PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Anda-tu sigur nu esti gravida, ca de vreo 2 zile m atin sa te intreb,asta citesc printre randuriel mesajelor tale
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
pisoi3 spune:
Nuuuuuuuuuuu, DENISA, nu sunt gravi inca. Doar ca am avut treaba din cauza de proiecte profesionale, la alea personale nu prea ma gandesc momentan, ca nu prea am cand.
Dar mi-am pus la semnatura ca mai vreau un bebe, poate ma conving pe mine insami.
Avem pui de trei ani si mai vrem inca un
www.helpsonia.com
Denisam spune:
Andaa-stiu cum e-dc te convingi e bine si o sa vezi ca d cnu ai timp de peronale,atunci apare si -sper sa fie cu funditza
pisoi3 spune:
Ehe, fericit ar fi tati daca ar fi cu fundita. Tareeee isi doreste o fetita.
www.helpsonia.com
marchplayer spune:
ai dreptate Moni, fetele noatre is cam la fel!!! Ioanei ii plac desenele animate si filmele si de toate, s-ar uita incontinuu dar nu are un desen favorit sau vreun personaj care s-o bantuie. O intreb daca vrea tort cu sirene, zice ca da apoi vede unul cu nemo si imediat se schimba si-l vrea pe acela s.a.m.d. Litere...stie cateva de cand avea 2 ani, acum zici ca o injur de masa daca scot la interval alfabetul sau cifrele!!!
Am cumparat rochie de printesa azi, va pove maine. acum plec sa culc copii.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Noi p-aci,acum i-am dat niste nurofen ca i-a urcat iar febra la 38.A mancat doar jumatate de ou fiert acum seara,cu un pic de paine.Si mai devreme o farfurioara cu supa de pui,dar ... goala,n-a vrut galustele deloc.Asta e ,avand in vedere febra,ma mir ca a mancat si atat.Acum e cu bibele cu lapte si o sa merg sa ii citesc ceva,a dus trei carti in dormitor si tot imi arata pe degete 1-2-3 ca atatia ani are ea ...
Azi a mai pictat f.putin,a construit din cuburi un castelas si cam atat,mai mult s-a distrat cu taica-su,s-au calarit si au facut zarva ca de obicei
Am fugit sa o culc,revin mai incolo.
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
URSULICO, ce faci, bre? Hai mai zi-ne de nora-mea, ce face, cum sunteti voi?
www.helpsonia.com
Denisam spune:
Ursu-pupici si pove si noua de Raisaa iesit?
Moni-sanatate DIanei!
Daniela- gasit costum pt Rares, dar cu 29,ultimul e maro cu un verde inchis, dar imi place sa stii,lui A nu i-am gasit, dar el are unul deja.La cizme e durere insa, nr ciu-ciu, sper maine sa ajung la alt magazin si sa mai prind ceva acolo, ca nici la copiii mei nu am luat
Ursoaica spune:
Denisa, cine sa iasa?
Pisoi bine facem, Raisa este o rasfata, lucrez ca sa o pot duce iar la gradi, la alta desigur. Deocamdata raspunsul e ... NU.
Raisa nu este prea deschisa spre literatura, nici cu numerele nu prea le avem.
Nu stiu ce sa va zic.
Imi pare rau ca nu are si ea macar 1 copil cu care sa se joace.