemancate o eprubeta sange, peste o ora am baut un pahar cu glucoza, cand mi s-a luat din nou o eprubeta de sange si iarasi peste o ora, mi s-a luat ultima eprubeta de sange.In total testarea dureaza cam 3 ore!
Rezultatele mele pentru cele 3 recoltari sunt :
Proba martor - 85mg/dl
Proba dupa paharul de grucoza - 156mg/dl
Proba 3 dupa, ce a scazut glicemia - 73 mg/dl.
Nu stiu inca exact daca valorile mele sunt ingrijoratoare sau nu, abia vineri ajung la doctora mea. Poate stiti vreuna, daca am sau nu un motiv de ingrijorare!?
MITITICA82 spune:
SALUTARE BURTICI,
am pus pozici noi cu bebe miscator care rupe burtica lu mami, sper ca se vede ridicatura
http://s372.photobucket.com/albums/oo167/MITITICA82/bebe%2031%20saptamani/
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
aris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri offtopic cu totul: mama e scorpie cu acendent scorpion si lilith-ul tot in scorpion... if you can't say something nice, then don't say it at all http://pisigri.blogspot.com/ |
si sincer(ca nu ma supar)cum e ca mama?
30+
poze
AMR 10 saptamani

carmenada spune:
Buna seara, burticute harnicute... am lipsit si eu jumate de zi si .. acuma am ceva de recuperat nu gluma...
Azi am avut o zi .. deosebita.
La pranz am reusit si eu sa adorm 1 ora, ceea nu s-a mai intamplat .. din scoala primara si cand m-am trezit... surpriza!, am constat ca ochiul stang imi joaca feste, vedeam efectiv dublu si cu picatele. Am pus picaturi - la fel, am stat intinsa cu ochii inchisi o jumate de ora - nu s-a schimbat nimic, asa ca am fugit la oftalmolog, unde am descoperit ca aveam o scama.. bine ascunsa. 
Dupa asta am fost la control sa vad ce face colul meu drag
. Am aflat ca este ok, dar nu i-a placut ca am contractii, destul de dese si dureroase asa ca de maine mai facem si noi.. cateva perfuzele cu gynipral ca ne plictiseam de atat stat si in plus vene isi revenisera dupa tura trecuta
. Asa ca de maine o sa ma plimb ... putin pe la spital. Ca poate dupa o luna jumate simteam nevoia
Carmen
27+ 
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas
Eu am fost azi pe la munca sa imi duc medicalul si mi-au zis tantele de-acolo ca e vorba de 85% din salariu. Intr-un fel e logic, dat fiind ca angajatorul plateste acest concediu ("sarcina si lauzie") el n-are nicio treaba cu ce alte venituri am mai avut eu pe langa salariu. La mine e o diferenta nu f. mare, dar suficienta cat sa sar la beregata fetelor de la conta daca imi lasa ceva pe din afara. |
Acum.. depinde de natura veniturilor. Daca din venitul respectiv s-au retinut CASS, CAS, aj somaj, etc, etc, ala care le-a retinut, ala ne plateste. Ma rog, el le-a dat statului si tot de la stat isi recupereaza banii, nu ramane "de la el". Cel putin asa au primit pana acum colegele mele, nu cred ca se modifica skimbarea la mine. La prime nu ma gandisem... ar trebui sa intre si astea, nu? Ca impozit mi-au luat.
Denisa-Madalina
26+
cu Adela
pisigri spune:
aici e un fel de poveste lunga..dupa cum stii, sintem suma experientelor noastre de viata, plus inca ceva
...iaca unde statea intelepciunea.
nu stiu ce se datoreaza zodiei si ce altor factori, mama este exagerat de grijulie si de panicoasa; intotdeauna intr-o situatie noua isi imagineaza intii ce poate merge cel mai rau...se sperie bine, dupa care se scutura de toate si incepe sa...proiecteze un viitor frumos. parerea mea este ca s-a dedicat exagerat de mult noua, fetelor, asa ca acum ii vine greu sa faca fata faptului ca amindoua sintem mari si independente. cit am fost mica cred ca a fost mama perfecta, abia apoi au aparut divergentele... in plus, noi ne-am cam batut cap in cap, ca ea e foarte...stricta si meticuloasa si constiincioasa, in timp ce eu (gemeni) sint mai lasa-ma sa te las, calma, "go with the flow", "las ca merge si-asa" ...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Pisik06 spune:
Buna seara fetele,
Maama ce harnicute ati fost, abia am recuperat
Florinela, si mie mi-a recomandat calciu si dupa ce am luat 1 zi m-am simtit si u rau, cu burta contractata si dureri. I-am spus dr si mi-a zis sa il opresc.
Inapreda, eu zic ca faptul ca numele titi sunt "date" copiilor prietenilor nu e asa mare problema. Nici nu stii daca piticul va fi la randul lui prieten cu copiii prietenilor. Si chiar daca ar fi...eu nu vad o problema
Ada, felicitari pt bebe grasun
. Abia astept si eu sa vad vineri cat mai cantarim.
Olga, LA MULTI ANI! Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe sanatos!
Pisigri, asa cum au zis si fetele si eu am facut in trim3 hemograma, calcemie, fier, glicemie si sumar de urina. Secretie nu am facut, ca imi luase relativ recent, cand am avut eu scurgeri abundente.
Plici, oau!!!! 17 februarie! E asa curand
. Nu m-ai lamurit inca, faci cezariana la cerere sau la indicatia medicului?
Aris, sa stii ca si eu am "vrabiuta" cu zodia, dar invers. Eu vreau sa iasa Pesti, ca am o prietena f buna care e Pesti si e un exemplu. Acum e medic rezident in State, e genul f f muncitor, o persoana buna si echilibrata, un model, ce sa mai. Eu fac 40 sapt fix pe 21 martie, cand se schimba zodia, asa ca sper sa fie bebelina un pic grabita
. Ce griji avem si noi![]()
Pupici pe burtici
31+
Ana Bianca
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Intervin si eu, imi cer scuze pentru ca nu am urmarit foarte atent discutiile Este vorba despre streptococul auriu? Multumesc tare mult! |
Streptococ beta-hemolitic de grup B. Ala auriu e stafilococul.
Denisa-Madalina
26+
cu Adela