PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Ursoaica spune:
Aaa Pisoi am fost la dr. am fost diagnosticata cu sopc, si am insulinorezistenta, asa ca rezultatul a fost ca mi-a dat trat cu med si regim caloric, ciudat dar functioneaza. Regimul l-am inceput in data de 8 ian pana acum am dat 4 kg si merge bine. Sa vedem cat tine.
Denisam spune:
Ursu-bebe dc a venit dupa sarbatorile prelungite de la voi?
Cum adica nu are nici 1 copil sa se joace?La gradi unde o dai, in Berceni?Sau v-ati mutat?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ursoaica spune:
La gradi era pe Giurgiului dar nu stiu ce sa intamplat si nu mai vrea neam acolo.
Bebe cand o zbura porcul ... eu oricum nu il prea doresc... cu casa este nasol rau de tot ... ca a murit batrana si asteptam sa ne de-a afara pe drumuri din clipa in alta pt ca unchimiu vrea sa vanda tot ca vrea bani.
Da undeva pe aici prin cartier daca om mai fi pe aici...
Denisam spune:
Off mai Ursu,imi pare tare rau ca aveti probleme cu casa si tin pumnii sa rezolvi cu gradi si cu bb2 dc esti ready,dc nu- nu stiu ce sfat sa dau acuma,poate maine am idei-ma pregatesc sa ma duc dupa copiii sa iii iau acasa.Va
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
URSULINA mai traiesti? Imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu casa inca,pai sa nu se lase maica-ta ca doar au drepturi egale! Ce e musai sa vanda? Sa plateasca un evaluator sa vada cat valoreaza si basta! Oricum pe langa garsoniera mai e ramas si apartamentul in care a stat bunica,nu? Il vinde pe ala ...
Ma bucur ca functioneza regimul ala! iar cu Raisa n-o lasa asa,e rau sa nu stea deloc intre copii,daca nu aveti vecini/prieteni cu copii,gaseste rapid o gradinita!
DENISA ce mai vedeai tu printre randurile Andei
Eu Dianei i-am citit din Enciclopedia copiilor,deja in trei seri de lectura aproape am dat-o gata ,am lasat pe dinafara pana acum doar paginile cu animalele si plantele.Asta e cea mai simplificata,cand se satura de ea i-o dau pe cealalta si incepem sa citim si de-acolo.Dar mi-a cerut azi sa ii mai citesc si dintre subiectele citite serile trecute,semn ca i-au placut.
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ursoaica spune:
Moni ca sa spun sincer eu nu am nicio prietena, nici una. Vecini sunt numai batrani ... doar cu fata nasei ce ar mai putea sa se joae dar totusi este cam distanta pana acolo (nu f mare) si copila este pana pe la 17 la gradi ca este mare, dupa ora aia ce sa mai faci? ca vor si ei sa stea linistiti, iar cel mic este prea mic inca ... asa ca nu avem pe nimeni.
monica70 spune:
URSULINA cum asa ,n-ai nicio prietena din copilarie,foste vecine ,colege de scoala generala,liceu,facultate,de serviciu ??? Nu e musai sa fie prietena-prietena,macar cateva amice acolo,preferabil cu copii ... cu care sa mai iesi macar in WE.Sau niscaiva verisoare acolo ... Altfel risti sa ajunga si Raisa asa izolata Mai mergi si tu pe la vreun loc de joaca si poate te mai imprietenesti pe-acolo cu alte mamici.Pe la noi atata-s toate mamele/tatii/bunicii de vorbaretzi si in parcuri si la locurile de joaca ,ca numai chef si disponibilitate sa ai de noi cunostinte
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ursoaica spune:
Nu am, in generala nu prea faceam parte din lumea "buna", la liceu prietenele pe care le-am avut s-au dus in afara de 1 care in urma unui accident a inebunit toate sunt pe afara. Iar in parc imi este greu sa ajung este departe, iar in fata blocului: moama ce scot pe gura femeile alea .
monica70 spune:
Apropo de asta,eu nu prea am activat la "aradencele" de pe Dc pana de vreun an incoace,de cand am inceput sa merg si eu la intalnirile cu ele si nu-mi pare rau deloc,desi initial am evitat,ca ziceam ca nu am timp nici de vechile prietene etc. Acum ne intalnim periodic,odata la o luna sau la doua luni care cum apucam , ba cu copiii la locuri de joaca sau la vreuna acasa,ba fara copii,doar gagicile la un bowling ceva Sau de multe ori ne intalnim intamplator pe la evenimente,spectacole,pe strand etc. E o trupa suuuper!
monica70 spune:
URSULINA eu zic ca solutia de baza e gradinita totusi.La noi Diana mai are cu cine se juca la mami la bloc mai ales,acolo-s copii multi.Sau avem o multime de locuri de joaca foarte aproape de unde stam.Cu toate astea tot era prea putin pentru Diana,hai ca vara statea mult pe-afara,dar iarna? Se plictiseste rau in casa ... Si eu am prietene plecate afara,iar cu astea ramase nu pot zice ca ne vedem foarte des,dar odata pe luna macar,tot mai iesim cu copiii in WE,cu cele ce au copii cat de cat de varsta apropiata cu a Dianei evident.Sau am verisoare cu copii ...
Dar de ce zici ca e greu de ajuns in parc,nu ai mijloace de transport in comun in apropiere de unde stai? La noi ca norocul e si statia de tramvai si cea de taxi fix langa bloc