FECIOARELE ** 14 **
Raspunsuri - Pagina 11
ADRIANKA spune:
Feciorici, ce mai faceti? Eu la munci pe pamantul patriei....altora, ce sa fac....N-am gatit nimic inca pentru Paste, ma apuc diseara cand ma intorc de la serviciu sa fierb legumele pentru salata si sa vopsesc oo
si maine, saramalutele...Al meu cipriot get-beget e mort dupa ele]...![]()
Va pup si va urez un Paste linistit!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...
duchess spune:
Bine v-am re-gasit feciorici !
Paste Fericit !
Sarbatori fericite!
Hristos a Inviat!
http://tinypic.com/view.php?pic=301fpts&s=5
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui duchess Bine v-am re-gasit feciorici ! Paste Fericit ! Sarbatori fericite! Hristos a Inviat! http://tinypic.com/view.php?pic=301fpts&s=5 |
Adevarat ca-nviat !
Care cum ati petrecut Sfintele Pasti ?
Noi ieri am fost la picnic la iarba verde, am prajit pulpe de miel la gratar, iar azi am petrecut in familie.
Sarbatori fericite !
mi_ro spune:
Adevarat a inviat!
Doamne nu am mai scris de o vesnicie dar am fost asa ocupata ca nu am avut timp nici sa gandesc. Promit sa scriu de saptamana viitoare. Saptamana asta mai am pregatiri ca pleaca piticul meu cu mama in Romania si sunt cu pregatirile pe ultima suta de metri. Va pup si va doresc o saptamana minunata!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Andra.C spune:
Hristos a Inviat!!!
A trecut iepurasul pe la voi?
ca pe la mine a uitat![]()
Sa aveti o saptamana linistita
dianaiulie2009 spune:
Va scriu mai jos horoscopul carierei pentru saptamana care urmeaza , poate mai intrati sa comentati una-alta...
In saptamana care urmeaza vei avea idei importante cu privire la cariera ta si un ritm ambitios, dar te vei confrunta cu cei din jurul tau, deoarece nu toti sunt pe aceeasi lungime de unda.
Spre mijlocul saptamanii te va incurca putin lipsa de organizare a unui coleg, dar vei sti sa rezolvi problema cu tact.
Si se pare ca vei avea nevoie de tact intreaga saptamana, deoarece majoritatea problemelor din aceasta perioada se vor datora neatentiilor colegilor de echipa.
Sfatul nostru este sa incerci, pe cat posibil, sa rezolvi situatia, iar apoi sa „evadezi” in week-end intr-o scurta excursie care te va desinde cu siguranta.
dianaiulie2009 spune:
Si horoscopul pentru acest week-end ...
Abilitatea ta de a vedea lucrurile din exterior si in ansamblu, imaginatia si sugestiile inedite vor impresiona pe toti cei de langa tine. Ar putea fi un week-end stralucitor pentru tine, depinde si de ce persoane ai alaturi si de cat de bine va intelegeti. Schimbari bruste in situatia ta financiara pot determina o reactie in lant. Pastreaza-ti calmul in aceste doua zile si nu initia nicio schimbare.
violeta69 spune:
Hristos a inviat!
feciorici 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 Hristos a inviat! feciorici ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Adevarat ca-nviat !!!
Doar atat Violeta ??? Mai zine si tu ceva despre voi , cum sunteti, cum ati petrecut de Pati, ce veti face de 1Mai .... cam scurta vizita pe la fecioare