Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 9
violeta69 spune:
andruskandu,nici mie nu mi-a spus nimik de ceaiu' asta ![]()
o fi "vazut" ea ca nu prea ne trebuie 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
salutare! ce fac fetele capitaliste, o' provinciale?
caut titulatura noua. astept sugestii!
io's bine, azi am primit vesti bune...
misho, ce vrei mataluta sa auzi? cuvinte:"p*****a, nepriceputa, injuraturi...."? vrei sa ne alegem cu cartonase? de-ale colorate? ca astea's la ordinea zilei in locul cu pricina! or vrei sa vina xio, sa ne spuna ea ca nu exista, nu se afla, nu s-a auzit asa ceva?!! ![]()
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
MadameBovary spune:
Mai, eu n-am o stare nici asa, nici asa. Doar ca-s bleaga si descumpanita cu invatatul pt carnetul de soferi. Ma enerveaza ca nu ma duce capul sa retin/invat, dar nici nu ma motiveaza suficient ca sa trag mai tare. Si de ce?? DE CE? Ca nu mi se falfaie, masina ma asteapta, de ce mama ma-sii (am voie sa zic asta?) nu retin tot ce trebuie sa retin?
ma frustrez, sa stiti, ca voi ma suportati aici!
Iar cu jeneralul... don't even get me started! Iar a plecat! Viata de caine, va zic eu, viata de caine duc! -- dar nu cum o duce cateaua mea, ca asta-i mai rasfatata si decat mine
. Deh, la ea s-a simtit nevoia sa plusam daca 2 ani a fost trista si neconsolata... insa acum a devenit si mai si chiar si decat ma-sa (adicatelea eu
)
I never fake ... sarcasm
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Mai, eu n-am o stare nici asa, nici asa. Doar ca-s bleaga si descumpanita cu invatatul pt carnetul de soferi. Ma enerveaza ca nu ma duce capul sa retin/invat, dar nici nu ma motiveaza suficient ca sa trag mai tare. Si de ce?? DE CE? Ca nu mi se falfaie, masina ma asteapta, de ce mama ma-sii (am voie sa zic asta?) nu retin tot ce trebuie sa retin? ma frustrez, sa stiti, ca voi ma suportati aici! Iar cu jeneralul... don't even get me started! Iar a plecat! Viata de caine, va zic eu, viata de caine duc! -- dar nu cum o duce cateaua mea, ca asta-i mai rasfatata si decat mine I never fake ... sarcasm |
uf...
, MB, dulceata, doar esti de-a noastra, nu te suportam...te adoram....
ziceai acum ceva vreme ca ai banuieli asupra unei sarcini incipiente? am inteles io gresit? ca de obicei asa se declanseaza sarcina, cu stari de blegeala, lipsa chefului de...orice...
iar cu permisul, stai linistita ca nu esti prima...io de gura lui taicamiu am facut scoala de soferi, da nu ma intreba cum am reusit sa invat..ca nici io nu mai stiu...
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
uf... , MB, dulceata, doar esti de-a noastra, nu te suportam...te adoram.... ziceai acum ceva vreme ca ai banuieli asupra unei sarcini incipiente? am inteles io gresit? ca de obicei asa se declanseaza sarcina, cu stari de blegeala, lipsa chefului de...orice... iar cu permisul, stai linistita ca nu esti prima...io de gura lui taicamiu am facut scoala de soferi, da nu ma intreba cum am reusit sa invat..ca nici io nu mai stiu... MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Vezi? O sa fiu nasa?
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kariguld spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andruskandu
Vezi? O sa fiu nasa? Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
zi si la mine, cui o sa-i fi nasha? ca poate ma bag si io....
hai nu ma fierbeti...
mare absenta pe aici, ce munceste lumea in Ro....
Kari
"
Bernard Shaw
andruskandu spune:
000
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kariguld
zi si la mine, cui o sa-i fi nasha? ca poate ma bag si io.... hai nu ma fierbeti... mare absenta pe aici, ce munceste lumea in Ro.... MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Cum cui? La bebicu lu madam Tantza...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
MadameBovary spune:
Gajici, cand oi ramane, voua va zic mai intai de toate. Daca e sa fie c generalul, la una dintre voi si vin acasa ca ai mei ma dezmostenesc, generalul isi ia campii de nu se vede si ma consolez si eu langa voi... nu cer multe, da' tre sa fiu rasfatata. Imi si imaginez ce pacoste o sa fiu cand o sa fiu gravida daca acum-s asa de alintata
.
Lui i-am zis ca am facut testul si ca a iesit negativ. Testul nu l-am facut. Nici nu-l fac. Cand nu mi-oi mai vedea picioarele pe la 6 luni cred ca o sa imi dau seama daca sunt sau nu gravida. ![]()
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Am reusit sa bulesc si mouse-ul de la laptop. Nu ala incorporat, aveam unul cu USB care se atasa... si am agatat firul cu piciorul, m-am ridicat brusc animata de Vaca mea, l-am tras dupa mine, s-a dat de mocheta de i-au zanganit toti creierii si acum nu mai merge!
Cat sa fii de prost - respectiv de proasta in varianta mea? CAT??
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Ascult radio online ... si canta una de se rupe "sunt decat o stea" ...
. Gata, promit ca ma opresc din postat pana mai zice si altcineva ceva ![]()
I never fake ... sarcasm