FECIOARELE ** 14 **

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Anacezara, pune-i la munca! Tu fa planurile si ei sa execute!

Mergi la inceput

FECIOARA- 4 iunie

In plan profesional vei avea unele mici realizari, care iti vor demonstra ca nu ai muncit degeaba in ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate si ar fi bine sa tii cont de ele. In aceasta perioada vei avea de facut fata si unor activitati de rutina care te vor cam plictisi, dar nu ai nici o sansa sa le ocolesti.

Dragoste: Foarte posibil un musafir, mai spre orele serii, stati la un suc, la o cafea si povestiti... despre una, despre alta.
Bani si Cariera: Trebuie profitat de conjunctura, sa luati o aprobare, sa va interesati de concediu, de cazare, transport sau sa alegeti scoala la care sa va inscrieti in viitorul apropiat. Sanatate: Mergeti la medic, ca sa vedeti daca tratamentul urmat a dat rezultate.

Anacezara, dupa proiectul in care esti implicata acum, gata, pleci in vacanta!!!!!!

Mergi la inceput

FECIOARA- 5 iunie

Chiar daca ti se pare ca numai tu ai dreptate, nu trebuie sa te implici in discutii in contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele tale pot fi puse in practica oricum, asa ca o atitudine mai cerebrala nu ar face decat sa te ajute. Situatia financiara s-ar putea imbunatati datorita unor activitati extraprofesionale in care esti implicata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza , feciorici !

Va servesc o cafelutza alaturi de horoscopul carierei pentru saptamana care urmeaza :

Primele zile ale saptamanii care urmeaza sunt favorabile revizuirii bugetului si gasirii unor noi modalitati de economisire. Esti neobisnuit de econom in aceste zile si nu te avanti sa faci cheltuieli fara un motiv intemeiat.

Miercuri vei avea ocazia sa iti intaresti relatiile cu un coleg – o cina neformala dupa orele de serviciu nu este deloc o idee rea.

Spre sfarsitul saptamanii, acorda-ti putin timp pentru a-ti reevalua progresele, in special in legatura cu un anumit proiect.

Mergi la inceput

FECIOARA- 6 iunie

Esti mai energica decat pana acum, mai plina de initiative, mai dornica de a te implica in activitati noi. Ar fi bine, totusi, sa o iei mai incet, in caz contrar nu vei reusi sa finalizezi absolut nimic. Nu este exclus sa ai o surpriza din partea unui barbat mai tanar. Ar fi de dorit sa nu reactionezi fara o matura chibzuinta si mai ales sa nu dai curs impulsivitatii verbale.

Mergi la inceput

Anacezara, multumim de cafeluta si previziuni.

Dar la sanatate nu se vorbeste de niciun progres la "proiectul" ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Guzelnico, eu sa ca toate la timpul lor ... daca tot timpul te gandesti la asta , probabil k tine si de psihic . Nu te mai gandi acolo non-stop, stiu k e greu, dar incearca macar si ai sa vezi k tocmai atunci cand te astepti mai putin vei avea o surpriza foarte placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Guzelnico, eu sa ca toate la timpul lor ... daca tot timpul te gandesti la asta , probabil k tine si de psihic . Nu te mai gandi acolo non-stop, stiu k e greu, dar incearca macar si ai sa vezi k tocmai atunci cand te astepti mai putin vei avea o surpriza foarte placuta

Esti draguta, iti multumesc pt vorbele tale dar atunci cand astepti de 4 ani un bb, nu prea ai cum sa nu te gandesti. In primii doi am aplicat metoda despre care spuneai, in urmatorii 2- deja intru in 3, cu fel de fel de investigatii, analize, interventii (HSG, operatie de extirpare varicocei- la sot, bineinteles ), tratamente, stimulari, 2 FIV-uri nereusite (primul cu sarcina oprita din evolutie la 4 sapt) e cam greu sa ignori.
Heeeiii, dar nu ma dau batuta.

Mergi la inceput

Guzelnico, eu zic sa nu te descurajezi, sa fii optimista pe mai departe ca va veni si randul vostru. DD e sus si vede cat de mult va doriti un copilash asa ca nu va lasa el fara unul macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

guzelnico
si eu zic la fel,nu te descuraja ca BB o sa vina cand o sa vrea el
ana si felicitari

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput