Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120
Raspunsuri - Pagina 8
bebelusi spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor daca cumva aveti probleme cu sangeratul gingiilor sa stiti ca APA DE GURA face minuni. Sper ca nu par penibila ca acum am desoperit asta, dar cand am vazut cat de rau imi sangereaza gingiile am refuzat sa cred ca apa de gura imi va rezolva problema....dar se pare ca o rezolva in doar 2-3 zile.Referito la hemoroizi mi s-a recomandat o crema numita Hemosan care se pare ca nu are nici un efect. La tine au efect supozitoarele? 36+ Vlad Mihai AMR 4 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
35+
lisa79 spune:
micola,bafta mare
!
eu nu stiu ce e ala Mr H. nu am avut asa ceva! sper sa nu imi apara acum pe ultima suta de m...am avut eu destule sarcina asta,asa ca macar de asta am scapat![]()
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
andre_ea spune:
Adriana, bine ati venit acasa! Arata nemaipomenit de bine grasunica mica.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
lisa79 spune:
vazut poze de licurici pe maiulul comun

unul mai frumos a altul!
miere,cris30,anca,iulia,crisspoliss..oare pe unde umblati????
39S+
miereamara spune:
Eu am tras o fuga pana acasa si un pic in oras, am luat masa si o cafea, nu mai iesisem afara de miercurea trecuta. Parca eram picata din luna, numai la bebe mi-a stat gandul
.
Mi-am luat si niste medicamente pt durere de la farmacie, acum ma resimt ca am cam exagerat si ma dor toate cele.
Andreea, mai mult ca sigur e colostru, am strans si eu ce am putut si l-am pus in lapticul praf. Acum vreau sa il pun la san pe Aidan regulat si sa continuu sa folosesc pompa. Ar fi a patra zi de la operatie.
Sunt plina de fluid, am picioarele ca niste butuci, fara glezne,fara degete, etc.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
bebelusi spune:
Ingrid dar cu ce ti-ai dat???

36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
bebelusi spune:
MVB!!!!!
Ralumond!!!!!
Hena!!!!
Anuc!!!
Rein!!!!
Fetelor pe unde umblati, de ce nu mai dati nici un semn de viata????
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
cris30 spune:
Abia acum am reusit si eu sa deschid laptopul, am facut o groaza de treburi dimineata: vopsit, gatit, alaptat si am in plan sa spal si niste rufe plus sa-i fac baita Dariei.Am vorbit azi cu tata si mi-a zis ca a cumparat vreo 6 bonete de diferite marimi, abia astept sa ajunga pachetul.Azi noapte am avut un concert de vreo 3 ore din cauza colicilor, mama lor de colici
, nimic din ce ii dadeam nu mai functiona si era o paraiala la funduletul ei
.La ora 5.10 AM a fost ultima colica si dupa aceea a cazut lata de somn si noi odata cu ea.Mai avem 2 luni de tras
.
Dalma ma bucur tare mult ca ne-ai dat vesti, Daria a recuperat foarte bine, sa va traiasca sa va bucurati de ea.
Tec felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa 

Anca, Lisa 

Iry Lucian e un adevarat profesionist la facut poze,parca sunt din reviste.Saracutul Aidan trebuie sa mai stea in spital, imi inchipui ca e tare greu pentru voi.
Dark ce mandru e tati de baietelul lui ![]()
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
miere ma bucur ca ai reusit sa te destinzi un pic
cris30,saraca Dariuta,sufera cu colicii astia! ai incercat sabei ceai cu anason si chimen? cica functioneaza ![]()
39S+