PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
Diana avea 39 febra asa ca i-am bagat un supozitor cu novocalmin.De cand am venit acasa ma inebuneste ca ea vrea ... cascaval pane,ca a vazut intr-o reclama la TV.N-am facut de cand sunt,dar m-am pus acum seara sa-i fac . Evident ca a muscat odata dintr-o bucatica si atat.A mai muscat dintr-un crochet de peste,dintr-o felie cu paine cu ou si a mancat cateva feliute din salata de ridichi negre cu smantana Asa face ea,de obicei ataca salata,muraturile,maslinele etc. Ma bucur ca macar e pofticioasa,gusta si mananca orice,chiar daca e ceva nou.Nu mananca ea niciodata cantitati mari,dar macar mananca diversificat ...
DANIELA super distractia cu indienii ! M-am mai uitat cu Diana si la ultimele poze si filme si la un moment dat zice Diana: "N-AM VRUT SA II DAU BAU-L!" Isi aminteste deci ca a fost pe la voi,daca tine minte ea asa ceva,faza cand pusa la culcare fiind, ca n-a vrut sa i-l dea pe Bau al ei Ioanei!
INGRID super draperii,acum baga-te la perdele daca vrei ocupatie.
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni-sanatate Dianei-tu cum mai esti?
Daniela- am trimsi PM legat de cizme, astept instructiuni.
Eu ma simt nasol, treb as vina si r...,sunt aglomerata si am si un husband cu pitici,maine dimi vor si aia de la asigurari sa ma duc sa iau CECUl si mecanicul sa ma duc sa schimb cauciucurile-amindoi la ac. ora
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ingrid S spune:
Diana doarme, eu la o tigara, iar sotul la seriale. Armonie in familie..
Moni, e a treia zi cu febra? La medic n-ati fost inca? Ar fi bine sa mergi macar maine daca nu-i scade febra, sa stii o chestie. Diana a avut si ea intre Craciun si Rev. febra mare, dar o sg zi cu 39, in rest a fluctuat intre 37,5 si 38.
Acum sa-i dai tot ce vrea, chiar daca mananca putin, tot are ceva in stomac. Te-am intrebat de rosu in gat, pt ca laptele n-ar fi tocmai indicat in cazul asta. Daca mai bea lapte seara.
Sa stii ca eu sunt foarte multumita ca a mancat pateu si spanac. E lucru mare. Mamaliga isi face greata, gris la fel...mai sunt cateva ce nu le suporta..
Denisa, lasa husbandu, poate trebuie sa-i vina si lui ceva...Am citit un studiu mai demult, cica au si ei CM, unul psihologic.. Sa urmaresc zilele cand e nervos, cine stie, poate ii fac si lui un calendar.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Denisam spune:
Ingrid- ar fi o chestie sa urmaresti-adevarul e ca trecuse ceva cam mult timp de la ultima ciondaneala si cred ca i se urase cu binele- de aia am facut o lista cu cate fac eu si una cu ale lui-i-am scris ca respect faptul ca aduce banul si are grija de noi( nu ca eu nu as aduce destul in casa)- si sa vad cu ce tampenii mai vine diseara dupa ce se culca copiii-asta dc nu cumva se apuca de facut focul in semineu,baut vin,etc..
Mi-au placut pozele, super ca a mincat spanac Diana, eu nu le-am mai facut demult, e o idee-va pup!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ingrid S spune:
Buna dimineatza!
S-a sculat si ratza! Ratza-n pijama, ratzoiul dupa ea! (poezie invatata de Diana).
Al meu copil la ora 4 m-a strigat sa dorm langa ea, apoi la 7,30 a facut ochi definitiv. Mi-e somn, dar cafeaua m-a ajutat putin. Doar doua zile imi mai las timp, apoi ma intorc la dormitul cu ea.
Aseara am negociat cu ea sa doarma la vara-mea sambata. Sunt curioasa daca va accepta. Cred ca pe la 12 noaptea vom merge dupa ea, dar sunt dispusa sa risc, poate-poate o sa-i placa, nu? Sa-mi tineti pumnii, va rog...as vrea o noapte fara ea in casa.
Denisa, esti culmea. Tu chiar alcatuiesti liste cu lucrurile care le faceti separat? Pai nu e mai usor sa vb cu el? Al meu sotz face destule, sincer nu stiu daca o lista ar fi in favoarea mea... Acum doua zile l-am pus sa spele baia, n-a facut-o perfect, dar m-a scutit de o grija. Apoi el a pus toate perdelele si draperiile sus. Ca sa nu mai vb de cumparaturi, platit facturi, mancare etc..
Diana se joaca prin casa, iar eu imi sparg capul ce sa-i mai dau de papa acum. Cred ca ii frig un ou cu sunca.
Ingrid S si Diana
teolinda spune:
Salutare si pupici tuturor.
Fetelor sunt pe fuga... dar o caut pe DEEEAAAAA care are tel inchis..
Deea cum dau de tine draga mea ca vreau sa-ti zic o vorba in legatura cu bijuurile. M-a sunat nasa mea ca sunt interesati sa le vada pe viu. Cand mai vii in Bucuresti? Sau ai fost si te-am ratat?
Revin in 10 min... sa-i fac copilului „cioli„=flori adica floricele ca se uita la Cheap and Dale
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Ingrid S spune:
Lili, poate Deea doarme sau i s-a inchis accidental telefonul. Eu asa patesc cand se descarca.
Ii place pop-cornul lui Nicolas? A mea nu vrea sa-l vada..
M-am gandit sa va mai spun ceva: a inceput sa-si roada unghiile. Coincide cu momentul in care am lasat-o sa doarma singura. Eu cred ca se simte frustrata rau, dar ce sa fac? S-o iau inpoi si sa astept pana la 10 ani sa se mute in patul ei? Sau s-o las acolo...dar si le roade pana la sange uneori. Degeaba i le tai scurt, ii spun ca nu-i frumos, ea continua pe ascuns. Ma doare sufletul pt ea, sincer. Nu mai stiu cum sa procedez.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.La noi vesti proaste.Am fost la pediatra cu Diana ca si azi noapte a mai facut febra.Exact cum am presupus,e rosu in gat ,deci viroza si ca de obicei a zis ca daca vad nu scade febra, sa ii dau ceclor.
Dar nu asta e problema ci sternul infundat.Cand a vazut-o a zis imediat ca e mai rau - n-a vazut-o din vara - si ca deja si coloana nu e ok,o ia pe cifo-scolioza ,asa ca va trebui sa gasesc neaparat pe cineva cu care sa faca fizioterapie.Mi-a dat bilet de trimitere si in plus si la analize:HLT,sideremie,calcemie ,urina si copro.Cu astea cand sunt gata sa merg la fizoterapie si pe urma la ea.Si la inot e bine,doar sa gasesc pe careva care sa se ocupe doar de ea ... I-am zis ca fizoterapeuta la care am vorbit asta primavara sau vara,nici nu mai stiu exact,a zis ca e prea mica si cruda si ca nu poate sa faca nimic cu ea inca,a zis ca isi va reveni in timp bla bla ... dar din pacate pe cu se inaltza e mai rau! Sigur nu asimileaza calciul,ca doar i-am dat non stop si calciu si ulei de peste.Pediatra a zis ca de ce nu i-am spus ei atunci ce-a zis fizioterapeuta aia ... La masuratori cica are 97 cm si 13 kg.
Luni vom merge sa ii fac analizele si dupa aia colo pe miercuri/joi si la fizioterapie la control.N-am ce face o sa merg pe la bazinele astea nou infiintate (de lux ) sa vad cine ar fi dispus sa se ocupe de ea asa mica fiind,cu inotul ...
Revin ca mi-a sosit puiul de la Happy Chicken
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
teolinda spune:
OOO lume noua Ursulinaaa.
Asadar va pune gagica la respect... a crescut si-acum vrea sa faceti schimb de paturi.
pentru Raisa de la noi.
Anda lasa ca luna viitoare ii zici lu husbandu ca nu iti convine scorpionul ca nu e compatibil cu zodiile voastre si poate pana la urma iti vine si cheful.
Macar ai mai facut un pas... dupa semnatura pe care ti-ai puso.
Asadar suntem 3 in gasca de posibile, doritoare, amatoare de a fi.
Eu m-am gandit ca pt mine e mai bine dupa luna iunie dar nu mai tarziu de septembrie. Si n-am facut calcule de zodii... Oricum n-ar avea rost ca si Nicolas trebuia sa fie Capricorn conform dnp si a iesit Sagetator in mijlocul zodiei.
Vad ca aveti sunteti la capitolul cu sotii pe listele de activitati.
MONI imi pare rau sa aud ca Diana are probleme. Sanatate multa sa scapati de viroza si grija mare de ea cu coloana. Ai grija si de tine si de bb din burtica.
INGRID - acum dezvato sa isi mai roada unghiile. Desi am citit pe undeva ca baietii sunt cu 20% mai predispusi sa dezvolte ticuri decat fetele. Si sotul meu isi roade unghiile si la varsta asta cand se uita la TV la ceva palpitant, enervant... si eu ii dau peste mana si se oftica foaaarte tare ca-l deranjez. Cand nu e la procesul de ros unghii imi zice ca vrea sa scape de obicei dar nu poate... Tot timpul stau cu gura pe el.. poate urmeaza si Nicolas exemplu ca sa vezi atunci.
Ingrid sa stapanesti sanatoasa draperiile. si eu vrea sa-mi pun dar parca m-am saturat si de perdele, dar poate la vara reimprospatam peretii cu lavabila si-mi vine vreo idee si mai schimb decorul... asa ca mai astept...
Ii place popcornul lui Nicolas... si imi cere cand se uita la desene ce mananca personajele de-acolo. Asa a inceput sa manance ou fiert... ca l-a vazut pe Thomas ca transporta oua si a inceput sa imi ceara ou. Eu credeam ca vrea de ciocolata... si pana la urma a dat el stop pe dvd m-a chemat si mi-a aratat despre ce fel de ou e vorba. Acum imi cere ou de la gaina. Aseara mi-a cerut „painica cu unt„ pentru ca voia pop-corn si nu i-am facut a schimbat desenul si l-a gasit pe Donald mancand unt pe paine.
Fetelor n-am apucat sa citesc din urma mare lucru, nu va suparati pe mine si-acum trebuie sa ma pregatesc sa ma duc cu mama pe la bunica-mea. Va doresc week-end placut tuturor.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Ingrid S spune:
Moni, ce spui tu suna rau. De ce nu asimileaza calciul si vigantolul? Era mai bine pe vremuri cand se faceu injectii cu D3, atunci avea asigurata pt o perioada vitamina. Cu vigantolul, multi au dat rateuri. Uleiul de peste e foarte bun, nu pricep si pace, de ce nu s-a vazut nicio imbunatatire. Sa faca fizioterapie, o sa fie mai bine, e mica si se va recupera ok.
Eu o sa-i fac restul analizelor saptamana viitoare. Si poate ajung si la radiografie cu ea, n-ar putea pediatra sa-ti dea o trimitere si tie? Sa vada cum e cu rahitismul?
Lili, tot ce vad la desene se imprima in creieras. Asa a inceput Diana sa pape spanac. Daca mai gasesc un film in care un personaj sa manance ou, ar fi de-a dreptul fantastic. Ca oul il refuza si acum. Papa un pic si gata. Bine ca adora carnea..
Eu nu mai suportam jaluzelele alea de birou, de aia mi-am tras perdele si draperii. Dar daca tu ai, la ce te mai agiti? Renovare se impune si la mine, dar peste 2 ani..
Ma duc sa-i dau de mancare, a baut doar laptele azi-dimineata. Ia niste vitamine (ca bomboanele) si nu mai are pofta de mancare. Dar cred ca dupa 10 zile cand le termina ii va reveni cheful.
Ingrid S si Diana