FECIOARELE ** 14 **
Raspunsuri - Pagina 12
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
Adevarat ca-nviat !!! Doar atat Violeta ??? Mai zine si tu ceva despre voi , cum sunteti, cum ati petrecut de Pati, ce veti face de 1Mai .... cam scurta vizita pe la fecioare ![]() |
Ana,noi suntem bine
de Paste nu am facut prea multe,decat ne-am odihnit
n-am facut nimic din ce mi-am propus asa ca doar m-am odihnit...m-am pregatit de munca

de 1 mai nu stiu ce vom face,probabil ca daca va fi frumos o sa iesim la iarba verde,daca nu,ne odihnim
azi la ora 12.30 am programare la ginecologie
sa fac testul PAP ,asa ca ma pregatesc sufeletste,blehhhhh
altfel,cu scoala copilului,cu teme, cu lectii,cu citit,cu karate,cu pian...uite asa asteptam vacanta,eu cel putin o astept de nu mai pot,sa mai stau linistita macar 2 luni!
gata,ca sa mai zic si data viitoare

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
Hello, hello feciorici !!!
Vai de mine da ce pustiu e pe aici ... chiar asa ocupate sunt fecioarele anul asta ![]()
Si eu sunt foarte busy la servici. Stau cate 10-12 ore/zi. Apoi vin acasa si ma apuc de teme , fac mancare, ceva curatenie si e seara deja. Azi mergem la nunta . Saptamna viitoare vom merge pana la Viena .
Cam atat de la noi ... Voi , care pe unde mergeti anul asta in concediu ???
Va
pe toate si va doresc un week-end placut !!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, FECIOARE dragi!
MadamBovary, trece-ma si pe mine, te rog, in listuta: Guzelnico- 27.08, ca sa pot face cinste fetelor de ziua mea. 

Anacezara, si eu ma mir ca este liniste. Nu mai sunt Fecioarele vorbarete, pana la a deveni cicalitoare chiar
?
Suntem noi preocupate de smotru si job dar .... nu va place si sa va relaxati?
Haideti, Fecioare dragi, la 

!
guzelnico spune:
FECIOARA - Zodiac distractiv
Zile de nastere
Spre deosebire de alte semne, Fecioara nu vede in petrecerea de ziua ei o scuza pentru a renunta la rutina de peste zi. Fara petreceri surpriza pentru fecioara, te rog. Practicul semn de pamant uraste sa se afle in centrul atentiei si prefera ca petrecerea de ziua lui sa fie bine planuita. Asigura-te ca ai mancare sanatoasa, cadouri folositoare si invitati responsabili.
Cadoul perfect
Fecioara iubeste eleganta simpla asa ca la orice cadou te-ai gandit trebuie sa fie clasic.Acest semn este eficient si bine organizat. Incearca sa-i oferi un cadou ceva care sa-l ajute in acest sens. Un planer pe zile pentru anul ce va veni, un calendar. Acesta este un bun om de afaceri care iubeste sa fie in pas cu progresul asa ca se va bucura si daca va primi actiuni. Daca te gandesti la ceva mai interesant, Fecioarei ii pac si activitatile fizice. Poate un abonament la o sala de sport ii va prinde bine. Nu in ultimul rand, cei nascuti sub acest semn iubesc animalele de companie asa ca daca te simti curajos ofera-i un catel. Nu te simti atat de curajos? Un abonament la gradina zoologica s-ar putea sa fie deajuns.
Alte idei de cadouri: un masaj, un tratament spa, o geanta clasica, o baie cu spuma, o planta, o sticla cu vin.
Ce-si doreste cand sufla in lumanari
Ca nici un eveniment neprevazut sa nu-i strice planurile.
Ce cafea prefera
Precizia este pe primul loc. Fecioara prefera Caffe Americano.
Calatoriile
Oricine calatoreste cu o Fecioara are nevoie de un ceas pentru ca Fecioara detine un ceas atat interior cat si exterior care emana perfectiune. Atunci cand calatoreste Fecioara poate sari din pat la 7 dimineata, sa ia trenul de 7.30 sa ajunga conform programului in statie la 8.32 si sa stie ca urmatorul autobus va veni in 7 minute. Crezi ca e amuzant? Da este, mai ales ca cei nascuti sub acest semn sunt extrem de organizati si iubesc rutina, chiar si atunci cand calatoresc.
Calatorind cu acestia ai parte de multe vizitari, cunostiinte noi si o buna distractie. Si sa nu cumva sa-l superi! Fecioara iubeste ordinea si meticulozitatea care se vor vedea in felul in care va organiza excursia. Fecioara vrea sa experimenteze cat mai multe posibil si va incerca sa le faca pe toate intr-o singura excursie, cel mai bun mod in care poate economisi bani.
Fecioarei nu-i displace compania in calatoriile sale dar e la fel de fericita sa calatoreasca si singura. Oricum ar fi, va fi o calatorie sensibila!
Ce replica de agatat foloseste
Trebuie sa fii o vrajitoare pentru ca m-ai vrajit pe loc!
De ce nu doarme noaptea
Se ridica intr-una, intinde cearceaful si umfla pernele.
violeta69 spune:
buna,
hai ca trec si eu repede-repede pe la voi sa va 
mi-a placut faza asta "de ce nu dorm noaptea fecioarele"
eu am mania asta de a aseza cearceaful si pernele 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
guzelnico spune:
Fecioara- 19 mai
In sfera familiei va fi agitatie mare. Este posibil sa demarezi o lucrare in apartament cu scopul imbunatatirii confortului. Pe de alta parte nu este exclus ca o ruda apropiata sa aiba o realizare de care se va bucura intregul clan. Din punct de vedere sentimental vei fi cam confuz in aceasta zi, asa ca nu este cazul sa iei nici un fel de decizii in aceasta directie.
guzelnico spune:
FECIOARA- 20 mai
Doresti sa te implici intr-o noua activitate, dar ar fi bine ca mai intai sa-ti faci un plan riguros. Pe acasa vor fi discutii aprinse si ar fi bine sa nu te implici in nici un fel de controverse, deoarece lucrurile pot scapa lesne de sub control. Mare atentie, caci este posibil ca o ruda apropiata sa se confrunte cu o problema de sanatate.
dianaiulie2009 spune:
Guzelnico, bine ai venit printre noi. Te asteptam cu povesti. Poate-poate se mai anima si acest topic 
guzelnico spune:
FECIOARA-21 mai
Te vei implica cu placere in tot felul de activitati. Din punct de vedere mental functionezi la limita superioara, dar nici abilitatile tale practice nu lasa de dorit. Esti mai sensibila si mai impresionabila decat in mod obisnuit, ceea ce ar putea influenta in bine relatia ta cu persoana iubita. Neintelegerile cu cei din jur pot izbucni in orice moment, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea.
Ei, da, va recunoasteti Fecioarelor?
Anacezara, multumesc pt urare. Animam topicul, no problem, dar de una singura nu merge. ![]()