Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
PetraTudor spune:
Danonique, si eu mi-am verificat glicemia, tocmai pentru a vedea daca nu am facut diabet gestational. Chiar daca ai valorile la limita superioara sau chiar peste, in nici un caz nu faci nimic cat mai esti graviduta, eventual doar o modificare a dietei, iar dupa sarcina lucrurile se regleaza de la sine. Stiu asta de la doctorul meu si am citit si in cartea "Sarcina si nasterea fara secrete".
Deci eu zic sa nu te impacientezi.
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 alina - in chiajna si e tare greu, eu am copilarit in salajan-titan. militariul mi se parea la capatul lumii 30+![]() poze AMR 10 saptamani ![]() |
Da dar cine sta vara la aer cu bebe mic, cu gratarele..etc
Ei lasa ca daca ti se face dor de salajan- poti sa vii sa ma vizitezi ca eu pe acilea mi-s

27+ cu
MariaVine barza!
aris26 spune:
plici - o sa fie varsator
din experienta iti spun ca e f bine, sunt ordonatzi si au f mare grija de lucrurile lor. ceea ce din punctul de vedere al mamei este extraordinar.
ah, ce bine ca se poate aranja. sper sa reushesc si eu, stiu ca pacientele lui vladareanu au prioritate, dar poate nu o fi chiar omor cand ma apuca pe mine. si eu am un fix cu baia in salon. ultima data m-am ingrozit ce era in baia comuna dupa hol
femeile astea nu au nici urma de bun simtz. degeaba era renovat cu gresie si faiantza, chiuvete si closete noi....ca oameni...
e adevarat ca se sta f putin in spital dar macar la baie sa nu imi fie sila, mai ales cand esti intr-o situatie delicata cum e lauzia.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
aris26 spune:
alina - pai sigur vin macar o data sa dam si noi o tura cu carucioarele prin IOR....nu?![]()
ada - pai nu se mai masoara la varsta asta de sarcina lungimea totala. il masoara pe bucati....nu mai incap pe ecran![]()
30+
poze
AMR 10 saptamani 
pisigri spune:
plici-plici 

mi se pare grozav!! cred ca abia astepti ! felicitari !!!
aris, noi doua avem acelasi DPN...si eu as vrea fata berbeaca, dar...avem doar 2-3 zile la dispozitie
, ca peste 40 de saptamini nu vreau sa astept
...oricum, dr meu e adeptul "cezarienei la cald" adica dupa ce se declanseaza singur travaliul...mi-a explicat el niste chestii, deta;iez daca intereseaza pe cineva.
si sa nu uit: multumesc pt oferta de a-mi povesti de analize! daca spui ca cele de singe sint cele uzuale, nu e nevoie sa le insiri; ma gindeam ca se face vreo ceva mai...special![]()
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
aris26 spune:
da pisi asa e. apropos: maine intram in luna a-8-a
adevarul e ca suntem cam la limita cu berbeci nostri. cred ca ar fi cazul sa citesc cate ceva despre peshti, just in case![]()
analizele la sange nimic deosebit, poate doar testele de coagulare. importanta e analiza asta pt streptococ, e una dintre cele mai frecvente cauze de mortalitate la nou-nascutzi dar se poate trata f ushor la gravida.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
pisigri spune:
tre sa fac si eu o "lama" py streptococul asta...in caz de cezariana nu cred ca mai conteaza, dar...nu se stie niciodata!
bunicul meu este "pesti"- este bunicul meu preferat, foarte inimos si sensibil. totusi, eu fiind hipersensibila, as fi vrut ca Ilinca sa fie mai...luptatoare. dar nu-i nimic, cica ascendentul influenteaza chiar mai mult decit zodia
. sanatoase sa fim!
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
PetraTudor spune:
Intervin si eu, imi cer scuze pentru ca nu am urmarit foarte atent discutiile ![]()
Este vorba despre streptococul auriu?
Multumesc tare mult!
aris26 spune:
uite sa va jucati si voi cu zodiile:http://www.starlightastrology.com/childx.htm
30+
poze
AMR 10 saptamani 
aris26 spune:
pedra - nu, e streptococul de tip B.
pisigri - asa e, dar uite lui plici i l-a recoltat. adevarul e ca nu se stie nicioadata cand ne poate apuca si Doamne fereshte. mai bine il faci, la cate sute de analize am tot facut ce mai conteaza una.
ascendentul influenteaza personalitatea dupa 25-30 de ani si daca e norocos ca mine
...eu sunt scorpion cu ascendent in scorpion. sa fie treaba clara! scorpie curata, pur sange![]()
30+
poze
AMR 10 saptamani