Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

la multi ani pt maine,cristina
apropo spuneai ca si puiul tau are somn agitat?de cat timp?

adra mersi mult pt raspuns , am intrat pe blogul acela si nu am reusit sa downloadez

sotzul mi-a spus ca ar mai fi o varianta foarte rapida: cine le are le poate uploada pe transfer.ro (aiciai posibilitatea sa transmiti mail la 5 persoane sub forma de link)

noapte buna mamici si pitici!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

La multi ani Cristina pt maine! Sa fii sanatoasa si fericita!

Gianina, sigur urmatorul bb va fi baietel ! As zice sa nu mai ai retineri. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Vreau si eu desenele acestea insa nu ma prea pricep asa ca poate se indura cineva si de mine sa imi spuna mura-n gura de unde le pot lua.Am intrat pe site-ul acela insa nu am priceput ce trebuie sa fac.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Va multumesc de urarari,sunteti dragute!
Am fost in Baneasa in mall,dar mie mi se pare invers eu am gasit mult mai multe lucruri in Liberty,in Baneasa nu aveau multe haine,din Liberty am luat o gramada!

Da Maria doarme super naspa noaptea!!!!!!!!!!!!Dar de vro 3 nopti ii pun cereale in lapte,i-am luat de la Nestle alea Somn usor,ii pun 3 masuri,ea bea seara 300 ml de lapte ,si am lasat-o singura in camera!Vreau sa-ti zic ca azi noapte a dormit super,poate s-a mai foit in pat ,dar de trezit am auzit-o la 7 dimineata!Pt mine e super!

Mergi la inceput

Cristina, mai bine... imi este mult mai usor sa ajung la cel din liberty.
Alina, daca ma gandesc bine nu mi-ar sta rau nici cu 3 fete...de altfel pe prima pagina am scris ca "am vazut fete frumoase de la odiseea noastra"....deci act ratat in toata regula!

Mergi la inceput

Du-te in Liberty ca au mult mai multe haine pt copii la next!

Mergi la inceput

Gata ma bag la somn,ca daca nu doarme iar Maria maine sunt cheauna!
Inca odata multumesc de urari si ne auzim maine!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA - al meu lucra in vanzari piese auto, a fost director de reprezentanta la o firma, acum director de operatii si tranzactii...daca ar i sa isi caute delucru in dom lui, nu ar fi atat de greu, dar sa schimbe domeniu...e ceva; iar firma nu de criza da faliment, i de gestionare deficitara, incurcaturi, camatari...
puica papa binisor cand are ea chef, ieri nu prea, azi ai bine;
la voi, ce sa zic, ...imi pare rau de cuptor!

LA MULTI ANI, CRISTINA! SANATATE, NOROC SI FERICIRE!...eu in toamna am facut 30 si la fel am simtit!
de dormit...nu zic mai mult...cunosc...si eu am o cutie de nestle somn usor, i-am mai dat, parca au avut ceva efect, pe urma nu i-am maipus ca imi pareu prea dulci, acum astept sa terin cutia de nutriben si trec iar la nestle...tot testez...oricum se mai trezeste doar de vreo 2 ori cu tipete..adica de la 7-8 treziri...e ceva..

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Cristina, mai bine... imi este mult mai usor sa ajung la cel din liberty.
Alina, daca ma gandesc bine nu mi-ar sta rau nici cu 3 fete...de altfel pe prima pagina am scris ca "am vazut fete frumoase de la odiseea noastra"....deci act ratat in toata regula!

:)) In facultate aveam o colega cu inca doua surori, dintre care una micuta... atat de frumos povestea de atmosfera din casa lor ca m-a vrajit complet ! Atunci si mult timp dupa m-am gandit ca vreau 3 fetite.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cat despre baby einstein as zice ca cel mai usor e sa-l luati cu utorrent (se downloadeaza clientul utorrent de pe net, cautati pe google). Sunt multe filme pe isohunt.com sau mininova.org

Maria a inghitit azi un sambure de maslina, astept cu emotii sa-l scoata. :(( Trece printr-o perioada in care nu vrea sa pape mai nimic, tocmai samburele ala i-a cazut cu tronc !
A facut si febra mica, 38, vreo 3 seri la rand. Nu stiu daca e de la maselute (cele de sus deja ies concomitent, sunt pe jumatate iesite) sau de la ROR, dar si asta e facut acum vreo 10 zile. Sau pur si simplu o fi racit? Dar nici mucisori nu are !

Primul orice

Mergi la inceput