FECIOARELE ** 14 **

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

FECIOARA- 28 mai

La slujba vei avea mult de munca, iar rezultatele nu te vor satisface intr-o prea mare masura. Evita sa te implici in colaborari.

Asta e adevarat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

FECIOARA- 29 mai

Nu este momentul sa faci schimbari majore in viata ta sentimentala. Nemultumirile se vor atenua daca vei da dovada de mai multa rabdare si intelegere fata de partenerul de suflet. Comoditatea de care dai dovada iti poate crea unele probleme in relatia cu familia. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi puse in practica, mai ales ca prietenii vor fi dispusi sa-ti dea o mana de ajutor.

Anacezara, imi pare rau pt ziua de ieri. Dar o scoti tu la capat, sunt sigura. Stabileste prioritatile, intocmeste un plan (hai, ca la astea suntem bune ) si rezolva rand pe rand doar problemele tale. Nu te impovara si cu atributiile "colaboratorilor".
Sper sa ai o zi mai linistita si cu multe realizari.

Mergi la inceput

Of, Guzelnico de ar fi pe atat de usor de facut precum spunem.
Azi m-a cam scos din sarite una dintre colege care incearca sa-mi tot paseze mie munca ei , ea pierzand vremea la tigari si la povesti. Si asta nu e prima data cand face lucrul asta si nu numai cu mine. Dar daca i se permite de catre cei "de sus" nu am ce sa comentez decat k am si eu treaba mea de facut si ca nu mai pot sa fac si treaba altora. Doamne greu e sa lucrezi cu astfel de specimene

Mergi la inceput

Pai, si, de ce te stresezi? Cand e plecata la tigara, iei frumusel documentele si le pui pe biroul 'mneaei. Daca vine inapoi la tine, ii spui senina: "Nu, fetita, nu mi le-ai dat mie. Si, oricum, la cata treaba am, nu ma pot ocupa si de ele. Dar te descurci tu, doar esti fata desteapta si capabila".

Mergi la inceput

FECIOARA- 30 mai

Nu esti in forma ta cea mai buna, asa ca ar fi bine sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite, deoarece risti sa te epuizezi fara a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mintal nu vei functiona la nivelul obisnuit. Relatia ta cu fiinta iubita va functiona excelent. Entuziasmul tau sentimental va fi la limita maxima, mai ales ca vei avea si o mica surpriza.

Iata, fetelor! Deci azi:
Relaxare TOTALA!!!!!

Mergi la inceput

Ai dreptate cu ce spui tu, dar treaba sta in felul urmator, nu mi le pune mie direct pe birou ci merge non-stop la director sa se planga ca ea nu reuseste sa faca dosarele luate de ea si sa i se spuna cum sa procedeze si care ii sunt prioritatile. Bineinteles k printre altele imi pronunta numele cum ca as putea sa o ajut si eu daca imi spune directorul. Intelegi cum sta treaba ??? Eu i-am spus dir. k nu-mi convine sa-mi tot plaseze munca ba de la unu ba de la altul si ca fiecare trebuie sa se organizeze in asa fel incat sa se incadreze in cele 8 ore ca sa-si faca treba si sa nu tot traga de timp gandindu-se ca "lasa k ma plang si imi plaseaza dir. dosarele la celelalte colege". E de un tupeu fata asta .... ar trage-n piept pe toata lumea ... nu mai stiu ce sa mai fac cu ea.

Mergi la inceput

Citat:

Iata, fetelor! Deci azi:
Relaxare TOTALA!!!!!

He, he ... la mine nu e chiar relaxare totala . Mi-am cumparat 3 kg capsuni si trebuie sa fac gem din ele. La 12.30 merg cu fetele la un kef de copilashi. Trebuie sa strang prin casa, sa fac de papitza, sa spal/strang haine, eventual mai pe seara sa calc. Deci .... la mine nu se prea adevereste horoscopul zilei de azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Citat:

Iata, fetelor! Deci azi:
Relaxare TOTALA!!!!!

He, he ... la mine nu e chiar relaxare totala . Mi-am cumparat 3 kg capsuni si trebuie sa fac gem din ele. La 12.30 merg cu fetele la un kef de copilashi. Trebuie sa strang prin casa, sa fac de papitza, sa spal/strang haine, eventual mai pe seara sa calc. Deci .... la mine nu se prea adevereste horoscopul zilei de azi.

Multe ti-ai planificat pt azi, draga mea.
Ce pot sa-ti spun: SPOR LA TREABA!

P.S. Mi-ar placea si mie sa ma duc la petrecere de copilasi, dar n-am ... copilasi...

Mergi la inceput

Lasa ca va veni si vremea ta . Eu zic sa astepti k toate au o ordine in viata asta si DD iti va da si tie copilashi

Mergi la inceput

FECIOARA- 31 mai

Unele nemultumiri mai vechi ar putea reveni in atentia ta, dar nu este cazul sa le discuti acum cu fiinta iubita. Este posibil ca aceasta sa-ti propuna unele schimbari in ceea ce priveste proiectele pentru timpul liber. Incearca sa-i oferi partenerului mai multa intelegere. Ceea ce vei demara in aceasta perioada se va finaliza mai greu sau mai incet decāt iti imaginezi.

Mergi la inceput