PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Ursoaica spune:
Ba da am cu ce sa ajung, am soferi personali in tot Bucurestiul , faza este alta ca un drum pe care il faceam cu ratb acum 1 an in 15-20 min acum il fac in 1 ora 1 1/2 in functie de cat de "liber" este traficul. Si in starea in care sunt de ceva timp ... cam lasa de dorit...
Ingrid S spune:
Am revenit dupa ce am stat in baie o ora. Sunt numai buna de somnic, dar scriu ca maine nu stiu cum ajung.
Moni, imi pare rau de Diana ca e bolnava. O doare gatul? Iar o fi vreo viroza din asta tampita..
Am vazut enciclopediile, le-as comanda si maine, dar sa astept atata timp..niste neseriosi. Sunt foarte faine si totul este bine explicat, pe intelesul copiilor. Era de asteptat sa-i placa.
Draperiile nu stiu ce culoare sunt. Un fel de mustar deschis..cu insertii aurii..cand le-am pus i-am zis sotului ca lipseste un foc mare in semineu, niste servitori sa ne aduca ceaiul si vreo 2 prepelicari culcati langa fotolii. Asa o atmosfera de sec. XIX pare. In bucatarie, camera Dianei si dormitor am luat perdele de in crem.
Denisa, nu stiu daca ti-am spus felicitari pt masina! Mai ales ca e mai buna ca precedenta.
Deea, a fost tare nostima expunerea ta referitoare la homeopate. Am ras cu lacrimi. Pentru ca era vb de Diana si ma si imaginam spunandu-i: mami, dar sa nu fumezi si sa bei alcool inainte de a lua siropul!
Eu n-am luat de mult timp medicamente, nici homeopate, nici alopate. Ma bazez doar pe imunitatea mea. Si..de o saptamana dimineata si seara, cand tusesc expectorez ceva albicios din plamani. O fi de la viroza, resturi sau e ceva mai nasol? Plus ca ma doare in spate, la plamani. Trebuie sa-mi fac si eu un control, poate ma las de fumat daca e cu cantec.
Daniela, fetitzei tale ii plac toate personajele si nu se poate decide? Uite ca a mea s-a decis azi. Nu mai vrea tort cu Morocanosul, nuuu...acum vrea cu Popeye si citez: sotia lui, Olive. Si ce-i mai culmea, stie si ce inseamna sot, sotie, ne-a exemplificat din tot familionul nostru mare.
Tu te culci odata cu copiii? Ca eu asa as face, dar tot timpul mai gasesc ceva de aranjat.
Ursu, in rea situatie va gasiti din pacate. Habar n-am avut prin ce probleme treceti. Ce pacat de Raisa ca n-are cu cine se juca...nici in parcuri nu sunt copii?
Bine ca reusesti sa slabesti, la multe kg date jos!
Anda, n-am putut sa vad pozele cu Alain. Poate ajung maine. Am vazut ca ti-ai pus la semnatura dorinta ta. Eu cred ca se va implini.
Irinatuntza, am vazut acum seara pozele cu Mosu. Si cu Sabina care spala de zor vasele. Si gateste din plastilina. E o mica gospodina. Si tare frumoasa. M-a amuzat la culme fraza ei, cu piciorul frumos. Am vazut cum se admira in oglinda, cu coronita pe cap si rochita rosie cu buline, e mortala!
Maine ne sculam de dimineatza ca trebuie sa-i duc proba de urina la policlinica. Am instruit-o cum sa faca pishu, sunt curioasa daca a si retinut. Toata ziua ii merge gura si cand se scoala din somn ma pupa vreo 5 min. Nu m-ar lasa din brate. Dar asa, e cuminte, sta si 2 ore cu mama, cu soacra, vad ca se desprinde cu incetul. Doamne-ajuta, ca altceva nu pot sa spun.
Sanatoasa e deocamdata. Nu mai tuseste, desi nu i-am dat nimic. Daca si urocultura iese bine, sunt multumita.
Cred ca ma duc la culcare...
Noapte buna!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Da, asta e dezavantajul in asa oras mare.La noi cu tramvaiul ajungi din orice capat al orasului la orice alt capat al orasului in cel mult o ora.Deci de la "capatul nostru" dinspre Nadlac pana in centru nu facem mai mult de 15-20 de minute.Eu pana la birou fac 10 minute cu tramvaiul.
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Uitati ceva contra plictiselii http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-21/21:45:18
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
URSULINO poate scapi de babele din bloc asa ...
Mai, cred ca nu prea mai doarme niciunul in patuz ... cel putin eu am renuntat rapid la el,ca Diana incepuse sa il escaladeze cu mult inainte de a implini doi ani.
Aoleu cat e ceasul,am plecat la somn ca maine merg la birou doar.
Noapte buna la toate !
PS Ursulina sper sa intri mai des si cu vesti buune!
pisoi3 spune:
INGRID, sa stapanesti sanatoasa perdelele. Cred ca arata super frumos.
Ai grija cu tusea aia si mai lasa tigara aia, mama ei de tigara, ca nu e buna de nimic! Al meu are deadline sa se lase de fumat, ca altfel vede el!
Tinem pumnii maine la analize, sa faca Diana pipi in mod corespunzator.
URSULICA, bravo pentru kg pierdute, tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun. Nasol cu sindromul asta al ovarelor polichistice, asta predispune la ingrasat, intr-adevar. Bine ca ai descoperit ce ai.
Imi pare foarte rau pentru problema cu casa, e tare trist, sper sa rezolvati chestia asta cat mai repede si in favoarea voastra.
Sa mai intri sa ne zici de voi, da?
MONI, vazut poza cu Dia pe umerii lui Ghita si filmuletul, tare scumpa e! Are un ras superb si ce mai alerga Ghita cu ea pe umeri.
Ei, gata, ma duc si eu la culcare, ca e 12.
DENISA, ce bine de tine, ca uite, la voi nu e inca 12 noaptea. Ah, ce bine ar fi daca nu as dormi, ce n-as face io in timpul asta liber de noaptea.
, pe maine.
Avem pui de trei ani si mai vrem inca un
www.helpsonia.com