Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 11
violeta69 spune:
am luat o pauza mica![]()
i-am dat telefon doamnei si i-am spus ca nu stiu sa fac probleme
adica ca nu stiu sa le scriu cum vrea ea![]()
"cica pai ce dv . tb sa stiti?!"
kopilu meu e imprastiat rau de tot ca de asta e geaman![]()
Tantoooo,hai sa dam impreuna ecsamanu(ca asa scrie Mihnea
) ca doua minti "iluminate" o face ceva pana la urma 
umflatel
si multi
pt Mihaita,pui mic si scump...
sigur o sa fac eu ceva ,sa nu-ti faci griji
gabita
Misha,am iesit de pe mess ca strig la fi-meu de zor sa faca lectii si nu vrea
hai ca a treminat spaghetele si tot nu vrea sa faca probleme
plec...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
Vio, mama, eu te las pe tine sa il dai si pentru mine (ecsamenul). Sper ca maine ma trezesc mai vesela in privinta asta ca azi ma dau cu capul de toate pragurile de nervi ca-s tantaloaica rau
.
Umflatel,
mare! Mie mi-e sa nu ma umplu de viermi acolo in varf de copac pana s-o gasi Fat-Frumosul care sa se intinda dupa mine
... dar speranta moare ultima, nu?
Gabrielo, bre, nu-ti mai baga nasu' la kilele noastre. Vezi ca-i un topic pentru astea, betisoare de urechi, cum esti tu, sa se ingrase... baga-ti coada acolo, lasa-ne morcovii nostri in pace
. Si breeee, eu nu ma mai repet, da' in regimul asta e jmecher si nu impune prea multe restrictii. Of, of, greu cu scobitorile astea!! ![]()
Eu ma bag la film. Va gasesc pe aici, rasfirate, cand revin, deaah?
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Vezi ca-i un topic pentru astea, betisoare de urechi, cum esti tu, sa se ingrase... baga-ti coada acolo, lasa-ne morcovii nostri in pace |
betisoare de urechi
belea!!!!***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
mishule,baga si la mine un pm,cu id de mess,sa vaz si eu fata aia de cruella...!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
Misha, de mult o pandeam pe Coana sa-i dau replica asta cu betisoarele de urechi
. M-am uitat la Madagascar 2, ma asteapta si Bolt acum daca mai am stare... deocamdata fac o pauza mica.
I never fake ... sarcasm
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui umflatel mishule,baga si la mine un pm,cu id de mess,sa vaz si eu fata aia de cruella...! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Mishuuleeee
si noi......Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

babylina spune:
Buna fetelelor. Am, vazut oarce curente de stres, pesimism si depresie pe aici? ca am auzit eu la radio ca cica pe 19 ianuarie a fost ce-a mai depresiva zi din an. M-am gandit sa vad si eu in depresie oleca ca ......mde.......ma gandeam ca e trendy.....dar nu mi-a venit.Asta poate pentru ca imi consum strea de nervi , stres si depresie in restul zilelor si cand era musai, se terminase.......Dar prevad ca primesc in curand marfa.........
Am revazut faza cu telefonul.......ce-a mai tare parte este la sfarsit cand ridica receptorul de jos de la "telefon" sau ce ramasese din el si raspunde...........
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Tantzo ,aici numa' un zingur om iti poare raspunde.La mine se cumpara mouse o data la 2-3 saptamani.Mama lui de GTA ! ![]() |
GTA-ul nu e GTA daca mouse-ul nu e azvarlit de pereti...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
MadameBovary spune:
Are fata asta (misha) niste ochi... pfoai de mine!
am zis ca ii vreau si eu o tura, sa imi zapacesc generalu', poate sta si el mai mult de o saptamana in tara ![]()
I never fake ... sarcasm
babylina spune:
fetelor uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=KC0c8m2KGDM&feature=related
atac la chilotii sotilor