LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, STEFANIA SI ILEANA SMARANDA!
S-AVETI PARTE NUMAI DE BUCURIE SI SA LE-ADUCETI NUMAI FERICIRE , PARINTILOR!

O ultima luna de bebeluseala, cat mai placuta pentru Emma si Alessia Luciana!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Cristina coman pentru aprecierile la adresa lui eleni! Ce mai faci tu ? Cum este la serviciu ? Ce bine de tine ca inca alaptezi si te fereste inca CM !

Raluk, felicitari pentru primii pasi !!! Te asteptam mai des pe aici !!

Cristina aurel, lui eleni dintisorii i-au iesit in pereche de cate 2 in general. si la intervale scurte una de alta... aproape succesiv. Ea are acum 4 dinti sus si 4 dintisori jos ce i-au iesit incepand cu luna a 6...

Miutza, habar n-am daca am mai spus-o caci ti-am mai "vizionat" fotografiile... ai o minune de fetita frumoasa foc si tare dulce!!! Privindu-te si pe tine... pot spune ca asa mama - asa fata !!!
ce ochisori incredibili are aici, si ce falcute de-ti vine sa le papi repede...
http://good-times.webshots.com/photo/2264686780103734880LyKFvf

Cretulina, era normal ca ziua de expozitie sa se incheie cu "succesuri" mari pentru cel mai profi fotograf !!!! Ce ma bucur pentru voi! Sa-i mai ramana timp insa si pentru sedinte de foto cu fetele lui crete dar si cu zuzele ce asteapta sa vina vremea calda sa dea buzna la studiou pentru fotografii !!!

Simonic, oh prin ce spaima ai trecut cu nora-mea... bine ca ai fost de fata si ai vazut-o cum a cazut caci iti dai seama ce speriata ai fi fost sa o gasesti pe jos... Acum, ati reusit sa dai mai jos salteaua ? cu mult drag !!!
M-a amuzat tare mult patania cu violetul de gentiana... Dimitris am meu cand era mic a patit-o mai rau... Il lasasem acasa cu mama cand avea vreo 9 luni... cand am intrat seara in casa era baiatul meu in brate la mama care mama se uita fix la televizor la vreo telenovela de'a ei... iar copilul meu avea in mana o sticluta de oja rosie ca focul... pe care o desfacuse si se spoise cu spor nu numai pe maini si si pe fata, pe ploape, in sprancene...
Nu-ti spun ce plangeam si curatam cu acetona la fetisoara lui.. care s-a si iritat .... si muream de spaima sa nu-i intre in ochi acetona... iar mama era tare mirata doar de cum a reusit sa deschida sticlutza de oja...

Eris, iti spun si eu cu intarziere "LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI !!!" pentru puiutul tau Iannis!! Si daca tot ne citesti... intra si povesteste-ne si tu !!!! Eu te tin minte pentru ca - normal ! - imi place tare mult numele puiutului tau Iannis!!! Chiar, ai vreo legatura cu natia greceasca sau pur si simplu ti-a placut numele de iannis ?
am vazut si fotografiile... ai un baietel tare frumos. Este "rapitor" astfel cum l-ai imbracat "smechereste" cu camasa partial bagata in pantaloni, cu cravata... O dulceata ce-mi aminteste de dimitris al meu cand era mic... Nu mai vorbesc ce ochi incredibil de albastri are...!! Hai, scrie-ne si tu mai des !!!!

vazut fotografii si cu patty ce-a frumoasa !!!

Natalia, si mai pune si tu fotografii cu fetele tale frumoase!!!

Madalina, cum au fost noptile? A dormit sofia ? A iesit dintisorul bucuclas?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Bineinteles ca am uitat sa spun ca am vazut-o pe sara in fotografii... Simona, ai dreptate cat de repede a putut sa-i creasca parul in ultimele luni... Are deja fizionomia schimbata..nu mai este bebelina ci o fetita frumoasa si blonda !!!!

Danybv, este super maria-bucuria in clipul acela !!! Nici nu zici ca merge de 1 zi asa stapana pe ea este !!!

Honey , ce mai face AJ ? I-a trecut febra ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Hei???!!!
Unde ati disparut toate sau v-am lasat "mute" cu limbarnita pe care o am in dimineata asta ?!

Hai ca ma apuc si eu sa lucrez ceva.... dar stau pe aproape...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Hei???!!!
Unde ati disparut toate sau v-am lasat "mute" cu limbarnita pe care o am in dimineata asta ?!

Hai ca ma apuc si eu sa lucrez ceva.... dar stau pe aproape...

si Eleni - 05.02.2008

nu, nu am disparut .. am fost la sedinta .. am somnu pe mine cat casa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele.
roli25 am vazut pozele de la petrecerea de 1 An a lui Andrei, mi-au placut mult.
cati_magureanu imi pare rau de ce vi s-a intamplat, sanatate multa va doresc..
Ellenuta mie mi-a fost dor de , Ioana aseara iar s-a trezit de 2 x, cred ca ii mai iese un , da, si eu cred ca de la dinti nu papa..numai ca a avut o per m lunga (1-2 luni)de cand papa asa prost, zi de zi..In leg cu finuta ta..asa de rau a cazut..imi pare rau..refacere rapida si SANATATE MULTA.
Errena multumesc mult si sa fie bine Matei, sa nu mai faca febra.
Laura Dimitris si Ioana se joaca singura 1-2 h..multumim, mi-a placut cum se juca Ioana cu cutia si am filmat-o.
ginnette multumim.
ramonabmultumim, ii va iesi si lui Razvan.., i-am dat Ca in Dec 10 zile si in Ian tot 10 zile de aceea i-a iesit,i s-a umflat toata gingia de sus (inainte de a-i da Ca nu o avea), ca altfel nici acum nu avea dinti.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI!ILEANA, STEFANIA! Sa fiti sanatoase, cuminti si sa va bucurati parintii toata viata!

EMA, ALESSIA
IRIS, LUCA1 AN si 1 LUNA

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am tot cautat scaune de masina pt Razvi ca ala cre-l l-am vrut eu data trecuta nu-l au in stoc nicaieri.Oricum asta imi place mai mult.
Ce ziceti de asta:
http://www.littlebaby.ro/103-fotoliu-auto-bumper.html

edit culoarea portocaliu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor, am citit pe la odisee si am aflat ca miha74 e insarcinata! ce ma bucur ptr ea ..

ramo mi se pare ok scaunelul.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Se poate da cu Tantum verde spray la copii atat de mici? Cred ca am citit ca au dat cateva fete.Noi avem ceva rosu in gat si febra,fara alte simptome pana acum(muci,tuse). Deocamdata suntem pe antitermice si asteptam rezultatele la exudat, urina etc. dar daca e cazul s-ar putea sa trecem mai repede la antibiotic. Mai suntem si in plina eruptie dentara,3 masele si inca 2 dinti jos.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput