Gravidute si mamici de Constanta (41)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
Andre
, pai asta ziceam si eu, ca 'purtatorul' de virusi poate fi chiar tati al vostru.... Nu-mi sari in cap, ca nu-s eu de vina si nici n-am zis cu rautate si nici n-am vrut sa insinuez altceva printre randuri... Si eu am trecut prin necazuri asemanatoare cu Sebi (mai putin partea cu convulsiile, in rest... vorba aceea... a luat si Singulair 13 luni pt wheezing si nu degeaba a fost operat copilul de polipi si amigdalite inainte de 5 ani -la 2 si respectiv 3 ani....)
Uite, Tania poate sa confirme ce spun, ca ea e veche pe forum si stie ce ma mai vaitam si eu cu mucosul meu.... ca era mereu bolnav si cu branula in manuta....
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
AngeliquedeS spune:
Fetele, am o intreare. Cum va spalati bebicii pe dinti? Eu am esuat lamentabil. Si ce mandra eram de periuta si de pasta pe care i.o cumparasem.... Ca si cu jucariile, se pare ca si pe astea le+am luat pentru placerea mea....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
abibrinza spune:
Angelique, incearca cu Nenedent.Are o periuta pe care o pui tu pe un deget si il freci pe dinti.Cu jucariile se va juca mai tarziu.Victor al meu le ia si pe cele de bebe si se joaca.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...
lulu77 spune:
Buna seara,
MAV ....multumim 
Angi ,eu i-am luat o periuta normala ,de copii de la ORALB,ptr grupa lui de varsta ,si efectiv a acceptat-o ...de multe ori abia reusesc sa io iau inapoi .Pasta de dinti ,inca nu folosim ,doar periuta dimineatza si seara.Am inceput asa: ma spalam eu si ii aratma mereu ,am inceput devreme pe la 8 luni cand avea 2 dinti.
mocutza, ptr dinti folosesc ffff rar Nurofen sau Panadol ...in rest are succes f mare Chamomilla CH30, 3 granule de 3 ori /zi in plina eruptie sau doar seara 3 granule sau CALMA BABY de la ERBA VITA.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nastasie spune:
alina, din pacate trebuia sa imi vina pe 19 si pe 19 am facut un test:negativ.azi am luat altul si tot negativ.dar problema e ca tot nu mi-a venit.si nici un simptom nimic.mor de oftica ca nu se prinde
.si suntem in 24.luna trecuta mi-a venit bine la 29 de zile, dar acum iar e aiurea.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
sinzi_ana spune:
Angelique, am tras si eu un pic cu ochiu pe blogu tau si mi s-a parut ca am zarit o prietena cu care am pierdut legatura in una din poze
. In poza din tabara arheologica, una din fete este Florina???
(nu te supara ca indraznesc, dar tare as relua legatura cu ea, daca ai vreo info
)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
irina81 spune:
...ca tot zicea Doc de gravidute ca vin si pleaca.
Noi suntem bine,ne apropiem de final.Asa de repede mi s-a parut ca a trecut sarcina asta...Am din ce in ce mai multe griji dar cu ajutorul lui DD sa speram ca vom fi bine.
Chrissy la carte scrie asa : lunile 1-4 cate 750g/luna, lunile 5-8 cate 500g/luna si lunile 9-12 cate 250g/luna;dar cum ti-au zis si fetele nu e regula,depinde de copil.
Mav cu ce lapte incerci la Anto? Am uitat sa te intreb la telefon dupa cat timp de la nastere ati primit rezultatul si facturile pt celulele stem?
Mada,foarte frumoase pozele,v-ati distrat f frumos.
Angi,si eu am inceput cu Matei tot cu periuta Nenedent cum zice si Abibrinza si a acceptat-o f usor.Te-am sunat azi pt niste info in legatura cu restaurantul.Dc vrei,te rog scrie si mie niste detalii pe pm (meniu,formatia etc).
Mocutza,Nurofenul i-l poti da 5 zile,dar dc are scaune moi mai bine il eviti.Incearca cu homeopate cum ti-au zis fetele.
Ellen,tu spuneai ca iti trebuiau vaccinurile sotului.Cand l-ai inscris i-ai dus fisa? Dc nu,trebuie sa le aiba la medicul unde a fost inainte sau unde a fost cand era copil,la dispensar. Eu stiu ca foile de observatie se pastreaza 5 ani in arhiva,chiar dc pacinetul se retrage. Nu se da fisa pacientului/altui MF;dar dc are documente importante la dosar (boli cronice,bilete de iesire din spital,analize,scrisori medicale etc) se pot face copii.Succes!
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
32+
poze
mocutza spune:
Si dupa cum spuneam azi ....vroiam sa zic si eu una alta
Astept cu mare interes efectul reclamatiei Ellen79 dar eu inclin sa cred ca, daca mai incerci o data cu argumente legale se va sinchisi sa caute fisa.Nu pot sa cred ca a aruncat-o.Sau poate sunt prea naiva??!!!Si cand am citit despre cum faci tu curat.......nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta fara sot....si cu un pitic care de la 2 luni nu sta deloc singura......
Andicu bun pontul cu cariocile ......nu stiam ca sunt si astfel de lucruri bune....abia astept sa desenez peste tot cu fiimea.
DOC si eu cred ca subiectul nu prea mai este de gravidute de constanta , dar si daca mai apare una....apoi unde intreaba??Ca eu de exemplu nu as fi deschis un subiect nou ci as fi cautat alt forum.
LULU mersi de raspuns......eu ii dau chamomila 9ch.....o fi prea slab???Aici in tulcea e ca naiba ........sunt 2 farmacii care comercializeaza homeopate.....si numai acelea pe care le prescriu medicii de aici.......adica.....mai astept 3 zile pana vine comanda facuta de mine.....
.Am comandat un alt remediu precizat aici pe forum acum cateva saptamani....
Am citit si eu cate ceva pe blogul lui DOC si Angelique......CHIAR MI-A PLACUT.
AngeliquedeS spune:
Sanzi, da, este Florina, am fost colege la fac, dar din pacate dupa licenta ea a plecat la Buc la master, eu m-am reprofilat si am pierdut legatura. Stiu doar ca e casatorita si ca a ramas in Bucuresti si cam atat. Mi-as dori fff mult si eu sa reiau legatura cu ea. Voi de unde va stiti, daca imi permiti intrebarea?
Irina, despre local e ff simplu: m+am dus acolo si am cerut sa vb cu seful de sala si cu el am stabilit tot. Meniul - aperitiv incarcat si fel principal cu friptura pui si porc + cartofi taranesti + salata + 2 cafele a fost 55 ron, am platit efectiv ce s-a consumat, adica dc cineva a mancat numai aperitivul nu ne-a bagat la pret si friptura. Restul - alune, sucuri, bauturi, tort le-am adus noi. Formatia a fost formatia localului, noi le+am dat 1 milion si bauturi si sucuri. Eu am mers efectiv pe mana sefului de sala si tare bine a fost.
Am sa incerc si eu periuta Nenedent, multumesc.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!