Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120
Raspunsuri - Pagina 6
lisa79 spune:
mergem la o plimbare...poate poate
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
alinuk spune:
am deschis pagina sa va scriu de zeci de ori... tragedia pusyketei m-a impietrit si parca nici mintea nici degetele nu mai raspundeau comenzilor creierului
pur si simplu nu am putut sa mai povestesc despre lucrurile obisnuite ..despre noi
in fine, viata merge mai departe
pusyketa ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa te ridici. Ai aceasta fortza! Sa crezi in ea!!
Miere sper ca lucruile sa se limpezeasca si sa iti reiei echilibrul de care ai nevoie...pt laptik in primul rand
te imbratisez cu drag fata curajoasa!!!
Noi suntem bine, bb Andu isi continua seria noptilor dormite, e un bebelash tare cumintzel
spuneam de frtziorul lui - Teo...ca e cuminte, ei bine Andu e fooooaaartee cuminte!!!
in ceea ce priveste socializarea celor doi fratziori, la noi slava Domnului lucrurile merg se pare (si sper sa si tzina!!) mai usor
Teo e grijuliu fata de bebik...cand il aude matzaind... il aud:"nmami bebiku bange' si fuge spre camera lui bb si ii pune suzi sau il inveleste, sau il mangaie pe manutza
La baitza participa si Teo si chiar l-am responsabilizat cu gelul de dus..el imi pune in mana gel de dus pt baitza lui bb!
Apoi cand ii facem masaj si toaleta de seara la fel il implicam in lucruri simple... In fine eu ma ocup de bb, iar tati de Teo.
Dupa baitza si papa lui bb de seara, urmeaza baitza si laptikul pt Teo. Tb sa particip si la astea neaparat eu... (asa simt eu, nu cere el) chiar daca pana sa apara bb..tati era responsabil exclusiv cu toate activitatile astea (din motive de balenizare exagerata a mea...apropos...incepe sa-mi treaca)
tuturor buritcilor care se pregatesc de marea intalnire
Nastere usoara!!
iar proaspetelor mamici - Refacere grabnica, mult laptik si sa va traiasca bebelushii, sa va bucurati de ei!
va pupa mamik de Andu mik si Teo voinik
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bebelusi spune:
Cami neintelegerea a venit din faptul ca pe prima pagina la mine scrie 06.02.2009 in loc de 11.02.2009. Stai linistita suntem toate trei in aceeasi oala (de fapt 4 ca e si Anuc). Abia astept sa vii de la eco sa imi spui dimensiunile bebelui tau.
Lisa e normal doar ca tre sa il faci sa inteleaga sa mai lase el de la el in perioada asta, al meu saracul a inteles asta de acum vreo 2 luni.(nu a avut incotro )
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
bebelusi asa este ... hhaahaha... suntem in aceeasi oala ... doar ca eu si jasmi avem fetite ... si tu baietel .... si poate pe noi ne ia mai devreme ....
eu am avut ieri niste sageti in burta cum v-am zis ca am avut si prin sapt 33-34 ... de imi venea automat sa strang picioarele .... asa de dureroase sunt .... si azi ... niste dureri mici ca de ciclu .... cred ca se apropie si la mine ....
36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT
Camelia
cami_antonia spune:
bebelusi asa este ... hhaahaha... suntem in aceeasi oala ... doar ca eu si jasmi avem fetite ... si tu baietel .... si poate pe noi ne ia mai devreme ....
eu am avut ieri niste sageti in burta cum v-am zis ca am avut si prin sapt 33-34 ... de imi venea automat sa strang picioarele .... asa de dureroase sunt .... si azi ... niste dureri mici ca de ciclu .... cred ca se apropie si la mine ....
36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT
Camelia
bebelusi spune:
Cami sa stii ca nu mi-ar strica o nora la Constanta sa am si eu unde veni in vacante . Nici nu s-a nascut fiu-meo si am inceput sa ii gasesc nevasta
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
bebelusi nu mi-ar displacea . .. sibiul este orasul meu preferat din tara .... doar ca mama nu mi-a dat voie sa fac facultatea la cluj sa ajung la sibiu ... aahahahahah ... asa ca cine stie ....
36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT
Camelia
Venerata spune:
Buna burtici si mamici,
Nu intru eu prea des sa scriu (acasa nu mai am loc la laptot din cauza celor 2 barbati din viata mea , iar de la serviciu cu atat mai putin), iar cand intru si scriu, de exemplu astazi, atunci primesc mesaj ca am postat un mesaj la un capitol inchis .
Probabil ca s-a inchis in timp ce eu scriam, dar am pierdut mesajul
Incerc sa refac mesajul acum.
Felicitari mamicilor Asparagus, Mireamara si Tec pentru nasteri , iar pruncilor lor multa sanatate, si sa aiba parte de multa dragoste si caldura !
Am citit si eu cu consternare despre tragedia Pusychetei. Inevitabil, insarcinata fiind, gandul m-a dus la copilasul meu si m-am rugat sa fie bine si sanatos. Asta nu inseamna ca nu m-am pus pentru cateva clipe in situatia Pusychetei, si e de prisos sa descriu ce am simtit. Sa ne rugam pentru ca Pusycheta sa capete forta si credinta sa treaca peste aceasta incercare si cu ajutorul celor dragi din jurul ei sa
ajunga sa isi doreasca din nou copii si Dumnezeu sa ii protejeze!
Tin pumnii mamicilor care sunt cel mai aproape de marele eveniment. Sa aiba nasteri usoare si bebei sanatosi!! Astepam vesti!
Roxanaz, multumesc pentru mesajul despre salteluta pentru patutul-tarc (2-3 capitole in urma ). Am de gand sa iau si eu una pentru bb mic. Pot sa te mai intreb ceva, imi recomanzi si mie o marca mai buna pentru un scaun scoica? Multam.
Pe curand,
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 34s+
tec spune:
Buna seara burtici , mamici de licurici, arici si ce mai e pe aici. :)
tati la tastatura, sa va povestesc ce mi-au auzit urechile si vazut ochii. asta pana revine nevasta si va povesteste ea.
pe la vreo 6:30 - 7:00 au inceput contractii dureroase si dilatatie 3. mai tarziu , cand nu mai suporta a cerut epidurala, si de atunci incolo a fost ok. mi-a zis ca a impins putin si gata bebe. :).
multe detalii nu imi mai amintesc ca sunt putin bulversat, obosit, dar fericit. poze, cateva cate am apucat sa fac, le voi pune maine pe contul comun, dupa ce gasesc userul si parola, ca deja dabia mai vad tastatura. Felicitari tuturor mamicilor pt darul lor de a aduce minuni pe lume. Sanatate, bafta si noapte buna la toti.
ps: cica seamana cu tasu
Andreea Paula aparuta intr-o zi de 19.01.2009, 10:22, APGAR 9, 2900 gr, 48 cm
dobreclaudia spune:
PENTRU ELI SAU PENTRU FETELE CARE INCA NU S-AU HOTARAT DEFINITIV LA NUMELE BEBELUSULUI...
http://www.mihneafiran.ro/numerologie.php
este un site unde vezi cum poti influenta destinul , intr-o oarecare masura, atunci cand alegi numele copilului, chiar si o literA schimba totul!!! este interesant, in special pentru cele care cred in paranormal....eu ma numar printre ele
37+ frumoasa mea bebelina
clau