PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
Cu chiu cu vai ajung si eu prin zona,ca abia am sosit acasa de la cumparaturi.Am plecat de la birou direct la Kaufland si acolo m-am intalnit cu Diana si taica-su.Voiam sa vad ce reduceri sunt la incaltaminte la Deichmann si hanie la Takko,dar reduceri erau chiar numai la lucruri nasoale.Pana la urma doar Diana s-a ales cu o pereche de blugi ,simpli,evazati.I-am luat marimea 104 ,dar sunt putin largi in talie asa ca ii voi pune cureaua ca si asa era inebunita sa ii pun curea ... Am dat 30 de lei pe ei,dar initial ochisem o pereche cu 60 de lei Aratau faini,desi poate cam incarcati - buzunare si alte multe aplicatii cu roz.Astia ce i-am luat sunt simpli,au doar un fluture roz pe un crac ,in partea de jos.Nu merita sa dau dublu pe ceilalti,ca pe diferenta ii mai iau o pereche cand gasesc cum imi plac.
De la Kaufland am venit incarcati cu vreo 5 sacose,ca imi era foame si am pus in cos ce venea la rand,adica si de ce imi era pofta ,pe langa ce era necesar.Dianei nu i-am luat nicio jucarie ,i-am cumparat doar o cana de plastic si inca un set canitza + farfurie de plastic.Incerc sa o atrag sa mai renunte la bibe.
In concluzie m-am ruinat azi,ca si la experti am platit 520 de lei ,pe langa inscriere si avansul la cotizatie pe anul asta.Bani aruncati ... cate imi luam eu pe ei la reducere ! . Na, iar is mare experta Colac peste pupaza cica ma suna la sfarsitul lunii ca trebuie sa ma prezint la un "interviu" din deontologia profesionala,ce sa zic ce chef aaaam,asta e saptamana viitoare.Nici nu stiu unde am baricadat cursurile respective,sa arunc un ochi.
Sunt rupta de oboseala,nici n-am dormit bine ca Diana s-a tot trezit,sau mai bine zis scancea in somn ,mai si scrasnea din dinti ... Si la gradinita a zis educatoarea ca nu stie ce-i cu ea ca si ieri si azi a plans un pic din senin si nu a vrut sa zica de ce.Am intrebat-o eu la telefon si sa vedeti raspunsuri pe ea!!! Cica azi a plans pentru ca a tras-o Georgi de par cand a pieptanat-o Si ca ieri a plans din cauza ca nu a venit Diana Hanga la gradinita Asta e cea pe care o numeste "prietena mea" si care n-a venit deloc nici saptamana trecuta,o fi bolnava ...
Cum ziceam sunt ko,si de la birou si mai ales ma oboseste Diana,ca nu tace o secunda.In Kaufland si celelalte magazine,sau canta cat o tinea gura,sau comenta intruna ce si cum sa luam,trebuia ea sa puna legumele pe cantar si marfa in cos si daca nu o lasai da-i si maraie sau strigaaaa De cand a venit nu am apucat sa scoatem din plase ce am luat, ca intruna striga ca ea vrea pateu si vrea pateu,fir-ar al naibii de pateu ca era cel mai pe la fundul ultimei plase golite Si-a uns o bucatica de paine,a mancat-o,incepuse si o a doua bucatica,dar eu am plecat si am lasat-o cu taica-su.Numai bine,a golit fata tot restul cutiei de pateu pe o felie de paine si acolo l-a lasat Imediat profita sa faca o tampenie daca nu esti cu ochii pe ea!
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Nu mai stiu cum se masoara circumferinta craniului,eu am masurat-o peste frunte ,deasupra urechilor si au iesit 48 cm.Nu stiu daca e bine masurat asa,oricum cred ca Diana are cap mic,asa e si al meu .Important e ce-i in el
Vad ca numai manechini si manechine,ei ce sa facem daca la noi partea masculina are doar 1,75 nu 1,90 ca altii Inseamna ca Diana e in grafic chiar daca e mai mica de inaltime,de la genetica i se trage.
DEEA am aruncat un ochi pe site de la birou,mie imi place cum ai descris produsele,suna bine.Altceva n-am retinut,ca eram super pe fuga.
ANDA ce imi place de Mark,auzi sa se joace el pana si cu animalutzele de la puzzle!!!
INGRID asa da,bine ca tu apuci sa mai mergi la pediatra,ca eu n-am mai apucat Si Diana chiar n-a facut analize de sange deloc (mai putin la 7 luni ce i-a luat din degetel sa vada daca nu e anemica si nu era).Anul trecut pediatra a zis ca nu e nevoie ,ca e si prea mica ...
DENISA n-ai mai zis,cat ati obtinut pana la urma de la asigurari?
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni- vom lua doar 15,500cad asta este -a treb sa punem noi diferenta de 8mii,dar am luat o masina mai buna,zice expertu'casei.IS ingropata in rapoarte, sper sa mai apuc sa intru mai incolo.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
marchplayer spune:
Salutare
Noi suntem ok, nu am timp sa stau la calculator...
Ioana vrea sa fie printesa de ziua ei asa ca am sa-mi calc pe inima si am sa iau o rochita care nu-mi place sau mai bine zis nefolositoare ca sa-i fac ei pe plac. La tort nu ma pot hotara ca si ea este nehotarata, nu stiu cum ar vrea sa fie ornat ca nu are un personaj favorit, ei ii plac toate.
Am mai vazut ceva poze prin dropuri...
Cam atat, n-am inspiratie nici azi.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
irinatunza spune:
Buna!!!!!
In sfirsit am reusi sa pun si eu poze cu Mos Craciun si cu coronita de printesa. http://www.dropshots.com/irinamav#
Aseara i-am facut baie; se spala singura pe picioare si apoi imi spune: "nimeni n-a mai vazut un picior asa mos (frumos adica) cum am eu "
Denisam spune:
Neatza,
Ce ati patit, e tar eliniste pe aici.
Irina-vazut poze,faine,nu pot inca scrie comentarii.
Moni,Ingrid,Deea, Flori,Daniela-toate bune?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu scriu pe scurt acuma, revin pe deseara cand parca vad ca toate faceti nani , pt ca: ieri am cumparat garnise, perdele, le-am montat, azi am draperiile care ma asteapta sa le calc, am aspirat (ca de la bormasina s-a facut un praf peste tot), am spalat pe jos etc, etc, etc...so, e de inteles.
Deci, ne auzim la ora 23, dupa ce doarme terorista.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Ceau fetele! Eu n-am patit nimic ,pur si simplu n-am avut timp si in continuare sunt lipsita de energie si deci si de chef de scris.
De dimineata Diana a zis ca nu vrea sa mearga azi la gradinita,asa ca am lasat-o acasa azi,mai ales ca era cu nasul cam semiinfundat.Bine am facut, ca atunci cand s-a trezit dupa somnul de amiaza era calda,avea 37-38 la termomentrul de frunte.O fi simtit ea dimineata ca nu-i ok.A dormit doar o ora,in rest e hiper activa,vorbeeeste de te ameteste.Si nu vrea sa manance,doar iaurt a baut.Acum butoneaza la orga Mami vine maine acasa,ca au operat-o mai devreme,adica ieri in loc de azi.Cam atat nou.Eu sunt la fel cu sciatica si cu restul.
IRINA m-a bufnit rasul azi la birou cand am citit replica Sabinei Mare figura! M-am uitat si la poze,dar n-am apucat sa las comenturi.Poate cand ma mai uit odata impreuna cu Diana.
DANIELA tot e bine ca are Ioana dorinta sa fie printesa,daca personaj favorit nu are! Ti-am zis io ca seamana rau fetele noastre ca nu-s deloc pasionate de ceva anume ca alti copii care fie ca-s mare amatori de masinute , animalute,cifre ,litere , personaje din desene animate etc. Dar ce, e neaparat sa fie tort cu ceva imagine? E bun si simplu.Cel putin la Diana mea ceea ce conteaza, sunt lumanarile
Acum de exemplu asambleaza puzzle ala cu cifre din burete,dar nu o pasioneaza cifrele respective,nici poveste.Ea construieste ba casutze,ba o barca ba mai stiu eu ce isi imagineaza ea!
Pe puzzle de exemplu ,n-a mai pus mana de zile bune,ca asa face ea,nu le atinge vreo saptamana-doua si pe urma o apuca sa le tot faca zile la rand.
DENISA tu tot cu rapoartele?
Ingrid ce culoare ati luat pana la urma?
pisoi3 spune:
Aici sunt si eu, cam cu treaba, dar tot arunc un ochi sa vad ce faceti.
DENISA, aia e cu asigurarile, bine si asa, cel putin ai incercat. Sa pui poze cu noua masina, sa o admiram si noi, ca si noi vrem ceva nou, care se poate transforma si in 7 locuri la nevoie, dar tare nehotarati suntem.
DANIELA, ce scumpica e Ioana cu printesa, foarte bine, sa fie printesica daca asta vrea ea. Sunt convinsa ca ii vei cumpara o rochita foarte frumoasa, abia astept pozele.
IRINA, am vazut si pozele tale, superbe.
MONI, tot cu sciatica aia? Offfff! Cred ca e super neplacut, stiu cum doare Sanatate Dianei, sper sa nu se imbolnaveasca.
Sanatate multa ii dorim si mamei tale, sa se refaca repede!
INGRID, tu esti o harnicuta. Te asteptam sa revii la ora 23 cu vesti.
DEEA, tu ce faci?
ANA?
LILI, JANI, DANA, mai intrati sa dati vesti despre voi.
Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, scuze, sunt mai ametita zilele astea
www.helpsonia.com
pisoi3 spune:
Ca uitasem sa va zic, mai noi fi-miu e fan Tom si Jerry + toate desenele vechi cu Pluto, Mickey, Chip si Dale etc.
Avem pui de trei ani si mai vrem inca un
www.helpsonia.com