Gravidute si mamici de Constanta (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Revenim ca am citit ce a scris Eris....

Ersis da esti norocoasa ca ai ajutor din ambele parti. Asa cum am scris, alor mei nu am ce sa le reprosez...daca nu erau ei...nu stiu ce ma faceam...taica-miu a mers cu mine si la Buc cand m-am internat in iarna...si a dormit o noapte in masina in curtea spitalului...nu a vrut sa se duca la hotel ca sa stea langa mine...ca i s-a parut ca hotelul era prea departe...si eram pe 25 Ianuarie 2008...asa ca...nu am ce comenta...le multumesc din suflet pt cat ma ajuta.
Vreau sa va zic ca sotul meu ii iubeste la nebunie...de ex, cand am nascut eu...el 3 zile cat am stat in spital a dormit la ai mei care stau in Palas, langa lic CFR...ironia e ca parintii lui stau la Capitol..asa ca va dati seama soc..a preferat sa stea la ai mei ( care stateau la mama naibii decat la ai lui la 5 min dist de spital).

Pupici....

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Andicu mersi de oferta , esti foarte draguta, dar acum cred ca este ok, si oricum voi incerca la Plafar pentru produse Erbavita.
In seara asta a fost bine....nu i-am mai dat nurofen, dar in joaca ei se opreste si schiteaza un tipat scurt de durere si apoi se calmeaza......presupun ca si chamomila a inceput sa isi faca efectul.Oricum se trezeste din somn in plans cumplit, trebuie sa o iau din patut sa o calmez si apoi se linisteste...cam de 2 sau 3 ori pe noapte se intampla.Ma bucur ca in final durerea s-a ameliorat .....acum sa vedem cand sparge gingia .....sper sa nu mai dureze mult.
Madaluta am vazut si eu pozele de la Bran si pt a nu stiu cata oara.....ma intrebam de unde te stiu.....si BANG mi-am adus aminte.......la primul meu control in sarcina ....cand aveam 5 saptamani tu ai iesit de la doctor cu hartia de la echo in mana, fiind impreuna cu sotul tau si cu Darius....erati fericiti la maxim....si eu ma minunam "ce curaj pt un bb2 cu un bb1 asa mic" dar acum inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Eris eu ii dau chamomila 15 ch - 5 granule dimineata si 5 granule seara( nu 9ch cum credeam si am scris aici acu' 2 zile).Dar stiu ca dilutia(ch) variaza in functie de greutatea copilului si alti factori, insa poti incerca.La noi si-a facut efectul dupa 2 zile, asa ca in seara asta am fost fericite.....cu joaca ...si hahaiala.A mai scris cineva de Kreosotum 9ch- 3 granule din ora in ora in prima zi si apoi micsorata cantitatea pana la 3 gr/zi .La noi a fost cumplit ca era plans continuu ....nu maraiala.....
Angeliquedes datorita faptului ca tu ai omis o virgula pt ca probabil ai scris in fuga si eu am citit si mai in fuga am inteles ca nu e vorba despre tine.....dar acum vin si eu sa zic din experienta prorpie ..........eu si sotul meu consideram ca nu are rost sa judecam parintii indifernet de actiunile lor(pierdem itmp, nervi, poate nu avem dreptul...etc) sunt ai nostri si GATA.Buni, rai astia sunt.
Eu sunt o norocoasa in sensul ca socrii ma respecta .....si ai mei (adica parinti, bunici , matusi , veriosare) au nascut o data cu mine.Toata familia era agitata cu sarcina mea......parca erau mai "insarcinati" ca mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eris, eu eram cea cu alergia la ou si cu ROR-ul, oricum eu nu vreau sa fac ror-ul din start si uite ca Dumneyeu mi-a dat si un motiv serios ca sa ma faca sa nu am mustrari de constiinta si sa ma gandesc dc totusi am gresit. Sapt viit am sa il testez sa vad cat de grava e alergia, dar oricum vaccinul nu am sa il fac.

In alta ordine de idei cum ai slabit, ai tinut un regim, electrostimulre, ceva? Felicitari din tot sufletul!

Si de unde ati luat voi periuta de dinti aceea cu pricina?

Baiatul meu acum a adormit....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Ellen,sincer pe al meu nu o sa ma pot baza prea mult...Are un program anapoda,lucrand de la 8-10 seara,depinde pana pe la 4 dimineata,in concluzie jumatate de zi doarme
Ideea e ca eu ma plictisesc groaznic acum...asta mica mananca si doarme si se mai zgaieste la pereti cateva ore ...o saptamana jumate am studiat-o sperand ca poate seamana si cu mine iar de atunci astept sa creasca,sa ma joc cu ea ....parca nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mav,efe isi ridca bine capul sprijinandu-se pe antebrate.mie mi se pare ca mult mai bine decat statea ege la 3 luni.cand e dezbracat am impresia ca mai are putin si o sa plece taras,desi e grasun se misca bine.nu iti face griji depinde de la copil la copil.oricum antonio e mai mic decat efe

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Revin si eu cu niste intrebari..
M-ar interesa nr de tel al dnei dr.Carmen Dumbrava,il stie cineva?David e fornait,nu respira bine,am mers la 2 dr,dar mi-au recomandat un tratament cu care eu nu sunt de acord,urmat apoi de antibiotic pe care refuz categoric sa i-l dau.(are doar 1 luna si o sapt totusi)Folosesc ser fiziologic si batista bebelusului si i-am dat doar 2 zile eferalgan(unul din medicamentele de pe reteta),apoi nu i-am mai dat,ca nu are febra si nu am avut si nu-mi place sa bag medicamente aiurea in el.Edit :Uitasem,diagnosticul este "rinita"
Asa ca as vrea sa mai aud si o a treia parere.

Stiti cumva un local,micut,pt botez?Unde sa fie curat si preturile sa nu fie exagerate?
Multumesc frumos.

Mav,noi folosim tetine din latex si biberoane de la chicco,avem si de la nuk,dar cand ii dau sa pape din cele de la nuk imi sta o ora pe un bibe,de ma apuca toate cele..ca apoi il schimb,doarme un pic si vine ora de masa iar :))
Avem si bibe cu tetine din silicon,dar nu le-a acceptat.
Va pup si va doresc o zi frumoasa si linistita.Fug,ca s-a trezit galusca cu oaaaa oaaa oaaaaaaaaaa:)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Mocutza, ma bucur ca s-a mai linistit mititica!
Cryssy, si zici ca te plictisesti??! moamaaa, pai in cazul asta esti cea mai fericita!!! ca 99% din proaspetele mamici sunt chiaune de somn la vremea asta!
Angi, imi pare rau, imi inchipui ca e dureros sa fie asa!! pana la urma, voi sa fiti sanatosi si fericiti, tu ai acum familia ta si poate ei, or sa regrete mai tarziu ca au pierdut asemenea momente!!!
Leditia, felicitari pt bebe, n-am apucat sa te urez! Sa fie sanatos si mancacios si cuminte! te stiu de la Aspirante si ma bucur mult ca ai reusit si esti mamica!
Si eu cred ca e prea mic pt antibiotic la 1 luna, numai pt ca sfornaie si nici macar nu are temperatura! nr de tel al dnei dr Dumbrava - 0722/950.950. Insanatosire grabnica!

Eris, felicitari pt kg pierdute! Despre Camomilla- noua ne-a recomandat dr Chamomilla de 5CH - 3 granule de 3,4ori/zi. Eu ii dau maxim de 3ori/zi la nevoie , mai des chiar doar ziua si seara la culcare, si e suficient.
Mada, acum ma gandeam si eu ca plecam la munte singuri, pe 12feb. si o sa ramana Filip cu bunicii cam 4 zile. Initial, ne-am bucurat ca respiram si noi, dar deja incepe sa ni se stranga inima la amandoi..parca nu ma indur sa-l las fara noi 4 zile! mai ales cand stiu ca el se bucura f tare cand e cu bunicii, dar tot striga si dupa noi. Acum 2 seri a ramas mama la noi peste noapte si eu cu Vir am plecat la cumparaturi. Mama l-a culcat la ora 21.00 si la un moment dat, a auzit masina afara si a crezut ca ne-am intors..si ii zicea mamei : "mami, tati, pupi!" mi s-a rupt inima cand mi-a spus mama! mititelul, el vroia doar sa venim sa-l pupam de noapte buna!.. pe bune, am ramas marcata!!! imi vine din ce in ce mai greu sa ma desprind de el!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Andicu chiar sunt bine cu somnul,ca ea noaptea mananca si doarme la 3 ore linistita,iar eu ma trezesc( vb vine ) ii dau cu ochii inchisi de mancare,o pun sa ragaie si inapoi la ea in patut si eu cu capul in perna :))
Rar se intampla sa fie maraita noaptea si in general,asta pana pe la 2 cand eu oricum nu adorm...ca deh...mai avem si noi colici care ne mai supara si miorlaim ca nu stim sa plangem
A....voiam sa va intreb...voi cum faceti baie la copil?Lu ELif momentan ii face o vecina de-a lu soacra-mea si sincer nu sunt prea incantata de ceea ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Andicu, foarte dulce Filip!cand ne mai pui poze cu el?
Tare bun e un concediu la munte, dar daca aveti indoiala in suflet, mi-e ca nu ve-ti reusi sa-l gustati pana la capat... poate daca il luati si pe Filip cu bunica pe o cazare cu 2 camere?

Monicaaaa (doc)! mai esti? acasa sau in deplasare?

Legat de Adina (isidora), o sa va rog sa o scuzati putin, are fetita bolnava, si banuiesc ca nu mai are timp/dispozitie sa scrie... cand se va simti mai bine in mod sigur o sa posteze ceva.

Despre Matei, lucruri noi:

A primit un leagan de camera (adica din acelea care au un suport de tije pe care se prinde/sprijina, nu se prinde de tavan) si este atat de incantat incat ar si dormi in el. Bineinteles ca toate papele le administram utza-utza. La montatul lui, s-a bagat in trusa cu scule si a subtilizat o mica surubelnita pe care a dorit sa o utilizeze,dupa cum vedea la bunicul.. distractie mare.. am sa pun si cateva poze cand voi descarca aparatul, zilele astea.
La baita ii place tare mult, de altfel de cand era bebelus micutz, dar acum joaca si placerea s-a extins atat de mult incat atunci cand venim sa-l luam cu prosopul se arunca in fuinduletz din nou in apa, ca sa fie mai greu de scos.
Si noi il spalam pe dintisori cu Nenedent si periuta aferenta..numai ca dupa cateva secunde, musca mai ceva ca un catelus si nu cred ca apucam sa mai fim si eficienti...

Angie, ce mai face Pupicu? Despre ce testari este vorba si unde? (ma intereseaza subiectul)

Intrebare generala: ce as mai putea da de mancare unui copil de 1an si 3 luni? Pana acum mananca asa: iaurt cu mandarine si branza calcica;intre mese fructe diverse bucati; carnita de pui/vita/peste fiarta si maruntita cu piure din legume diverse (radacinoase- mai putin morcov,dovlecel, broccoli, pastai, sfecla), oua de prepelita, dovlecel umplut -adaptat pentru varsta lui cu carne de vita, orez; mamaliguta cu smantana; ciorbica de legume acrita cu lamaie, budinca de paste cu branza .... altceva?

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput