PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 8
marchplayer spune:
Si noi ne distram
http://www.dropshots.com/marchplayer1#date/2009-01-15/21:27:38
Denisa ar fi tare nasol sa nu gasesti cizmulite ca mai ales alea ma interesau. Acum de cand este cald si nu mai avem zapada pe jos nu mai pisuleste Ioana. Nici ziua nu se mai scapa si noaptea nici atat. Cum adica ai gasit pentru Rares si penru lex nu? Nu-s la fel??
Sa stapaniti sanatosi masina!!!
tare frumoase pozele de la ziua Emmei. Cred ca s-au distrat copii foarte frumos la toate cele trei petreceri. Emma foarte frumos imbracata. Mi-a placut mai ales sarafanul de blugi. Apropo, Dora este un personaj de desen animat?? Am vazut eu ceva pe youtube dar nu sunt convinsa. La noi nu exista, cred ca nici papusi din astea n-am vazut. Poate imi zice si mie cineva ce-s cu papusile astea Bratz, sunt ceva desene sau sunt vreo formatie?? Eu nu m-am dmirit nca.
Ursulina, imi pare rau sa aud ca sunteti intr-o situatie asa urata mai ales ca este vorba de rude. Nu stiu exact situatia dar si eu ca si Moni cred ca mama ta poate face ceva in sensul asta. Mergeti la locuri de joaca poate te imprietenesti cu vreo mamica sa aiba Raisa cu cine se juca, eu stiu ca trebuie sa ma dau peste cap sa-i fac Ioanei rost de copii. Noi vecini avem multi copii maricei dar sunt prietenosi si Ioana Le adora pe fete cel putin.
Irina foarte frumoasa bucataria aia, nici nu reau sa-mi imaginez ce ar face Rares cu apa aia. Cred ca ar rasturna-o cu siguranta. Foarte dulce a fost cu fraza aia. Se vede ca o iubesti tare mult si i-ai indus cultul frumusetii.
Ingrid, sa stapanesti sanatoasa draperiile. Cred ca arata foarte frumos. Sa ne pui si noua poze sa-ti vedem resedinta. Diana ce mai face??
Pisi lasa ca faci tu bb2 rapid si atunci n-o sa mai ai incotro, te hotarasti tu. Foarte frumusel Mark si bine dezvolatat.
Noi suntem ok. Am fost ieri si i-am cumparat Ioanei o rochita alba de zana(printesa), toata ziua vrea sa se imbrace cu ea, o arata la toata lumea...ma innebuneste. Nu stiu daca o sa fie curata si frumoasa pana la ziua ei. Aseara vroia sa se imbrace sa doarma cu ea. I-am mai cumparat si ciorapi si un bolero sa-i acopere umeri. Urmeaza sa-i cumpar si pantofiori. Coronita aveam mai demult cumparata, mai vrea si o bagheta. Te doare capul.
Va pup pe toate. Ma duc la copilasi.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
LunaNoua spune:
Salutare
Eu scriu in graba mare, ca nu imi vad capul de treaba
Ingrid, ce am spus in lista aceea e o lista general valabila, nu m-am referit doar la Diana. Si, oricum, mirosul de tigara al altora afecteaza si tratamentul ei (ipotetic). Si tigara si alcoolul trebuiesc evitate pe tot timpul tratamentului, nu numai inaite de remediu. Asa am, scris, nu ? Nu tin eu neaparat sa fac reclama la homeopate, dar ma starnesti tu Spui ca te bazezi pe imunitatea ta. E foarte bine. Si homeopatele tot pe asta se bazeaza Sa va fie de bine cu draperiile cele noi! Vrem si noi pozeeeeeee !!!
Ursu, imi pare rau de asa situatie in care sunteti cu casa. Poate totusi se rezolva cumva sa convina ambelor parti. Ce bine ca merge tratamentul !!! Super !!! O sa raman singura "cu greutate" din clan
Trebuie sa fug, sar treburili pe mine, ca azi noapte am dormit in loc sa muncesc
Va pupicez pe toate
blog
pisoi3 spune:
Neata fetele,
URSULICO, ca am uitat sa iti raspund aseara, nici noi nu mai folosim patut de cand avea Mark 1 ani si 10 luni. Stiu ca l-am schimbat ca nu mai statea bine in el, era cam inghesuit.
Vorba fetelor, poate rezolvati intr-un fel cu garsoniera, ca acum, cu criza asta imobiliara, nici nu mai renteaza sa vinzi, ca oricum sunt preturile mici. Unchiul tau stie asta?
DANIELA, vai ce dragut e filmuletul cu micii indieni! Sunt super simpatici cum danseaza ei doi!
Dora e un personaj de desene animate, i se mai zice Dora exploratoarea, se tot plimba prin diverse locuri, impreuna cu Babouche, asta e maimutica ei si ii invata pe copii diverse chestii, cum sa numere etc. Si lui Mark ii place tare mult de ea si de Babouche. Si mai are un verisor caruia ii spune Diego, baietelul asta, impreuna cu sora asa Alicia, se ocupa de animalele in pericol i are ca animalut un bebe jaguar. Si dupa asta e innebunit Mark.
Aaaa, si mai apare un personaj vulpoi in desenele cu Dora caruia ii spune Chipeur (cred ca in engleza are alt nume dar nu stiu, ca noi ne uitam in franceza) adica furaciosul, chiper = a fura in franceza, e vorba de un sens mai familiar, ca ala standard e voler. Asa, si ziceam de chipeur asta, ca asta tot timpul e dupa ei sa mai fure ceva si astia toti ii zic sa nu mai fure si sa vezi ce fata are vulpoiul ala cand e prins ca vrea sa fure si tot zice mereu 'Oh, mince!' adica fir-ar sa fie! Si mai sunt niste animalute simpatice foc pe acolo, sunt niste desene animate super dragute.
Sunt foarte instructive desenele astea animate pentru ca ii invata multe pe copii. Despre papusile alea Bratz, nu stiu ce sa iti zic ca nu am auzit, poate stiu mamicile de fetite.
DEEA, spor la treaba, foarte bine ca te-ai odihnit azi-noapte, ce mai face Daria?
MONI, tu cum esti, cum te mai simti?
O zi frumoasa sa aveti.
Avem pui de trei ani si mai vrem inca un
www.helpsonia.com
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Diana face clatite cu maica-mea (adica priveste) si eu am un moment de respiro.
Deea, nu vreau sa te starnesc , sa mor eu daca asta mi-a fost intentia. Doar ca nu cred in homeopatie. Ce sa fac, asta sunt. Nu pot sa cred si basta!
Uite, Daria are alt sistem imunitar. Format de tine. Nu infofolita, nu tinuta la cald...normal ca nu raceste. Diana e altfel, mie imi place caldura si asa am obisnuit-o si pe ea. Desi nu racelile au fost problema, ci virozele. La un an si jumatate, cand i-am facut imunoglobulinele, era sa pic pe jos, foarte scazute. Deci, depinde de la caz la caz.
Ce te plangi ca ai dormit, e foarte bine. Esti mai odihnita si ai mai mult chef de munca.
O sa pun poze cu draperiile si cu perdelele, dar am concluzionat ca trebuie perdele si la living. Trebuie, daca deschid draperiile se vede geamul gol, nu prea e misto. Nu ca mi-ar pasa de vecini, aia umbla in chiloti si n-au nimic la niste geamuri imense ca ale noastre, dar daca ei nu sunt pudici, noi suntem.
Daniela, am vazut filmuletul cu indienii, super, ce am mai ras la el! Tati are o voce ragusita de vraci autentic, iar Rares era inebunit de bucurie, tzopaia mai rau ca Ioana.
Ce fain ca i-ai cumparat rochita de printesa, abia astept sa o vad pe Ioana cu ea. Lasa, ca odata pe an e ziua ei...merita papusica.
Moni, si voi cu tzopaiala, am si scris in drop ca e jocul preferat al Dianei, tati o ia in brate sau pe ceafa si alearga in jurul mesei, iar eu sunt lupul si musai sa-i prind. E distractie mare, ca si la voi, nu mai putea fiica-ta de ras.
Anda, sa vezi cate deadline-uri am eu pt fumat..pe toate le-am depasit cu gratie. Imi place sa fumez, dar daca e de rau (vad eu dupa raze) ma las in viteza.
Ursu, sindromul asta l-a avut si prietena mea. Inainte de a ramane gravida a descoperit. Si a primit tratament ceva anticonceptionale, i-a trecut cica, si a avut copilul. Acum sper sa nu mai aiba niciun chist, din 6 in 6 luni merge la control.
Aaa, sa nu uit, Moni, poate sambata asta va tragem o vizita. Fara Diana, ca n-avem loc in masina daca venim cu ce am promis. Cum se mai simte Diana?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
Ma puteti ajuta si pe mine, imi trebuie doua lucruri.
1. Un link cu poza lui Popeye si al lui Olive.
2. Papusa Popeye, de cumparat.
Am cautat aseara de nebuna, nu gasesc asa ceva, linkul imi trebuie ca sa pun pozele pe stick si sa le duc la cofetarie. Iar papusa, cadou pt Diana...care mananca spanac doar de cand vizioneaza desenele cu el.
Si sa nu uit, aseara in premiera a mancat pateu. Va dati seama ca de cand s-a nascut n-a pus gura pe pateu? Ei, ieri a vrut si a si mancat.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
miraklucker spune:
buna dragelor....
va scriu si eu rapid doua cuvinte.
Noi nu staam chair pe rose. De doua zile e Daria cu febra. Aseara am gasit-o cu aprope 40. Barbatu aimpachetat-o toata cu comprese cu otet si cica i-a mai scazut febra. Daca avea 39.3 asa cat o fi avut la inceput.
azi ma mai duc si la servici de dupa masa am destule ore minus si profit ca Heinz nu lucreaza. am facut ceva bagaje dar nu sunt nici pe departe gata. sambata dimineata plecam
usulino ma bucur ca mai aud vesti de tine. Selin inca doarme in patut dar doarme, atunci cand suntem pe altundeva la fel de bine si in pat. Daca ei ii e bine in patut de ce vrei sa o muti?
anda deci sa inteleg ca te-ai hotarat?.
v-am pupat pe toate. multa sannatate.
ma duc sa fac de pranz ceva.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Ursoaica spune:
Va multumesc tuturor pt gandurile bune ... nu speram la asa multe ganduri bune. Va pe toate.
Am intrebat de pat pt ca Raisa inca doarme in patut dar este un patut mare la 1,50m si am vrea sa ii luam un pat suprapus pt a castga spatiu si mie frica sa nu ii fie frica sa doarma in el. Vroiam sa stiu daca este vreunul dintre copii cocotati la inaltime si cum a reactionat? Patul are 1,60m inaltime deci nu este fff inalt.
Mai am o intrebare (scuze daca va stresez) copiilor vostri le pla jucariile care canta, fac tot felul de zgomote? Raisa se joaca cu jucarii dar daca cumva papusa, masinuta, mosul ... sau mai stiu eu ce, indrazneste sa scoate vreun sunet ... adio jucarie.
Ursoaica spune:
Ingrid acest sindrom il am de muuuuult timp inainte de a o naste pe Raisa si acum il am iar, am inteles de la dr. ca nu scapi de aceasta boala niciodata.
link = http://images.google.ro/images?q=Popeye&hl=ro&rlz=1T4GGLL_roRO310RO310&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title
sper sa te ajute.
acina spune:
Buna fetele
intru si eu pe repede.
Mai dar voi va ocupati serios de copii .Eu nu am timp mai de nimic.
In afara catorva povesti pe care le spune Andrei e antitalent la scris , colorat desenat. A, mai stie sa povesteasca a se citi inventeze poveti uitandu-se la poze.
Inca face pipi pe el si mi-a fost imposibil sa-l conving sa-mi spuna cand il trece pipi.Pt caca zice dar pt pipi nu.Iar daca nu ii pun pampers ar face pe el fara nici o apasare.
Fug ca s-a trezit fimea.
Pupicei.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Ceau gagici. Eu iar ocupata,dar incerc sa scriu doua vorbe ca m-a starnit Ursulina
URSULINOOO pai trimite-o incoa' pe Raisa mai ,ea e de mine daca nu suporta zogomotele de la jucarii ca eu nu mai vreau sa aud galagieeeee!! A mea dupa ce ca vorbeste non stop,mai si pocneste,tranteste si zdrangane cu ce vine la rand,nu doar cu jucariile muzicale.De exemplu ia lingurile de lemn din sertarul din bucatarie si bate toba cu ele prin casa ... De pat supraetajat si-a luat asa Deea si vad ca Daria ei doarme bine mersi acolo.
DANIELA abia astept sa vad si eu filmuletul ala,ca de la birou vad ca nu merge.Deci ai printesa,asteptam pozele!
DEEA bine ca dormisi macar,mai sa bine e sa lucrezi ziua.Nici la noi nu functioneaza homeopatele. Si nici mami ,nici frate-meu care au luat si bobite d-alea nu fumeaza sau nu beau si cred ca au urmat si restul de instructinui de care ziceai tu ,atunci cand le-au luat.Eu nici nu m-am fortat sa iau,doar cu Diana am incercat cu Stodal si Oscilo ... ala si efect zero si la ea.
MIRA imi pare rau ca si Daria e cu febra si inca asa mare. a se faca bine.
ANDA suna bine desenele alea,la noi n-au aparut inca.
INGRID ok si felicitari pentru ... pateu Incet incet o sa guste si ea din toate.Dianei mele tare mult ii place pateul,ca si mei dealtfel.Cel de porc
Eu sunt tot cu niscaiva urme de greata,de fapt mai mult un gust nasol in gura.Si cu spondiloza la fel.Diana a avut si azinoapte febra 38,e pe nurofen si panadol.Dimimeata a mancat cereale cu lapte si m-a anuntat la telefon ca a crescut mare
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">