FECIOARELE ** 14 **
Raspunsuri - Pagina 15
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Lasa ca va veni si vremea ta . Eu zic sa astepti k toate au o ordine in viata asta si DD iti va da si tie copilashi ![]() |
Iti multumesc pt vorbele frumoase.
dianaiulie2009 spune:
De maine sunt hotarata sa tin dieta de 90 de zile. Sper sa si reusesc. Tineti pumnii 
Va doresc o duminica placuta !
P.S. La noi ploua si e rece 
violeta69 spune:
Ana,bafta la dieta
si petrecere frumoasa ![]()
guzelnico 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
guzelnico spune:
FECIOARA- 1 iunie
Unele din nemultumirile cu care te-ai confruntat pana acum in camin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera in familie sa fie mai relaxata. Si in plan social vei avea parte de realizari, chiar daca nu la nivelul asteptarilor. Daca ai de facut cumparaturi substantiale, sansa va fi de partea ta. Partenerul de viata va avea o realizare pe care o veti sarbatori in familie.
LA MULTI ANI, TUTUROR COPIILOR VOSTRI! SA CREASCA MARI, FRUMOSI SI DESTEPTI! 

guzelnico spune:
Anacezara, normal ca reusesti! Doar esti Fecioara!Totul e posibil cu plan bine stabilit si determinare!
Vio, ce bine ca ai revenit si tu, devenise cam monoton!
guzelnico spune:
FECIOARA- 2 iunie
Esti inspirata si acest lucru te ajuta in rezolvarea a tot felul de activitati. Daca va fi nevoie sa pleci la un drum, nu este cazul sa iti arati nemultumirea. Chiar daca situatia nu iti convine ar fi de dorit sa nu faci nici un fel de comentarii. Activitatile intelectuale iti vor da ocazia sa-ti pui in valoare calitatile, dar n-ar fi rau sa iti treci in program si o activitate recreativa.
dianaiulie2009 spune:
Azi l-am sarbatorit pe sotul meu 
Sunt obosita ... ne auzim maine ... noapte buna si
usor !
guzelnico spune:
FECIOARA- 3 iunie
Nu te lasa influentata de nemultumirile persoanei iubite in luarea deciziilor. Energia si initiativa vor fi la nivel maxim. Si din punct de vedere mintal functionezi la limita superioara. Ar fi bine totusi sa nu te implici in activitati cu grad mare de risc. Ti se vor repartiza noi sarcini de serviciu, care vor demonstra ca superiorii ierarhici iti apreciaza calitatile.
P.S. Anacezara, cred ca iar nu scapi. Iar iti paseaza colega vreo sarcina de-a ei, cu acordul sefului. Vezi cum faci, mintea iti merge brici.
dianaiulie2009 spune:
Pfuai, guzelnico, chiar m-ai nimerit azi cu horoscopul. Am primit intr-adevar noi sarcini, nu de la colega ci de la director. M-a numit presedinte intr-o comisie de verificare . Maine trebuie sa tin sedinta cu cei din comisie si mie o groaza k e o sarcina cam ingrata. Dar asta e ... bine macar k sunt apreciata ![]()
Mai vino si cu alte vesti ... despre bani, de ex.