FECIOARELE ** 14 **

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

AAAAAAAAAAA, era sa uit ... nu v-am zis weekend placut!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

uite ca eu nu va uit
ana sa nu mai fii suparata!
din pacate,timpul asta asa e de parsiv !citesc dar nu prea mai apuc sa scriu

ate,bun venit bafta la slabit si apoi la BB
vezi insa ca dupa ce slabesti si apare BB kg se pun la loc de nu se vad,ba inca si mai multe...
cica celule astea au asa o memorie "vizuala"(e vb de celulele de grasime-daca zic io bine ca nu ma pricep )si asa de repede se refac!
incearca sa mananci putin si des,fara prea multe calorii,legume multe si fructe(dar si din astea nu orice)si sa incerci sa nu mai mananci seara dupa ora 18.....
sper sa-ti fie mai usor cu noi aici pe forum,

va pup pe toate si sa aveti un weekend frumos si cu mult soare

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

da violeta stiu ca se depune repede la loc!!!
Acum slabesc mai greu pt ca organismul s-a si obisnuit...mai alternez dieta si cu putin sport..si incet incet sper sa reusesc!!
Mult a fost...putin a ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza fecioarelor !!!!

Va servesc cafelutza alaturi de horoscopul carierei pentru saptamana care urmeaza :

Se anunta un inceput de saptamana exceptional pentru nativii acestei zodii.

Nu veti intampina probleme in activitatea profesionala – task-urile pe care trebuie sa le indeplinesti sunt parca alese de tine personal, si, in plus, esti compatibil cu oamenii cu care lucrezi.

Spre mijlocul saptamanii te vei afla in culmea activitatii intelectuale – este o perioada favorabila exprimarii opiniilor, aplicarii ideilor creative, asa ca profita de ea!

Va trebui sa ajuti fie un sef, fie un client sa rezolve o problema organizatorica, spre sfarsitul saptamanii, ceea ce te va face foarte apreciat. Este posibil sa fii solicitat de catre sef si in week-end, dar vei fi pus intr-o lumina favorabila datorita flexibilitatii tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Neata
Multumim pentru horoscop - anacezara
Ce mai faceti in afara de somn si relaxare (ca doar e weekend..)?
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare fetelor, bine v-am regasit.......
Am cam lipsit....am fost in Ro. aproape o luna si am lasat-o pe Alexia acolo la mami, si mi-e asa dor de ea, desi a trecut abia o sapt. de cand n-am mai vazut-o. Mai ales ca-i si bolnava, amigdala infectata, eruptie puternica de dinti si masele, diaree, febra, nu mananca..........., pe langa toate astea sotul s-a operat de 2 zile de amigdale, a facut hemoragie postoperatoriu.........iar eu sunt aici, dar nu sanatoasa, am si eu o gramada dew probleme de sanatate, rezolvabile, dar in tiiiimp.
Cam astea-s vestile despre noi, sper ca nu v-am plictisit.........o sa mai intru.

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Salutare si de la mine !

Irlandeza imi pare rau de voi sa citesc k aveti cu totii probleme. trebuie sa fii tare k pana la urma toate se rezolva.
Vad k la fecioare a inceput anul destul de prost la capitolul sanatate . Si eu trag din februarie de la mijloc cu tot felul de probleme care se tot complica si nu le mai dau de cap si sunt deja satula de atata boala si atata suferinta. Astept ziua in care o sa pot sa spun ca nu ma mai doare nimik si totul e ok .
Va doresc noapte buna si o saptamana cat mai usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ascultasem la un moment dat un horoscop pe Antena 1 si spuneau ca pana pe 20 iunie o sa fie destul de nasol pt. fecioare, din toate punctele de vedere. Pana acum, se pare ca au avut dreptate , in ceea ce ma priveste. Vom vedea.......

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Buna! Ma primiti si pe mine in clubul fecioarelor? Sunt nascuta pe 13 septembrie, am o fetita care pe 9 aprilie face un an... si ma incadrez perfect in trasaturile generale ale zodiei. Sor-mea imi zice "criticus" :))

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Sarbatori fericite !!!

(celor care sarbatoresac azi Pastele )

Mergi la inceput