Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)
Raspunsuri - Pagina 4
mihuta spune:
Anca_a si Cristina, va urez la multi ani alaturi de copiii vostri minunati !
Victo,intrebai in capitolul trecut de masina de spalat vase, asa e , mai zgarie pentru ca spala mult mai bine (a se citi abraziv) comparativ cu spalatul manual. In general evita sa speli chestiile teflonate la masina in mod regulat, si nu uita sa le ungi cu un pic de ulei dupa spalare pentru intretinerea stratului anti-aderent daca totusi le bagi la masina. Eu am renuntat complet sa mai spal tigaile teflonate la masina ca ajungeau sa lipeasca foarte repede. De cele de sticla termorezistenta nu am nici o mila, n-aue decat sa le zgarie spalatul la masina, important e ca nu le diminueaza calitatile functionale.
Alina, sper ca nu a racit iar Maria, poate e doar o reactie la ROR sau cum ai zis, de la maselute. Nici la Sophia nu vor sa iasa cele 3 buclucase, ma gandeam azi sa ii dau iar broccoli mai crocant, ca asa a erupt cealalta masea, am vazut-o cum rontaia fericita cotorul de a o floreta in timp se i se scurgea sangele pe barbie...
Sophia mea mananca de cateva zile de nu o recunosc, cum aude ca se vorbeste de mancare incepe sa pleoscaie si sa spuna "papa". Ah si soune la couscous cutucutu ![]()
mami de Sophia
adra_bell spune:
Buna dimineata! Prezenta la datorie. De data asta nu m-a trezit Eva m-am trezit singurica.
O
doreste cineva?
Cristina, La multi ani!
Ellis imi pare rau ca aveti asa probleme. Va tin pumnii sa se rezolve bine si cat mai repede.
Mihuta cum faci brocoli crocant? Cate maselute are Sophia? Eva nu are nici una desi roade de 3 luni si doarme prost tot de atatea. Felicitari pentru ca papa si mai si spune ce.
Aveti probleme cu imbracatul cu haine groase? Eva face adevarate crize, se tranteste pe spate, se lasa moale si plange cu lacrimi de crocodili si cu hohote. Nu merge sa o tin ocupata cu altceva, la caciula si geaca rabufneste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
Aveti probleme cu imbracatul cu haine groase? Eva face adevarate crize, se tranteste pe spate, se lasa moale si plange cu lacrimi de crocodili si cu hohote. Nu merge sa o tin ocupata cu altceva, la caciula si geaca rabufneste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
[/quote]
da da daaaaaa....cunoastem....
mai ales cand trebuie sa-i dau geaca si caciula si fularul...sa te tii!!!![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
CRISTINA, ce varsta frumoasa!![]()
SA NE TRAIESTI, MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - al meu lucra in vanzari piese auto, a fost director de reprezentanta la o firma, acum director de operatii si tranzactii...daca ar i sa isi caute delucru in dom lui, nu ar fi atat de greu, dar sa schimbe domeniu...e ceva; iar firma nu de criza da faliment, i de gestionare deficitara, incurcaturi, camatari... puica papa binisor cand are ea chef, ieri nu prea, azi ai bine; la voi, ce sa zic, ...imi pare rau de cuptor! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
of mai ellis, imi pare rau.... dar DD o sa va ajute si o sa fie totul bine!
SI la mine e la fel, in sensul ca si firma la care lucram e aproape in faliment, tot felul de smecherii si porcarii ce s-au facut...nu e bine de povestit....bine macar ca-s in concediu si sper sa urmeze si urmatorul concediu...

ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui gianina Cristina, mai bine... imi este mult mai usor sa ajung la cel din liberty. Alina, daca ma gandesc bine nu mi-ar sta rau nici cu 3 fete ![]() Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
pai Geanina, nu e timpul pierdut...
ERIC IN 2009...
ERIC
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui uberbax Si inca ceva ...ma pot lauda si eu nu?????Maine este ziua mea,fac frumoasa varsta de 30 de ani...nu-mi vine sa cred,dar ma bucur ca pot spune ca am o mare realizare,cea mai mare de fapt,aceea ca o am pe Maria! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui uberbax
Carutul era 230 lei si l-am luat la reducere cu 160 de lei!Al meu e verde,si mai aveau un ul singur rosu,dar rosu am avut si celalalt carut de la ei si m-am plictisit de rosu! http://www.prenatal.it/sfoglia_catalogo13/cataloghi.asp?catCode=cat7127406&ScreenSize=1280%A7800 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
foarte fain si ieftin carutul! Sa-l folositi sanatoase...
si eu ma gandeam sa-i cumpar unul mai usor, dar Eric nici nu vrea sa mai auda de carut, asa ca nu mai bag banii in el...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vasari
:)) In facultate aveam o colega cu inca doua surori, dintre care una micuta... atat de frumos povestea de atmosfera din casa lor ca m-a vrajit complet ! Atunci si mult timp dupa m-am gandit ca vreau 3 fetite. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
noi suntem 3 surori si este f frumos...si eu tot trei copilasi vrea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Neata
Gata am citit din urma
Abramburico tot la Nica ma gandeam si eu ![]()
Andreea nu rade ma de fata mea ca rad si eu de a ta
..vad ca sunt cap de lista

Bianca bine ca ati scapat si pupici la mititica.Maria seara bea 370 ml lapte.
Ellis imi pare rau de treaba cu sotul ,o rezolvati voi cumva...frumoase pozele cu mandra ta ,aia cu batic e super![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Adelina Elena (15.11.2007)