FECIOARELE ** 14 **

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare fecioare !

Pe unde umblati cu toatele ???
Noi suntem cu totii bine, ne revenim incet dupa o pneumonie ( eu si cea mica, cea mare a facut o viroza doar ).
Ma bucur ca in sfarsit se incalzeste vremea pe afara si poate vine , in sfarsit primavara .

Voi, care ce mai faceti , ce va fac copilashii ???

Va doresc un week-end minunat si va astept la povesti !!!

Mergi la inceput

Va scriu mai jos horoscopul pentru acest week-end :

Chiar daca este week-end, mintea ta sta la problemele pe care le ai de razolvat. Poate ca ar fi mai bine sa sacrifici ceva timp si sa le dai de cap, aratand cat de capabil(a) esti. Totusi, poti sa te astepti ca cineva la care tii sa fie dezamagit(a) de deciziile pe care le iei. Incearca sa explici cu mult calm care iti sunt motivatiile, nu fugi de raspundere si nici de discutii.

Mergi la inceput

Horoscopul carierei pentru saptamana viitoare :

Unii nativi ai acestei zodii se pot orienta catre noi oportunitati in cariera si isi pot cauta joburi mai bune.

Avantajele acestor schimbari vor fi pe termen lung si este posibil sa nu poata fi observate imediat.

Din punct de vedere financiar, este necesara o buna planificare si o atenta verificare a cheltuielilor pentru a evita problemele.
Cei care lucreaza intr-un domeniu tehnic sau in IT isi pot schimba locul de munca.

Femeile acestei zodii pot cauta, de asmenea, un job mai potrivit pregatirii lor profesionale si aspiratiilor lor.

Cei care profeseaza in domeniul guvernamental vor face diverse deplasari in interes de serviciu sau vor calatori in interes personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Buna dimineata!!
Sunt si eu o Fecioara proaspat inscrisa pe acest forum si sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Buna dimineata!!
Sunt si eu o Fecioara proaspat inscrisa pe acest forum si sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra.

Bine ai venit printre fecioare !

Noi primim pe toata lumea, dar vad ca fiecare intra , scrie ca doreste sa fie primita si pe urma .... pauza .... nu mai scrie nimeni nimik ... din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Buna dimineata!!

Bine ai venit printre fecioare !

Noi primim pe toata lumea, dar vad ca fiecare intra , scrie ca doreste sa fie primita si pe urma .... pauza .... nu mai scrie nimeni nimik ... din pacate

of of...
scriu eu, dar nu stiu ce

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Salutari, feciorici! Vad ca au aparut fete noi, foarte bine, poate se animeaza topicul...Mie tare mi-ar placea, dar vad ca numai Ana ce-l mai tine in viata..Mie sa-mi fie rusinica, sunt fiica risipitoare si deprimata, asa ca ma intelegeti cand nu prea imi vine a vorbi...In rest, toate bune...Ne mai "auzim" pe aici...

Pupici la feciorici!

P.S. Fetele noi, poate ne ziceti ma multe despre voi...

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

imi fac si eu loc cu pasi timizi printre voi.Sunt noua pe acest forum si viitoare aspiranta la o burtica. Iar ca si multe dintre noi femeile..ma lupt cu kilogramele astea nesuferite. Pe scurt...dupa ce am renuntat la fumat acum 3 ani...am pus vreo 15 kg...pana am ajuns in februarie 2008 la veritabila greutate de 93 de kg. Atunci am pus piciorul in prag si m-am apucat de regim. Avand si inaltimea de 1.64 m...aproape ca ma rostogoleam la greutatea asta.
Taras-grapis...mai cu hopuri...mai calcand pe alaturi ...am reusit intr-un an sa slabesc 16 kilograme . Dar de abia de acum incepe greul...pt ca ambitia a cam inceput sa ma paraseasca...kilogramele se duc din ce in ce mai greu. Acum am 77 kg si trebuie musai sa mai dau jos macar 10 kilograme...inainte de a avea burtica pt ca nu vreau sa ma trezesc peste 9 luni ca plec iar de la 90 si ceva de kg.
Sper ca alaturi de voi sa gasesc puterea necesara pentru a merge mai departe!
M-as bucura tare mult sa-mi pot face prietene pe acest forum...eu sunt proaspat mutata in buzau dupa casatorie (constanteanca la origini)si tare mult duc dorul si lipsa prietenilor si familiei.

Mergi la inceput

Salutare fetelor !

Va scriu mai jos horoscopul pentru ziua de azi, iar eu va confirm ca se adevereste in proportie de 90 % . Am avut azi un show cu cea mai batrana dintre colege .

Miercuri, 1 Aprilie 2009
MALITIOS. Esti impulsiv si arunci o vorba fara sa chibzuiesti, iar efectul ei poate fi dezastruos asupra unei persoane sensibile. Poate nu ai avut intentia sa-l ranesti, dar ai reusit s-o faci cu o critica nelalocul ei sau un repros nemeritat. Nu cumva e si un dram de razbunare in gestul tau? Si el ti-a spus aceleasi lucruri candva iar acum folosesti arme similare impotriva lui, doar ca efectul e mult mai puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Buna fetelor, nu prea vad miscare pe aici, asa ca m-am hotarat sa va las eu un mesaj cu urari de bine si vreme calda cu mult soare, asa pentru... refacerea calcemiei nu de alta
Ce mai faceti voi?
Cu ce va mai ocupati, pe unde mai plecati, ce noutati mai aveti ca vine vara cat de curand...

Mergi la inceput