PRIETENE FARA TITLU (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Anca daca ai gresie pe jos lasa-l mami sa faca pe el pe ciorapi, pantaloni o sa vina la tine bazaind, il lasi 5 min ca sa simta, si usor usor o sa faca la olita singur, fffff important pune-i olita in mijlocul casei sa se loveasca de ea permanent. Eu asa am procedat cu Raisa si a tinut, a facut de 2 ori pe ea nu ia convenit sa fie uda, apoi se aseza din 5 in cinci minute pe oala, era o distractie pt ea.
Eu am mocheta pe jos si tot m-am riscat sa aplic procedura, e adevarat era vara...
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MIRA, sanatate Dariei si spor la facut bagaje!
Mda, m-am hotarat pentru bebe, cred, nu stiu sigur, cel putin incerc, o fi ceva si la creierasul meu de nu raman gravi, probabil. Luna asta am gasit motiv sa aman ca i-am zis sotiorului ca nu vreau bebe balanta. S-a uitat cam ciudat la mine si a zis ca mine pana la urma, ce sa mai zica. M-a intrebat ce motiv mai gasesc luna viitoare.
URSULICA, chiar, vorba Mirei, daca ii este bine in patut de ce sa o schimbi? E important sa se simta bine si sa aiba loc. Cu patutul suprapus nu stiu ce sa iti zic, nu e cam periculos? Ea e micuta, nu stiu, sa nu cada. Stiu ca de pe la 5 ani se pun copiii in asa ceva, sau cel putin asa paca am citit intr-o revistuta pentru mamici de aici.
Cum sa ne stresezi cu intrebarile, uita-te la tine, pai noi ce facem aici, nu discutam>? Intrebai de jucarii cu zgomot, al meu le adora, orice chitaie, latra, face zgomot, masini de politie, pompieri etc, ii plac. Dar nu e o regula, stiu ca sunt copilasi care nu se joaca cu chitaitoare, deci probabil e vorba de preferinte.
Asa e cu sindromul ala de ovare polichistice, il ai toata viata, stiu ca si eu am o colega care are asa ceva si la fel imi zicea. Dar ea e slaba, slaba, cica se poate manifesta si asa. Bine ca nu e ceva mai grav, lasa ca se trateaza, sanatoasa sa fii tu.
INGRID, nu stiu ce sa iti zic de Popeye si Olive, aici nu am vazut plusuri cu astia doi, in rest se gasesc cu toata gasca, Mickey, Pluto etc. Iar cu deadline-ul la fumat, pai lasa ca io il strang cu usa pe sot, sau se lasa sau ramane singur, pai tu ce crezi? Vede el, m-am saturat de mirosul de tigara si de respiratia lui aia cu nicotina si ce alte scarbosenii o avea tigara aia in ea Toleranta, toleranta, dar pana cand? Ca io fumez pasiv, nu el.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ursu, eu habar nu aveam ca de sopc nu scapi niciodata. Cel putin la prietena mea nu a mai aparut. Cine stie cum evolueaza in timp, eu ma rog sa nici nu apara, iar tu sa scapi.
Mersi de link, nu stiu ce a cautat aseara sotul, iar eu tot pe google, dar la jucarii...natural ca nu sunt imagini acolo.
Ce sa zic de pat, eu n-as avea curaj s-o pun asa de sus, deocamdata n-a cazut din pat, nici nu e inalt, se pare ca e constienta si in somn de margini. Incearca cu aparatoare la el, daca vrei musai. Macar asa esti sigura. Eu n-am mai culcat-o in patutz, ca e mic, se foieste toata noapte si se loveste de margini, am trecut-o in pat de o singura persoana si doarme bine...cu toate ca in fiecare noapte la orele 3-4 ma cheama ...cand o sa scap, nu stiu.
Uite ca nepotul meu pana la 4 ani, jur, a avut un fix cu jucariile care fac zgomot. Din cauza asta s-a ales Diana cu multe de la el primite cadou. Ca plangea si se speria. Acum i-a trecut, nu stiu de ce a reactionat asa. Las-o ca-si revine ea.
Anca, mai greu scapa baietii de pampers, decat fetele. Nepotul meu pe la 3 ani jumatate a scapat...pe la 4 inca mai avea nopti cand facea pe el.
Lasa-l in durerea lui, ce daca nu stie sa scrie, coloreze sau deseneze? Iote ca e culmea, aici nu e Clubul-celo-care-stiu-sa scrie-si-sa-citeasca ...fiecare cu ce vrea sa faca. Cred ca e hazliu cand inventeaza povesti, tu filme sau poze nu pui?
Mira, of, biata Selin. E febra mare, in afara de impachetari nu i-a dat sotul nimic sa-i scada? Insanatosire grabnica ii doresc! Unde plecati?
Moni, bine ca a mancat putin Diana. Nu te-ai uitat in gatul ei? si sanatate!
Asta cu e fetitza mare o zice si fiica-mea, dupa fiecare masa. Doar ca nu se ingrasa, e stationara ca Dunarea la Calafat.
Ma duc s-o culc.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

ANCA, sa stii ca asa a fost si la noi, intai a invatat sa faca caca la oala si pipi facea in continuare in pampers. Si la fel, se uda, pana cand l-am lasat ud vreo 10 minute, se tinea dupa mine prin casa sa il schimb, i-am explicat de vreo cateva ori care e faza si a inteles in cele din urma. Vai si ce mai murdarea gresia, era dezastru, iar matzele erau oripilate, veneau miorlaind sa ma anunte.
Eu cred ca Andrei va face pipi cand este el pregatit, nu te stresa. Doar ca trebuie sa inteleaga care e treaba cu pipi asta.
MONI, tot cu spondiloza aia? Poate ti-o mai trece greata, macar.
Vai ca tare l-as schimba si io pe al meu cu Raisa, la fel ca si Dia ta, vorbeste non stop, face zgomote, canta etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Of Pisoi si tu esti ca mine, vrei bb dar nu il vrei.

Problema patutului este ca ... VREA SA DOARMA IN PATUL NOSTRU... nu cu noi in pat ci in pat ea noi in patut.

Ingrid cu papusa nu gasesc nimic, dar mai caut.

Multa sanatate la toti piticii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica
[

Problema patutului este ca ... VREA SA DOARMA IN PATUL NOSTRU... nu cu noi in pat ci in pat ea noi in patut.

Asa a fost buuna ! va si vad pe-amandoi intr-un

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

URSULICA, da, si io ca si tine, ba vreau, ba nu vreau, nu prea vreau, dar parca vreau, ce mai, ca la nebuni
Vorba lui MONI, parca va vad pe amandoi in patut la Raisa

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- o sa caut cizme, ca e posibil sa stam acasa in weekend, din cauza ca prietenii cu care treb sa mergem la cabana sunt bolnavi,asa ca sper sa am cumva timp mai mult si sa gasesc ce e de calitatea, prostioare de cauciuc la baza cu un fel de ciorap proetctor inauntru pt -20C se gasesc, dar nu asta vreau- ma uit clar pt ca treb si alor mei copii,doar ca eu nu stau prea bine cu timpul.
Ursu-haioasa raisa cu patutzul, e clar ca ii treb spatiu ei-bafta cu rezolvatul casei mai ales!
Am citit tot,dar azi stau prost cu retinutul, e si pt ca sunt nervoasa pe hsuband cu programarile lui aiurea si cu "gura mare care o are uneori".
Va pup,sper sa revin dupa ce beau cafeaua.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA, pai uite ce sa-i faci husbandului:
Al meu saracul a renuntat sa se mai ocupe de programari ca aproape niciodata nu imi conveneau mie, gura mare nu mai are loc de mine, el doar aduce bani acasa si atat.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Denisa, si al meu are gura mare si sfarseste sa faca tot cum ii zic eu. Pana la urma, asta conteaza, nu?
Anda, a venit sotul acasa, dupa ce a cautat de nebun in piata tigari (fuse o razie) cu declaratia: trebuie sa ne lasam de fumat, nu se mai poate. Eu am tacut, ma umfla rasul, EL sa se lase? Mai degraba vad un porc zburand prin casa..
Ursu, Diana tot mai vroia sa ma bage si pe mine in patutz langa ea, mai demult, cand dormea in el. Asa ca, stim cum sta treaba. Nu mai cauta pe Popeye, ca nu gasesti, iti zic sigur. Am vazut doar pe siteuri straine, doara nu m-o luat amocul sa comand taman din USA...
Moni, mie mi-a trecut durerea din picior, cum s-a stabilizat vremea. Adica, nu mai sunt variatii de temp, ploua mocaneste. Nu l-ai maichemat pe nenea cu masajul?
Eu simt un vid in mine...nu e de la stomac, am halit destul. Ci, asa, parca n-am ce face. Am luat perdelele, le-am pus, acum ce dracu mai vreau? La ce mai visez?
Am pus poze cu ele, pe camere.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput