LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)
Raspunsuri - Pagina 3
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ereena neatza ,zuze buburuze ioanact, felicitari pt dintisor kalosalina, cati sa va faceti bine bine cat mai repde am vazut poze cu baietii lui roli si iubita alinei ven din pacate nici noi nu avm vesti bune. a venit sotul cu o tuse groaznica vineri de la munca si ieri s-a trezit piticul tusind, cu febra 38,5 .de atunci il tin cu antitermice la 4 ore dar mai jos de 38 nu se duce .imi vine sa urlu, nu am dormit deloc, am stat numai cu mana pe el.l-am culcat doar in body si pampers ca deja crescuse 38.8 tuseste tare urat. dupa amiaza ma duc la medic .si abia terminasem tratamentul pt kk. sunt asa obosita si suparata .si ca sa fie treaba treaba , cred ca o luam de la capat cu diareea ,probabil de la siropuri va doresc sa aveti o zi de mii de ori mai buna decat a mea MATEI MATEI LA 11 LUNI PITICUL URIAS |
Te cred! Te inteleg asa de bine mai ales ca eu de la inceputul lui decembrie ma lupt cu tot felul de boli ba la eleni, ba la dimitris, ba la amndoi deodata . Am ajuns sa urasc farmaciile, sticlutele cu siropuri, cabinetele dr.-lor, laboratoarele de analize etc....
Am obosit rau de tot si cel mai tare mi-e tare mila de ei ...
Of!!! Ce sa zic... putere multa mami si muuulta sanatate si un mare lui mateias sa treaca repede si sa nu fie ceva grav sa ajungeti la antibiotic!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Neata!
LauraD ,
Imi pare tare bine ca n-ai renuntat la obiceiul de ne 'trezi' cu cate-un mesaj 'optimist'.
Un si pentru LalaD - am ramas datoare din capit trecut.
Am vazut poze cu Conrad, Ioana, Maria, cei mai 'noi' sarbatoriti Daria, David si Andrei.
Niste minunatii! cuvintele sunt cam "sarace" sa exprime tot ce simt cand ma uit la poze.
(cred c-am mai vazut pe cineva .... ma-ntorc sa vad pe cine am 'rata').
Alina(kalos), off, prin ce-ati trecut; bine ca e in regula, acum.
Am citit si de AJ si Matei, c-au trecut prin episoade neplacute;Vali(honey), Ereena, cum mai sunt?
Felicitari Ioanei pentru dintisor !
Helene ce face fina ta? E la Buc la spital?
Ramo, ceva 'efecte' la Razvi, dupa vaccin?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
ana eu am incercat s-o pun pe olita insa nu sta .. face ca toate fiarele, tipa, se zbate si am renuntat .. la capitolul cuvinte .. mama, tata, papa, apa, bebe, da, ham, oac, mau (miau), baba, caca si clasicele ghehe, dede etc .. baita ii fac in fiecare seara la 9, papa laptele pe la 9.20 si apoi somnic pana dimineata la 6-7 ..
alina uff Doamne si voi cu rotavirus .. imi pare tare tare rau, cum sunteti acum? am vazut si pozutele .. o printesa superba e dariuca! ce frumos papa ea turtita .. si imi place tare pozuta nud!
roli ai doi baieti superbi! mor dupa ochii lui andrei! si ce tort superb a avut!
cati mititelu mateias .. acum trebuie sa pape mancarica de regim .. o sa-i creasca lui falcutele inapoi dar imi pare tare rau ca v-ati chinuit asa .. frumuselu
nur inca o mai alaptezi?? pai mai mama nu e bine deloc .. bebe are nevoie de toate vitaminele si resursele pentru a creste mare si sanatos .. alaptatul ii fura din toate astea .. si te seaca si pe tine ..
ereena mateiasul sa se faca bine repede!
laurici eu m-am amuzat citind ce ai scris .. ce iures trebuie sa fie si la voi .. hai mai ca sunt haiosi, nu?? pupici
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
"continuare":
Off, mi-am amintit: si Matei (de Cati) a fost bolnavior.
Bine ca si-a revenit, acum.
Si, chiar dak am mai zis, Ven, ai doua minunatii! .
Simona cum e Sara? Sper ca n-a aparut vre-un efect advers la cazatura?! Am admirat-o in pozele cu Luca si Daria; sa tot ii privesti!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Neata!
Kalosalina uf ce pacat ca ati fost in spital.Bine ca a trecut si sunteti bine.Am vzut pozele de la tura Dariei.Sunteti foarte frumosi in poza aia toti trei.Ce frumoase rochite a avut printesa mica .In poza asta e minunata.
Irlandeza felicitari pt al 3 lea dintisor.Sa iasa usor si urmatorii.
Alina de Ioana felicitari si voua pt primul dintisor Se pare ca am ramas singurii fara dintisori.
Creata felicitari pt succesul de la targ.
Roli, vazut pozici cu Andrei sarbatoritul.Ce frumos a ales el de pe tava.Va fi un calator cu masina si va scrie un jurnal despre calatorii.. Si Marc a fost copil cuminte de ziua fratiotului.Un pup pt el.
Cati uf, si voi?ici sa va treaca repde si sa refaceti complet.
Nour Sa dea Omnu sa fie in burtica ce vrei tu.Cred ca baietel, nu?
Despre mancare Razvi mananca 2 mese de lapte a cate 240 ml, si doua mese solide a cate 250-300 de gr.La pranz mananca supica cu carne, de fapt legumele din supa inmuiate cu un pic de zeama,ii mai fac cartofi la cuptor cu peste tot la cuptor, spanac cu ou,brocoli cu ou, etc.La masa de la 17 ii dau cereale cu iaurt si fructe, gris in lapte, fidea in lapte, branza cu fructe, etc.
LauraD, m-ai distrat un pic cu "teroristii" tai.Mai ales cu Dimi, curatelul.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
noi ne-am intors aseara pe la 6.30, drumul a fost cam aglomerat si plin de tiruri care stau frate unu in curu celuilalt si abia poti depasi .. pe eva am gasit-o bine .. tunsa si cu inca un dintisor .. la inceput, nu a fost asa entuziasmata de revederea noastra .. apoi dupa ce am iesit de la spalat pe cap si m-a vazut a inceput sa urle s-o iau in brate (era la ta-su) .. am luat-o si am pupat-o si apoi i-am dat-o lui ta-su inapoi sa ma duc sa ma usuc .. Doamne a inceput sa urle ca din gura de sarpe si sa se agate de mine .. si avea ditai lacrimile pe obraji ..
finuta noastra, din pacate, nu e bine .. trebuie sa se opereze .. sa-i puna doua suruburi la vertebra aceea pentru a se reface mai repede .. e internata la urgenta .. cred ca nu atat durerile o afecteza cat faptul ca trebuie sa amane momentul bebe .. atat isi dorea .. off, ce ghinion teribil ..
in afara de accidentul asta tampit, la ranca a fost frumos, e o zona superba dar se ajunge cam greu, partia e buna, cazare la preturi acceptabile si conditii bune. nu am descarcat nicio poza .. aseara i-am dat laptele evei si am cazut lata .. la 22.30 eram aproape adormita .. caci noptile astea m-am culcat numai pe la 3-4 dimineata ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Roxanici, mersi de intrebare.Inca nu a avut nici un efect advers de la vaccin.Ieri a fost ziua cand dupa spusele doctoritei, ar fi putut face febra.Dar se pare ca am scapat.Cel putin deocamdata.
Ereena vad ca si voi sunteti "atacati" de virusi.Va doresc sa va facti bine repede.
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
laura_dimitris spune:
Ema, mamica frumoasa, baiat minunat si burtica cu surpriza !!! In ce zi mergi la eco ? Parca saptamana aceasta urma sa te duci, nu?!
Monica, cum a fost aniversarea de ieri ? Ce mai face carla?
Cristina - aurel - am vazut fotografiile biancai pai tablourile acelea chiar sunt opere de arta !!!
Laurici de PN -
Monica - mami de domn' inginer - !! Ce petrecere pe cinste ati avut voi acolo !!! Ce m-am bucurat sa vad atatia bebelusi ce "misunau" fericiti de colo-colo... l-am zarit si pe pupi, si pe ioan !!!
Mistule, ce ma bucur ca ai mai pus poze cu conrad!!! ce frumos si mare s-a facut !!! abia astept sa-l mai vad si "live" !!! laura pe el!
revin.
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
ILEANA SMARANDA SI STEFANIA , multa sanatate, noroc si fericire!La multi ani si sa cresteti mari si destepti!
RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog
laura_dimitris spune:
Roxanici, elle, ramona
Elle, ce vocabular bogat are bitzi !!!
ILEANA DE IRINAL
STEFANIA DE ALINAT
LA MULTI ANI SANATOSI, CU FERICIRE, NOROC SI O VIATA PLINA DE BUCURII !!!
si Eleni - 05.02.2008