FECIOARELE ** 14 **

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

FLORILE PREFERATE
Fecioara e bucuroasa daca primeste margarete iar daca adaugi la buchet si flori albaste e in culmea fericiri. Fecioara este foarte practica si ar prefera sa primeasca flori in ghiveci. Alte flori pe care le prefera: narcisa, crizantema,in general toate florile viu colorate (in special cele albastre si galbene).

Pentru toate cele care isi sarbatoresc astazi ziua numelui, flori si "La multi ani, sa traiti cat numele!"

Mergi la inceput

FECIOARA- 22 mai

Este posibil ca o suferinta mai veche sa se amelioreze sau chiar sa-si gaseasca rezolvarea. Vei cheltui ceva bani pentru imbunatatirea sanatatii, iar efectele nu vor intarzia sa apara.
Din punct de vedere financiar situatia va fi deosebit de stresanta. Mare atentie la activitatile in care esti implicat la serviciu deoarece ai putea avea parte de o penalizare.

Mergi la inceput

FECIOARA- 24 mai

Este posibil ca unul dintre parinti sau alta ruda sa aiba nevoie de un sprijin substantial in rezolvarea unei chestiuni cu care se confrunta. Reusesti sa faci o buna impresie unor persoane de sex opus, dar ar trebui sa fii foarte atent caci risti sa starnesti gelozia partenerului. Fii cat se poate de atenta la manifestarile fata de acesta si mai ales cat mai toleranta.

Va doresc weekend placut, Fecioarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Guzelnico, tine-o tot asa. Eu o sa intru cand am cate putin timp liber, doar k acum e o perioada mai aglomerat la mine la serviciu si lucrez cate 10-12 ore/zi, iar cand vin acasa trebuie sa ma ocup de fetele mele.
Noi am fost plecati de joi pana aseara la Viena unde ne-am intalnit cu fratele meu care locuieste in Chicago. A fost minunat. E frumoasa Viena dar si foarte aglomerata.
Azi numai prin zona , despachetam si fac ceva de mancare.
Va doresc tuturor o duminica placuta !

Mergi la inceput

FECIOARA- 24 mai

Ai tendinta de a te implica in activitati dintre cele mai diverse, dar, desi energia fizica nu iti lipseste, ar fi bine sa o iei mai incetisor. Eficienta ta in chestiunile practice nu poate fi contestata, dar daca ai mai pleca urechea din cand in cand si la ce spun cei din jurul nu ai avea decat de castigat. Este foarte posibil sa primesti vesti de la rudele aflate pe alte meleaguri.

Anacezara, mersi mult de incurajare. Eu n-am decat sot ... deocamdata ... ca nu renunt asa usor la visul meu, de a avea bb!

Mergi la inceput

FECIOARA- 25 mai

Partenerul de viata ar putea avea unele neplaceri, iar rezolvarea va intarzia sa apara. Chiar si asa incearca sa fii alaturi de el si sa-l sprijini pe cat posibil. La serviciu atmosfera va fi destul de stresanta din cauza faptului ca vor fi multe de facut. Este posibil sa ai parte de unele castiguri care insa nu iti vor ramane prea mult timp in buzunare. Fii prudenta in tot ce faci!

Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita, Fecioarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Gazelnico, chiar a fost o zi plina la mine ...

Multumim pentru urari ... la fel si tie ...

Mergi la inceput

FECIOARA- 26 mai

Vei avea o nesperata ocazie de a-ti pune in practica proiectele mai vechi. Discretia se cere a fi pusa pe primul plan, dar asta nu este o problema pentru tine. Relatia cu prietenii te intereseaza parca mai mult decat in mod obisnuit. De realizarile acestora te bucuri si nu pierzi ocazia de a sarbatori impreuna cu acestia.

Mergi la inceput

FECIOARA- 27 mai

Vei avea o serie de nemultumiri in familie pe care, chiar daca le vei discuta cu rudele, nu vei reusi sa le rezolvi. Mare atentie caci nu ar fi exclus nici sa se deterioreze ceva pe acasa. Daca ai de gand sa pleci la un drum, mare atentie caci la mijlocul intervalului este posibil sa ai unele probleme legate de acte sau chiar s-ar putea inregistra defectiuni al mijlocului de transport.

Mergi la inceput

FECIOARA- 28 mai

In plan sentimental vei avea parte de discutii aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care te confrunti in camin sa te impiedice sa aloci persoanei iubite tot timpul liber. La slujba vei avea mult de munca, iar rezultatele nu te vor satisface intr-o prea mare masura. Evita sa te implici in colaborari.

Mergi la inceput