PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 3
Denisam spune:
Anda-super formula,Emma ar treb sa aiba 1.74-deci manechin si Alex 1,86 ca tati
Deea-revin maine cu amanunte legate de site, ca is rupta dupa imnot
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
marchplayer spune:
Mie mi-a iesit la rares 1.90 si la Ioana 1,78 (tasu 1.91 si eu 1.71)
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am avut treaba ieri, laptopul a fost dus de sotz, dar mai aveam un comp in camera Dianei, am uitat de el. Diana si-a facut deja programul, 12 ore treaza, 12 doarme. Daca ea vrea asa, putin imi pasa. Adica imi pasa, ca as mai fi dormit dupa-masa, dar nu-i bai...
Denisa, am vazut pozele cu Emma si Alex..oricum Emma a stralucit, era foarte frumoasa si in sarafanul de blugi si in rochita rosie la voi acasa. Si au fost foarte draguti amandoi dansand...buna idee ai avut ca i-ai filmat. Cine a facut torturile, roz si albastru? Super au iesit!
Emma face puzzle de 36? Bravo! Ce teme sunt? A mea e cu Gulliver acum..ca altul n-am gasit de 100. Cele mai bune sunt de la D-Toys, chiar si de 100 n-au piese de format foarte mic, ci acceptabile. A primit unul de 54, pai poti sa-ti scoti ochii la cat sunt de mici. Diana mea nu alcatuieste cuvinte in engleza...dar in romana da, nu mai mult de 3, deci super ca Emma stie atatea.
Tu mergi la inot? E foarte bun pt tot, dar mai ales pt spate...as vrea si eu, dar astept primavara, ca o duc si pe Diana.
Anda, primul cuvant cand am vazut jucariile lui Mark, a fost: merde! E demential cat sunt de faine toate, am vazut ca are si pe Thomas si Rosie..apoi carti, puzzle, animalute..ce e ala ca un viezure, lung si maro? E foarte dulce Mark, cred ca s-a bucurat printre atatea jucarii, ca un ursulet intrun fagure de miere.
Unde sunt pozele cu Alain?
Moni, daca are atatea bluze, chiar nu merita sa-i mai cumperi, decat daca sunt foarte faine. La fel zic si eu ca tine, a trecut iarna... Ma uit acusica la enciclopedii...ce bine de tine ca ai de schimb: daca nu vrea asta, are povesti, si invers.
Mira, asa am fost si eu ieri cu Diana la control. Ca sa vb cu pediatra..de sanatate si altele. Daca David merge la scoala, i-a trecut boala, presupun. Ce exprimare ai avut si tu vizavi de fete...
Ieri a tusit copila, asa ca am mers la medic. Are putin rosu in gat si mi-a dat ceva sirop, cica e homeopat. Mie mi s-au incrucisat ochii cand am auzit. Ea cica: dar e francez...ca si cand ar fi o scuza. La noi n-a mers deloc cu homeopatele, Stodalul sta si acum marturie a neputintei lui. Asa ca am luat reteta si nu ma duc s-o iau...A masurat-o in inaltime, are 98 cm cu tot cu cizme. Apoi, o avea vreo 95...tot asa greutatea e 13.400 incaltata si imbracata cu doua bluze...deci tot la 12 ajunge. Si apoteoza, i-am cerut sa masoare PC si are 49. Mi se pare putin, ale voastre cat au? Ce dracu, are capul mic? Adica, il are...bine ca e mobilat totusi..
Deea, spor la treaba, o sa intru mai incolo sa vad ce ai facut cu site-ul. Mi-a ramas inima la fotoliul ala, foarte frumos e! Ce facea Daria pe canapea, pe cine eviscera?
Daniela, Lili, Anca, Anam, va si revin mai tarziu, daca pleaca fata la plimbare cu cineva...vad eu cu cine.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
Si sa nu uit ceva important: stiti analizele anuale? Eu am primit acum vreo 2 saptamani pt Diana. Ei bine, pediatra mi-a spus ca poti sa le arunc la gunoi. Chiar cu o zi in urma fusese la casa de asigurari si cica nu au fonduri. So, primesti hartia complet degeaba.
Oricum, ii fac urocultura joi. Si o sa-i mai cer analize de sange, sideremia, calcemia, probe hepatice si imunoglobulinele. O sa-mi dea, dar ce rahat mare cu "analizele gratuite"..
Ma duc s-o imbrac pt plimbare.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Hello fetele,am intrat doar sa va salut.
Am citit tot,dar n-am timp de scris. Intru mai tarziu cand fac o pauza.
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Buna fetele.
DEEA, hai ca ma uit acum pe site, daca am vreo sugestie, intru pe messenger si iti spun. Sunt convinsa ca a iesit foarte bine.
INGRID, chestia aia de care intrebi e o vidra, e luata de la magazinul ala care ii invata despre ecologie, noi ne-am facut o adevarata colectie de animale de plus, incerc sa ii povestesc despre fiecare animal, cum traieste, daca e pe cale de disparitie, ca trebuie protejat etc. Al meu iubeste foarte mult animalele si se joaca mult si cu animale de plus, si cu lego cu animale, orice, dar animale sa fie. Plus ca e tare fericit intre jucarii. A primit de ziua lui si un puzzle urias de 20 de bucati, il face imediat, insa ii place sa se joaca cu animalele din el, le pune sa vorbeasca intre ele, sa se joace, complex rau, ce mai.
Uite aici pozele cu Alain: http://picasaweb.google.fr/Pisoiasmic/MarkEtAlain1415012009#
Sanatate multa Dianei. Noua ne face foarte bine Stodalul, dar cred ca depinde de la copilas la copilas.
MONI, m-am uitat la poze, super enciclopediile, tare dragute, imi plac. Cred ca Dia e tare incantata de ele.
www.helpsonia.com
LunaNoua spune:
Neata
Anda, iti multumesc mult pentru sfaturi la site
Ingrid, vroiam sa te intreb mai demult, dar am tot uitat. Tu iei homeopatele corect ? Ca daca nu le iei dupa reguli, degeaba le iei. Adica:
- inainte si dupa ce le iei, sa nu mananci, sa nu bei NIMIC timp de 30 min
- NU te speli pe dinti cu pasta mentolata
- NU bei alcol, nu FUMEZI
- e bine de evitatat orice produse excitante, cum ar fi ciocolata, cola. Unele recomandari le-am auzit si fara carne.
- nu bei ceai de menta, si nu mananci mentosane
- nu porti parfum care miroase puternic
- eviti mirosurile si gusturile puternice de orice fel
- nu tii remediile in locuri mirositoare (langa parfumuri,etc) nici in locuri "poluate" (langa televizor, etc)
Daca nu respecti aceste reguli, efectul este 0, pentru ca remediile homeopate actioneaza prin rezonanta. Toate aceste lucruri de mai sus anuleaza orice actiune a remediilor.
blog
LunaNoua spune:
Ingrid, cuponul de analize anuale cred ca sunt valabile si mai tarziu. Noi abia ne-am facut analizele de pe cupon de acum 2 ani
blog
LunaNoua spune:
Hai ca imi tot amintesc pe parcurs, ca am restante la raspunsuri.
Ingrid, am masurat-o si eu pe Daria , de curiozitate. Are PC 55,5 cm. Capricoarna capoasa autentica De-ar fi desteptaciune cata cap e ... ohoo ce bine ar fi
blog
Denisam spune:
Neatza si o cafea,
Ingrid-mersi de aprecieri-legat de innot, are Emma ora si merg cu ea, nu pot insa sa fac cum ar trebui,dar sper din aprilie sa intensific ca il bag si pe Alex. Azi are gymanstica, si acolo e super incantata, ma uitam cat s-a desirat dar ce forta are in picioare totusi, de aia sper sa fie ok pe patine,incercam acuma simbata si duminica cand speram sa mergem cu niste prieteni la cabana.Mai Emma face in engl,dar in romana tot as adoar din 3 litere, faza e ca ea la puzzle e copil mic pe linga diana ta, ii place insa cu litere si cifre sa lucreze,ca si sa fie profa si sa aiba grija de bebelusi,sper sa ii treaca fazele astea.Sanatte multa.
Deea-perfect adevarat si de acord ce ai scris legat de homeopate-mi se pare super ok site, e adevarat ca mai treb ceva text,poate maine sa am timp sa iti caut ceva.
Anda-suiper faine pozele
Moni,Irina,Daniela-va pup si revin!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani