Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120
Raspunsuri - Pagina 7
dobreclaudia spune:
BEBELUSI SI CAMI - eu am aceeasi data ca si voi...11.02.09...insa as vrea sa nasc prin cezariana ceva mai devreme, sa vedem cand caci dr. meu - Cristurean, pleaca exact intre 28.01-05.02 si sper sa nu ma apuce exact atunci...
37 frumoasa mea bebelina
clau
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Ira nu am gasit pozele cu Fabian si DorianAMR 6 saptamani |
Aalina, acu' le-am trimis, de la 6 pm pana mai inainte am avut program cu bebika - alaptat, baika, alaptat iar plus o budincutza de pus la cuptor...
Ira, mamica Elizei
lisa79 spune:
am revenit acasa...dupa o plimbare de 1h30 de min si nik
. nu tu contractii,nu tu dureri,nimic!
claudia,site-ul care l-ai pus tu,aici trebuie sa stii data cand se naste?deci merge numai pentru nasterile programate?
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
mie nu mi se potriveste,chiar m-am amuzat de ce scrie
!
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
micola spune:
Aalina, multumesc pentru nr de telefon, o sa te sun pe tine sa te anunt si sa te rog sa anunti si pe celelalte fete!
Tu ai gemeni??????
39 + cu
!
AMR 2 zile
!
!
!
Hai Bebe!!! 

micola spune:
fetelor, eu ma culc, ma pregatesc psihic pe spil\tal...poate reusesc sa mai intru maine, sau poate ma mai paste vreo insomnie la noapte si mai intru..
Anyway, 

tuturor si Doamne ajuta sa fie bine si pentru
care vor mai naste intre timp si pt
lor si pt
si
deja nascuti!!
39 + cu
!
AMR 2 zile
!
!
!
Hai Bebe!!! 

bebelusi spune:
Fetelor daca cumva aveti probleme cu sangeratul gingiilor sa stiti ca APA DE GURA face minuni. Sper ca nu par penibila ca acum am desoperit asta, dar cand am vazut cat de rau imi sangereaza gingiile am refuzat sa cred ca apa de gura imi va rezolva problema....dar se pare ca o rezolva in doar 2-3 zile.
Referito la hemoroizi mi s-a recomandat o crema numita Hemosan care se pare ca nu are nici un efect. La tine au efect supozitoarele?
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Micola bafta multa 

iti tinem pumnii.
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Buna seara!
Scot si eu
pentru fetele care se pregatesc zilele astea sa nasca.
Miericico, am vazut pozele cu Aidan. E superb! Mai, ce scoti tu acolo de la san n-o fi colostru? E mult mai vascos decat laptele si e normal sa fie putin. Ar fi bine sa incerci sa-l pui intai la san si apoi sa-i dai bibe. Cat priveste Bondul, eu zic sa nu-ti faci griji, asteapta sa ajungi acasa. Eu n-am avut o nastere grea la Tudor, da' parca tot m-am legat mai greu de el. Da' si cand o faci, e pe viata, zau!
Naty, cred ca iti e foarte greu singura cu 2 fete. Azi am fost si noi prima oara fara tati, desi a fost buni acasa. A fost tare greu ca Tudor vrea numai cu mine. Seara buni a fost la policlinica si ca si tine, hraneam 2 copii deodata. Greu. Sper ca se va insanatosi bona repede.
Fetelor, eu am ratacit parola de la mailul comun. Si n-am vazut nici o poza. Se indura cineva si de mine?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Vikky felicitari ![]() Micola ai PM. Eu nu am auzit de faza cu moasa sau ursitoarea. Prenatalul si postnatalul au acelasi cod pe concediul medical. Bebelusi ma bucur ca sunteti bine. Ttenzica ai contractii. Si eu am de astea neregulate, nedureroase, rare. In travaliu se intetesc, dor si devin regulate. Si nu cedeaza. Anca hai ca e ultima suta de metri. Ira nu am gasit pozeleFetelor eu am o problema matematica si nu sunt in stare sa o rezolv. Parca mi-a murit neuronul. Sa nu radeti da daca aveti timp va rog sa ma luminati. Am 5 angajati si pe o perioada de 15 zile lucratoare trebuie ca o treime din ei sa stea in concediu prin rotatie. Cat vor sta fiecare in concediu? cu Fabian si DorianAMR 6 saptamani |
35+

Dorian