Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 10
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Am reusit sa bulesc si mouse-ul de la laptop. Nu ala incorporat, aveam unul cu USB care se atasa... si am agatat firul cu piciorul, m-am ridicat brusc animata de Vaca mea, l-am tras dupa mine, s-a dat de mocheta de i-au zanganit toti creierii si acum nu mai merge! Cat sa fii de prost - respectiv de proasta in varianta mea? CAT??I never fake ... sarcasm |
Tantzo ,aici numa' un zingur om iti poare raspunde.La mine se cumpara mouse o data la 2-3 saptamani.Mama lui de GTA !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Gajici, cand oi ramane, voua va zic mai intai de toate. Daca e sa fie c generalul, la una dintre voi si vin acasa ca ai mei ma dezmostenesc, generalul isi ia campii de nu se vede si ma consolez si eu langa voi... nu cer multe, da' tre sa fiu rasfatata. Imi si imaginez ce pacoste o sa fiu cand o sa fiu gravida daca acum-s asa de alintata Lui i-am zis ca am facut testul si ca a iesit negativ. Testul nu l-am facut. Nici nu-l fac. Cand nu mi-oi mai vedea picioarele pe la 6 luni cred ca o sa imi dau seama daca sunt sau nu gravida. I never fake ... sarcasm |
buey,io cred ca vei intelege atunci cand ii sufli in lumanarica de la tort !
Potent domn jeneral...ehe,bun de samanta...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
CADANO,inafara de faptul ca dormi,ce altceva mai faci?
(exceptand-o pe Soso,normal )
Gabriela
MadameBovary spune:
Tre sa mai bag mana in buzunar acusi sa mai cumpar si mouse... asta asa, ca-s eu relaxata pana peste masura!
. Cat despre potenta lui dom' general, v-o dau voua pe toata daca o vreti, il pun sa se potenteze intr-un borcan pentru cauze nobile si v-o dau pe toata
. Cine mai doreste, cine mai pofteste? 2 la 10.000 ![]()
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
Buey,de azi mi-am tras CO ,ca eram tare obosita![]()
Mai aveam de luat 12 zile lucratoare de anu' trecut... si iaca am bagat... ca dupa 1 martie le pierd.Si nu-i pacat?poate ma ingras ![]()
Gabriela
gabriella1 spune:
Tantzo,da' ai strans ceva adepte la slabit,ha?Parca-i secta "oile lu' Tantza" sau SC "morcovu' gaurit "
Jeneralu' n-ajuta la pierderea kilelor?![]()

Gabriela
gabriella1 spune:
ar trebui sa scoateti un manual de supravietuire : cum sa traiesti dupa ce ai tinut regimu' lu'Tantza si coanei closca !![]()
Gabriela
mihaela77O spune:
seara buna...mahala!v-am zis ca nu mai dau pe aici vreo 2 zile?v-am zis...dar chiar daca nu mi-ati dus dorul,eu tot am revenit...de raie mai scapati,dar de mine,ba ![]()
tantza,asta-i pt tine:
SIGMUND FREUD:
Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in
varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda
dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca.
Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la
fel de bune, dar usor de luat.
Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in
neregula cu ele,cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie
numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie
suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui violeta69 'neata! Oana,iar nu m-ai bagat in seama da' lasa ca ma descurc eu ...Misha,saru'mana...azi m-am mai linistit ![]() ![]() la cum e viata astaaaaa nu mai ma incurc si de cine stie ce ciudate!!! ![]() gabi,da-i si cu lamaie daca zici ca ai dureri de gat si mai lasati cafeaua ca merge si ceaiul verde,are cofeina si asta s e mai sanatos... io m-am lasat si de cafea si de tigari(de 3 saptamani Noe,asa zic si io cu scolile.....sau am zis numai ca acum sunt din nou clasa a 2-a ![]() oare pana la ce clasa o sa mai ajung?! ![]() umflatel ,sa-mi spui cum pot sa-l ajut pe Mihaita ![]() Irina,spor la vopsit sa aveti o zi buna ![]() ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
vio,multumesc!ce sa zic fiecare ajta cum poate si cu e poate!fie pune link-ul cu noi de la umanitare,fie prin lista de mess,imprastie blog-ul si nu in uktimul rand probabil cu donatii in bani!orice ajutor sub orice forma este binevenit,cateodata si o vorba buna sau incurajare conteaza enorm!chiar si un rand,doua scrise din cand in cand la subiectul lui mihaitza de la umanitare...
succes in continuare la lectii!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kariguld salutare! ce fac fetele capitaliste, o' provinciale? caut titulatura noua. astept sugestii! io's bine, azi am primit vesti bune... misho, ce vrei mataluta sa auzi? cuvinte:"p*****a, nepriceputa, injuraturi...."? vrei sa ne alegem cu cartonase? de-ale colorate? ca astea's la ordinea zilei in locul cu pricina! or vrei sa vina xio, sa ne spuna ea ca nu exista, nu se afla, nu s-a auzit asa ceva?!! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
nu ne zici si noua ce vesti bune ai primit?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

da' lasa ca ma descurc eu ...

viitor "descoperitor" de infinit