LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

PETRECEREA LUI ANDREI LA 1 AN

Am taiat motz, am papat tort si ne-am simtit bine. Acum pot sa spun ca am 2 baieti mari.

Sunt franta de oboseala.

Urez La multi ani fericiti clopoteilor Iannis, Tudor si Eric, sanatate si noroc!

Suntem singurei, tati e la birou...maine are predare...asa ca ma duc la culcare langa baieti.

Noapte buna

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Hello si de la noi! Ne alaturam si noi, din pacate, celor bolnaviori, adica a celor cu gastroenterita...De marti, exact de ziua lui, Matei s-a imbolnavit (a luat virusul de pe la locul de joaca unde am fost, cred) si, ca un baietel darnic ce este, ne-a dat si noua..Asa ca a fost de cosmar prin ce-am trecut saptamana asta...Am fost la un pas sa ajungem la urgenta, in noaptea de 14 spre 15 caci a vomat micul meu drag tot, tot..diaree cat cuprinde..se deshidratase...era vai de capul lui..nu mai avea putere nici sa planga...Am sunat dr. si ne-a zis sa mai asteptam pana dimineata si, daca voma nu se opreste sa mergem la urgenta sa-l puna pe intravenos...Am stat noptile si-i dadeam cu pipeta, cu seringa electroliti sa-l mai hidratez un pic (refuza sa manance si sa bea)..si acum imi dau lacrimile cand mi-l amintesc cum decshidea gurita uscata ca un pui de pasarica sa-i torn cateva picaturi de lichid..Bietul meu iubit! Apoi m-a luat pe mine si am crezut ca-mi vars si sufletul..asa de nasol a fost..Noroc ca nu m-a tinut decat o zi voma..am ramas cu stomacul deranjat, insa..Pe sot l-a apucat a treia zi..tot asa...De abia acum putem sa spunem ca ne-am mai revenit cat de cat...
A slabit mult..imi este asa mila de el cand ma uit la el...nu era cine stie ce dolofan dar si falcutele alea care le avea s-au dus!
Voi ce regim le-ati dat (fetele care au trecut prin asa ceva)? Eu nu stiu ce sa-i mai fac sa manance..In cate zile s-a refacut scaunul? Noi suntem in a 6-a zi si tot nu s-a refacut! Le-ati dat formula in continuare sau ati renuntat pe a anumita perioada?
Eu i-am luat Similac din soia dar nu prea-i place..l-a si vomitat o data..asa ca am stat mai mult cu ceai (baby drink sau menta), fiertura de orez, Pedialyte...
Ar manca paine toast la disperare...a mai mancat cate putin: banana, mar copt cu cereale de orez..dar cantitati mici. Banuiesc ca este, oarecum, normal sa nu manance prea mult...I-am dat si niste peste fiert (o fi bine?)..i-a placut f. mult..mamaliguta cu putin iaurt (chiar, pana la urma iaurtul este bun sau nu in asemenea cazuri?)
Hai ca v-am bombardat cu 1000 intrebari...

Alina (kalos) sunt alaturi de voi...Speram ca v-atoi revenit total si Dariuta mica s-a pus pe picioruse!
La multi ani cu sanatate clopoteilor mici si dragi care au implinit un anisor in aceasta perioada de cand lipsim, sa fiti cuminti si sa va bucurati parintii in fiecare clipa a vietii!:
Serban Andrei
Carla Alexia
Andrei
Conrad
Matei
Iannis Cristian
Tudor Mihai
Eric Adrian

N-am citit decat aceste 2 pagini din capitolul prezent..Am vazut pozicile Dariei de la serbarea unui anisor! Foarte frumoase! Voi frumosi...Dariuta o printesa de poveste!
L-am vazut si pe dulcele Andrei de Roli la un anisor!... Pupa-l mama pe el de frumos! Pe Roli fericita printre copiii dragalasi!

Va pupam si sper sa ma pun la zi cu noutatile din capitolele pierdute!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!

Cati, sorry for the 3 of you

Din experienta noastra cu enteroviroza cu rotavirus:

- lapte fara lactoza! neaparat! noi am stat 2 LUNI pe lapte delactozat dupa rotavirus
- mancare de regim, neaparat - cam 1 luna a papat de regim, dar strict, fara abateri
- mamaliga nu e buna pt. regim, iaurtul nici atat

- carne de pui/peste/vita + orez fiert + morcov fiert pt. masa de pranz
- orez + branzica de casa delactozata (spalata)+ glucoza (ca sa aiba un gust cat de cat, zaharul nu e bun, ca sa diaree)
- mar copt + orez fiert sau banana + orez fiert (pune un strop de scortisoara ca sa fie mai gustos marul)

- ceai de menta cat mai mult, indulcit tot cu glucoza, daca neindulcit nu-l bea

- ceva pt refacerea florei intestinale (Biotics Baby, Ecoflorina etc.) - Mathias cam 1 luna cred ca a primit astea, si tot a facut kk moale cu mucus inca vreo 2 sapt. dupa externare

Cam atat.
Multa sanatate va doresc!

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

v+a fost dor de mea?? fac cinste cu .. hai de pofititi!

ma duc sa citesc din urma si revin ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

si eu pe aici sa urez LA MULTI ANI tuturor puiutilor care au facut un anisor. Sa fiti sanatosi, cumintei ca frumosi sunteti cu totii.

ACum ca citisem in capitolul trecut despre mancare... voi ce le dati sa manance la puii vostrii? Si cam cat mananca? Eu am impresia ca Lulua mananca ffff putin dar mama zice ca mananca normal. Ea era mai dolofanica.. in schimb acum s-a lungit si nu mai e asa, nu a mai luat in greutate ca pana acum. Ea tot mai vea tzitzi de la mine... dar cred ca in curand o sa o intarc pt ca nu stiu cat de bine e pt bebe din burtika.

Ahhaaa... si la ultimul echo ne-a spus ca ... cica s-ar vedea ceva intre picioarele bebelusului si s-ar putea 40% sa fie baietel.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza ,zuze buburuze

ioanact, felicitari pt dintisor

kalosalina, cati sa va faceti bine bine cat mai repde

am vazut poze cu baietii lui roli si iubita alinei

ven

din pacate nici noi nu avm vesti bune. a venit sotul cu o tuse groaznica vineri de la munca si ieri s-a trezit piticul tusind, cu febra 38,5 .de atunci il tin cu antitermice la 4 ore dar mai jos de 38 nu se duce .imi vine sa urlu, nu am dormit deloc, am stat numai cu mana pe el.l-am culcat doar in body si pampers ca deja crescuse 38.8 tuseste tare urat. dupa amiaza ma duc la medic .si abia terminasem tratamentul pt kk. sunt asa obosita si suparata .si ca sa fie treaba treaba , cred ca o luam de la capat cu diareea ,probabil de la siropuri

va doresc sa aveti o zi de mii de ori mai buna decat a mea

MATEI

MATEI LA 11 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!
Dumnezeule nu-mi vine sa cred ca sunt fericita ca este luni si am venit la birou Nu stiu daca mai traieste vreo zuza "viata" mea de week-end dar va spun sincer ca de vineri pana luni dimineata ma simt ca pe un camp de lupta
Eleni o terorista mica cu chip de ingeras Eu cand o aud pe sora-mea ca fata ei sta cate 2 ore si jumatate singura in patut si se joaca... Iar a mea nu sta nici macar 1 minut Si nu ami zic ca nu sta macar un minut singura in patut dar sa stea macar un minut intr-un loc... Nuuuuuu!!!! Cat este ziua de lunga trebuie sa ne plimbam prin toata casa. De mana cu mine sau singura cand i se trezeste personalitatea si crede ca nu mai are nevoie de ajutorul meu.... Care doarme de dimineata de la 6 cand are trezirea pana seara la 20.30 doar vreo 2 ore in doua reprize de o ora...
Mai adaugati la asta un fratior ce-si muta fundul de pe sacunul de calculator pe canapeaua din fata televizorului unde se uita numai la cartoon un fratior ce este sau urmeaza in curand sa fie definit drept ipohondru... se asculta singur cu stetoscopul, se uita la albul ochilor care i se pare cam rosu se da periodic cu tantum verde in gat caci are "ceva" acolo si nu-l lasa sa inghita , scuipa din minut in minut si se sterge pe limba cu servetele umede aseptice pentru ca "are" cam 2 milioane de microbi in gura
nu va mai povestesc de sot si nici de mama

So, acum sunt la birou si sunt LIBERAAAAAA !!!!

Am citit ieri cam tot ce ati scris. Am vazut o groaza de poze minuntate si le voi nominaliza pe rand in cursul zilei. Acum, incep cu sfarsitul :

Cati, oh iubita prin ce ati trecut Ce mila mi-este de dragul meu ginere ca a suferit atat!!! Adevarul este ca orice rau este cat de cat de suportat dar sa-ti vezi copilul bolnavior este cea mai mare durere din lume...Bine ca a trecut cat de cat ! Sanatate muuulta si cu muuuult drag !!!!

Alina (k), ce m-am bucurat cand am vazut ca ai postat... Din pacate cand am citit ce ai scris mi-am dat seama ca banuielile mele erau reale... Am realizat ca nu ai mai intrat pe forum dupa ce ai spus ca mergi cu ea la spital si m-am gandit ca nu a fost tocmai o boala usoara... Din pacate nu apucasem sa-ti salvez nr,. de telefon si nu am avut cum sa te sun! Ce ai descris tu acolo ca a avut dariutza este exact prin ce a trecut colega mea de serviciu - iepuruta - cu fetita ei... inclusiv raceala luata din spital Ba, si irinuka a trecut prin acelasi cosmar cu rares...
Bine ca s-a facut bine iar petrecerea, din cat am vazut in fotografii a fost tare reusita! Dariutza este o minune de fetita vesela si frumoasa .. In fotografiile in care este dezbarcata pare asa de lunguta si de mare ca un copil de 2 ani nu de 1 anisor... Mi-au placut mult si toaletele ei de printesa, si tortul-ursulet, si mami -alina arata super bine dar dariutza le intrece pe toate ! fata si sa treaca si raceala cat mai repede!!!!

Ioanact, yupiiiiiii!!!!! felicitari pentru primul dintisor al ioanei!!! am vazut si fotografiile - foarte frumoasa dulcica mica! m-am amuzat tare ce joc minunat a descoperit in a rasuci pe toate partile cutia aia.... Eleni a mea are o galetusa de la smantana mili in care-si baga suzeta si niste masinute de la frate-sau, pune capacul si imediat, scoate capacul, scoate jucariile ... si repeta operatiunile de zeci de ori... Asta cand sta cu bune ei ... caci cu mine nu vrea sa stea locului...

Roli, pentru ambii baieti !!!! sunteti o familie tare frumoasa si sa va dea Dumnezeu multa fericire !!! tu cum mai esti? ti-a trecut raceala?

Din "amintirile" de ieri:

Elle, doamne ce a patit finuta ta... Oh, ca nu aduce ceasul ce aduce clipa... Sa dea Dumnezeu sa se faca cat mai repede bine si sa aiba si bebelul mult visat! Voi cum ati ajuns in bucuresti ? A fost ok drumul ca este nenorocire sa intri in bucuresti dumina seara... Evita ce face? I-a fost dor de mama ei ?

Roxanici, ai ajuns la birou ? Cum mai stai cu dispozitia ? Nu-i asa ca dupa ce ai citit prima parte a mesajului meu ( aia in care ma vaitam de "viata" mea de sfarsit de saptamana ) te simti un pic mai bine cand realizezi ce buburuza cuminte ai ?

Si nu in ultimul rand...Ereena - mor de dragul lui mateias !!!! Mi-au placut toate fotografiile! Este tare frumos si mor de invidie cat par poate sa aibe... Uite, daca ai de gand sa mai tunzi la el... arunca tu ce nu-ti mai trebuie inspre bucuresti caci eleni are tare multa nevoie de cateva fire ...

Anaaaa, te-am sunat in week-end dar nu ai raspuns! Ioana - nepoata-mea face kk la olita - de vreo 2 saptamani - in fiecare dimineata dar asta pentru ca vrea sa stea pe olita si sora-mea stie cand urmeaza sa faca... Eleni a mea... daca o pun pe olita sare ca arsa... Iar de vorbit - "mama" de o suta de ori pe zi spus pe toate tonalitatile, ba nervoasa, ba cu calm, ba cu dragoste, ba cantat... , "papa" cand i-e foame sau vede scaunul de masa si "babo" care inseamna bravo. Atat!
Eu nu ma ingrijorez ca banuiesc ca seamana cu frate-sau care a vorbit pe la 3 ani iar acum ma rog de el sa vorbeasca mai putin si mai incet....

Ma duc sa fumez o tigara si revin !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ceska m-am amuzat cand am citit de "grijile" tale! multumesc ... uite o

mitsule am plans la mesjul pe care l-ai postat de ziua lui bebe C .. am vazut si pozute .. cat s-a schimbat conrad .. e un dulce si un frumos si tare imi place motul lui!

ereena eu am intrebat de vreo 2 ori cu locul de joaca ... dar nu prea am avut reactie, doar vreo 2-3 .. trebuie sa decidem ce facem ca altfel mai prindem loc liber .. pdap, vreau si eu pls programerul acela proshowgold .. trimite-l pls pe transfer.ro .. sar-mana!

danutza hi hi .. m-a distrat sotiorul tau cu rozul .. da' ce tu nu ai vazut ca a inceput sa se poarte roz si la baietei? gashca de piticuti

ven pupici .. eu te-am "urmarit" pe la nazdravani de oct-nov-dec 2003 si am vazut si pozutele, am aflat si vesti despre voi. multi ani inainte cu sotiorul tau .. moi facem anul asta 11 de cand suntem impreuna si 4 de casatorie .. ce mai trece timpul ..

alina felicitari pentru ! sa iasa fara dureri! si eva in perioada eruptiei dentare papa foarte prost .. lapte dimi si seara si cu chiu cu vai 100 si un pic de g de papa solid .. eu cred ca de la dinti nu papa ioana

doc ce petrecere frumoasa a avut serbanelul si vad ca-i plac dulciurile .. e un frumusel scump!

cretz felicitari pentru reusita de la targ! am si eu un prieten (cel care i-a facut evei poze la turta) care a avut stand la targ .. a epuizat toate datele pe care le avea disponibile .. el are o firma de productie, are si cameramani, camere video profi .. el numai fotografieaza. era super fericit de reusita de la targ.

dany felicitari pentru pasii facuti singurica de mariuca!

gatta imi pare rau ca sara a facut buf .. bine ca nu a cazut in caput .. cat despre faza cu violetul de gentiana .. scuza-ma dar nu m-am putut abtine sa nu rad .. cred ca era tare haioasa ..

ana iti scuzam absenta, ti-o motivam dar te asteptam mai des pe aici cu vesti si poze cu pufoselul!

hai ca m-am intins ca o placinta .. dar asa e cand lipseste omu cateva zile si voi aveti limbarnita ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nour

si eu pe aici sa urez LA MULTI ANI tuturor puiutilor care au facut un anisor. Sa fiti sanatosi, cumintei ca frumosi sunteti cu totii.

ACum ca citisem in capitolul trecut despre mancare... voi ce le dati sa manance la puii vostrii? Si cam cat mananca? Eu am impresia ca Lulua mananca ffff putin dar mama zice ca mananca normal. Ea era mai dolofanica.. in schimb acum s-a lungit si nu mai e asa, nu a mai luat in greutate ca pana acum. Ea tot mai vea tzitzi de la mine... dar cred ca in curand o sa o intarc pt ca nu stiu cat de bine e pt bebe din burtika.

Ahhaaa... si la ultimul echo ne-a spus ca ... cica s-ar vedea ceva intre picioarele bebelusului si s-ar putea 40% sa fie baietel.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

bine ai revenit !!!
am deschis "infrigurata' albumul tau si m-am suparat ca am vazut o singura fotografie ! Insa, pot de cat sa spun ca gagalicea Lulua este SU-PER-BA !!!!
Felicitari pentru "putulica" dintre picioarele bebelului ! Sa fie ce va doriti voi si, in primul rand sanatos !!!!

Fata mea mananca asa:

6.30- 7.00 dimineata 260 ml. de lapte formula

10.30-11.00 cereale cu mar cam 200 gr. sau cereale cu banana + 150 ml suc de fructe 9 doar mar si morcov caci am tras-o o luna intreaga cu diaree si mi-e frica sa-i dau iarasi portocala...)

14.00 - 15.00 - carnita ( pui, vita sau peste ) cu legume si ulei de masline. I le dau inca blenduite./ sau piure de cartofi cu galbenbus de ou si putin unt / sau legume cu baranzica proaspata de vaci. cam 200- 250 gr. 9 oricum - muuult fata de cantitatea pe care o mananca dimitrakis !)

17.30-18.00 - iaurt cu branzica sau cereale cu iaurt

20.30 - alti 260 ml de lapte.

eu sunt multumita de cum mananca. mi-as dori sa am timp sa-i prepar ceva mai elaborat.... insa... nu am timpul acesta! am de gand sa-i dau dupa 1 anisor si paste cu branzica si orez cu lapte.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

laurad , luni dupa ziua lui il tund pe matei, dar nu foarte scurt, mi se pare dulcic cu perisor mai lung

elle, trimis . pt cine mai vrea , programelul de facut clipuri din poze http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-7837b26021.zip

Mergi la inceput