PRIETENE FARA TITLU (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA wow cate vesti bune ! Tare mult ma bucur pentru tine! Auzi la ea cica nu ne-a crezut ca ne plac Toata chestia e ca la multe le plac,doar ca nu poarta asa ceva.Eu cum ziceam,mai port dar mai mult primavara-vara-toamna.Acum abia astept sa le primesc ca sa ma impopotzonez Si zici ca ai ucenici deja? pai atunci ia mai treci la nani!
Io vorbesc, ca io am mai bantuit la citit presa la ora asta ...
Noapte buna la toate!

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata

sanatate tuturor puilor mici. Dianelor sa va faceti bine rapid si sa nu mai zica mamele voastre ca aveti rahitism sau anemii sau mai stiu eu ce.
Moni ai dreptate, trebie sa astepti sa treaca afectul antibioticului si sa fie Diana cat de cat sanatoasa ca sa-ti iasa niste analize reale. Iti dai seama ca acum cand nu s-a refacut inca dupa boala ca n-or sa iasa ok. mai bine mai astepti vreo 2 saptamani.
Ingrid, cred ca s-a socat doctorita cand a vazut asa fetita mica sa stie deja literele:)) Ma mir ca ai reusit s-o pacalesti pe Diana cu pantalonii aia, eu ma asteptam sa-ti dea vreo replica de-a ei.
Ziua i-o faci acasa? sambata paca este...ce-i cumperi cadou(ce ti-a comandat?)
Denisa, super ca ai gasit cizmulite fetelor, abia astept sa le vad, poate pui vreo poza. Sa stii ca asa este si Ioana cu rares, o face pe sefa dar nu mereu. Rares ii cauta compania mai tot timpul iar ea nu are chef de el asa ca ies scantei, sau rares se mai joaca un pic "necioplit", adica o alearga cu ceva in mana si ioana fuge de el tipand ca i-ar fi frica sa n-o loveasca si el cand o aude mai rau o alearga ca il disteaza agitatia ei. ieri abia am reusit sa fac ceva colaje cu ea. Eu rupeam hartia si ii spuneam unde s-o lipeasca, a iesit un fel de peisaj de primavara)
Aseara am avut mega distractie ghiciti cu ce!!! Intr-o cutie de pantofi era foarte mlta hartie fina, da multa ca nici n-am mai vazut asa ceva. Si s-au apucat s-o rupa fasii, impreuna cu mine, ca pana la urma m-am prins si eu in jocul lor. Am umplut o camera de hartie, zici ca ninsese si s-au descalat copi mei de sosete si alergau in picioarele goale prin hartiutele alea si le aruncau in sus, cand zicea ca-i party cand zicea ca-i zapada. Vreo ora au stau acolo, abia i-am dezlipit sa-i bag la baie. ioana cum s-a sculat s-a dus acolo sa caute hartiutele, tare dezamagita a fost cand a vazut ca nu mai sunt.
Deea, pai mai zice-ti tatal nostru, mai bine invat-o pe daria sa-l zica ea in fiecare seara la culcare. Se pare ca DD ii asculta pe astia mici.
Anca, Ana, Anda, Mira, Dana, Ursu, Lili, Flori, Irinel, jani, irina ce mai faceti fetelor. mai scrieti si voi un rand cand puteti.
Pupicei la toata lumea!!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Buna dimineata!
DANIELA super distractie ati avut cu hartia aia! Mai ce mai strigasi catalogul
Cat despre analize,saptamana vitoare are vacanta, asa ca spre sfarsit cred ca merg totusi sa i le fac,nu de alta dar vreau sa o duc cat mai repede si la fizioterapie sa vad ce si cum. A zis pediatra ca acolo sa duc si analizele cand merg.
La noi ploua urat de tot,abia m-am trezit si Diana la fel,ba s-a mai si miorlait ca ea vrea sa stea acasa ... cu mine.Dupa ce s-a trezit de-a binelea,n-a mai comentat.Cu atata stat acasa,ba bolnava,ba in vacanta,nu mai apuca sa isi regleze programul. Seara abia o culc

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am fost la policlinica de copii sa o radiografieze, dupa ce am stat ca fraiera vreo ora jumatate si intrau tot in fatza, m-am enervat si am plecat la una particulara, unde culmea ironiei, era tot gratis si ne-a luat imediat. Fir-ar! I-a facut din fatza si mi-a spus ca nu are coastele evazate, dar cu sternul trebuie inca una din profil, ca din fata nu se vedea, fiind ascuns de inima. Am sunat-o pe pediatra si mi-a zis ca e suficient o radiere..Radioloaga zicea ca poate sa-i iasa ok la raze, dar sa aiba totusi rahitism...vedem noi dupa analizele de maine.
Acum a mancat si cred ca o culc.
Daniela, ati avut fun, nu gluma! Important e ca s-au simtit copiii super! Mai vedem prin filme bataie cu perne si fulgi zburand...dar inca nu mi s-a intamplat.
Nu stiu ce sa-i cumpar cadou, chiar nu stiu. Da, sambata e..tinem chef, dar mai mult pt sotz, ea se va culca mai repede, pe la 9 seara, sa merg si eu in subsol la distractie si tzopaiala.
Moni, si aici ploua, eu mor de urat. Vremea numai buna pt somn. Si Diana tot isi aminteste una alta, ba ca a fost la mare, ba de nu stiu ce jucarii cumparate mai demult, "cand era mica"..hahaha, de parca acum are 18 ani.
Apropo de laptic, mai are biberon fetitza ta? Eu inca i-l dau si bea mult lapte.
Deea, eu inteleg ca aveai nevoie si de aprecierea altora. Ca o confirmare mai mult. Dar stii si tu ce frumoase produse ai.
Ma bucur de vestile bune ce le-ai primit, crezi ca de la rugaciune vin? Doamne ajuta sa fie tot asa! Ai deja ucenici? Si nu ne-ai spus?
Imi termin cafeaua si ma duc la culcare. Paradoxal, dar cafeaua imi da mai nou stare de somnolenta..cam pe la a treia bauta.
Aaa, inca un lucru: Diana bea zilnic aproximativ 150 ml de suc de fructe. I-l face mama in storcator. Si mananca de sparge dupa. De toate: kiwi, mar, banana, portocala, grepfruit...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu acum m-am trezit, Diana inca doarme. Am primit un clip bestial, vi-l pun si voua. Eu l-am vazut de 3 ori.
http://www.mediashare.bg/videos/564/play

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Moni, pai le-am luat la rand pe toate ca vad ca s-au lenevit si nu mai scrie niciuna.
Foarte bine faci cu Dia, s-o duci atunci la anlize, cred ca va fi ok. Ce ti-e si cu statul asta acasa, deci nici ea nu mai are chef de gradinita. pai mai bine acasa cu mami. Tu de ce stai acasa azi??
Ingrid, deci voi party mai mult pentru sot decat pentru Diana! de ce nu-i faci ceva special cu copii??
Acum incerc sa ma uit la clipul ala si asa de prost imi merge netul ca abia se incarca
Am primit si eu ceva dragut http://al13lea.wordpress.com/2009/01/23/revelatie/#more-2736

Azi am facut prostia(nu stiu ce a fost in capul meu) sa-i iau Ioanei un puzzle de 24 de piese de la D-toys, mai mult a fost curiozitatea ca am auzit la voi ca au piese mari. asa este, noi n-am mai avut pana acum puzzle cu piese asa enorme. ioana in 2 minute l-a facut pe tot, norocul nostru este ca-i urmeaza rares si nu o sa fie intru totul nefolositor. Concluzia mea este urmatoarea, piese mari...dar tot puzzle ravensburger sunt mai bune si frumoase si de calitate neta superioara. pai stau piesele alea cam coscovite si nu se imbuca bine, nici vorba sa oti ridica imaginea de pe masa dupa ce este asamblat. pai la alea de la educa sau ravensburger chiar ma chinui sa desfac puzlerurile dupa ce le face Ioana.
Am mai luat unul micut cu fructe din cate 2-3-4 piese, asta pt Rares dar trebuie sa mesteresc eu putin la el(adica sa-i lipesc ceva carton pe spate ca sa nu mai cada bucatile de puzzle din lacasul lor). I-am luat ioanei ceva joc unde invata sa coasa, nu l-am desfacut inca. O papusica Wich(habar nu am din ce filme mai sunt si astea) si la Rares o orga draguta si cu foarte multe melodii, gama si multe altele. Asta asa, ca am plecat de acasa cu Ioana ca aveam nervi si am spart vreo 100 de ron la librarie sa ma calmez. Robert ar fi trebuit sa plece cam pe 20 februarie si a primit telefon sa plece pe 4 sau pe 5(chiar de ziua Ioanei, in niciodata n-a fost de ziua copiilor acasa, ce s afacem asta este meseria .
i-am mai cumparat ioana o carte cu hansel si gretel si i-am citit-o la pranz la culcare. Asa s-a speriat cand a auzit de baba aia care mananca fetite si baietei!! Si eu ca nebuna(ea nu vroia sa adoarma, tot se juca, cu papusa aia noua) i-am zis c-o duc la baba in padure daca nu asculta si nu-i cuminte. sa vedeti ce rapid a adormit. imi pare rau ca i-am spus asa ceva, n-am mai facut niciodata pana acum asa ceva. Abia astept sa se scoale ca sa omor mitul babei din padure!!
Azi la pranz am dat-o in bara cu masa. le-am facut niste carnita cu sos si nu a avrut nici unul sa manance. Au mancar fructe si cozonac. Acum seara sa vad ce le fac. poate fac rapid niste paste.
Am fugit ca s-au trezit manjii.

Mergi la inceput

DANIELA de unde ai scos-o ca nu am fost la lucru azi? Ba am fost si inca am avut spor la lucru.Dar deja-s acasa,ca pe la 15,30 am plecat trebuia sa duc undeva stampila si sa semnez un contract.WOW ce de cumparaturi ... eu nu mai am in plan sa-i iau jucarii Dianei pana de Pasti Asta doar daca imi sare ceva in ochi,sau se apuca iar de puzzle si trebuie sa ii cumpar de 100 bucati.Comandasem si de-o 100 odata cu enciclopediile alea,dar nu mai aveau pe stoc.Inca mai am o enciclopedie pe care nu i-am dat-o cadou. Azi a cerut sa ii cumparam si ei umbrela mica.Nu mi-a venit ideea pana acum.Si eu aveam cand eram mica
INGRID deci e de bine deocamdata.Cu rahitismul eu asa stiu ca apare intre 0 si 2 ani si ce vedem noi dupa, sunt doar sechelele lui ,deci mare branza nu mai ai ce-i face.Dupa ce-or mai pune clisa pe ele si niscaiva muschi or sa arate mai bine.la noi e mai problema cu coloana si s-ar putea ca rahitismul sa fie cauza.Culmea ca ei i s-a inchis fontanela foarte repede si dintii i-au iesit destul de devreme,nu invers cum ar fi fost din lipsa de calciu.
Fain suc ii faceti Dianei Nu iese gros de la banana? Sau il strecurati? Suc Diana mea bea tot timpul si mai mult de-atat,mai mult de grapefruit si lamaie plus sirop de coacaze negre,afine,catina.Plus miere.Deci vitamina C cat cuprinde,minerale,calciu din miere ... toate alea sa se intremeze si tot aschimodie e .Si oua mananca des si lapte,de iaurturi nu mai zic.Ca sa nu mai zic ca i-am dat si Cavit luni la rand,deci multivitamine si pe calea asta.Si calciu + ulei de peste aproape non-stop.Chiar ca-s tare curioasa cum ii vor iesi analizele alea

Mergi la inceput

Acum am tot tras-o pe Diana de limba si iar mi-a zis ca de profesoara de engleza ii place,dar de profesorul de sport nu-i place.Mi-a mai zis asta de cateva ori.Cica nu-i place ca striga si ca le spune sa fie cuminti Si ca nu-i place sa faca gimnastica Dupa cum zice ea, fac si engleza si sportul in sala de festivitati,impreuna cu copii de la alte grupe.Tot acolo le fac aia si teatrul de papusi.Eu tot o intreb si la un moment dat zice:
"STAI ACUMA CA IO NU STIU DESPLE CE-I VOLBA, CA IO ..."
Inainte cand o tot bateam la cap sa stranga jucariile inainte de a imprastia altele,ne-a trantit: "NU CU VOI AM IO TLEABA ACUMA! NU VOLBESC CU VOI ACUMA!"
Aoleu, acuma iar a intrebat-o Ghita ceva si zice: "NU MA MAI INTLEBA PE MINE CA IO AM DE LUCLU!" Tot mai obraznicatura se face Are de lucru da,sa imprastie toate alea prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la mine,
Aici iara ninge la greu,cica se fac 20cmsi se circula ca naiba.
Emma e la M dar cica sa ii luam la 3.30 pt siguranta lor si a cadrelor didactice,eu sunt cu gatul in pioneze,cred ca imi pierd vocea si tusesc si de aseara si A e cu febra(azi noapte insa nu a facut decat sub 38 1 data si a dormit si ok) si ceva tuse, dar nu f. rau, sotu cu indigestie si E mai bine dar ii curge nasul nasol si i s-a spart si un vas de singe la ochi- doarme cam prost,viseaza si vb si la 1,5h cere apa-asa ca eu sunt varza la capitolul oboseala,nu mai zic cate am pe la job-sunt tare in urma.
Moni-cum i-ai dat cavitul lui Dia, treb si eu sa mai incerc ca mi- atrimsi mama acu 1 luna si nu l-a vrut? Stie ceva in engleza Dia?
Daniela-cizmele sunt ca in sit-ul care mi-ai cerut tu, o sa vad cand reusesc sa le pozez, ca ti-am zis ca is in urma rau, nu mai zic ca pina SImabta treb sa fac GSt-un fel de TVA pt firmele noastre si nu am decat jumate facut-si treb sa merg si la banca si n-am ajutor la nimic iar copii ma vor numai pe mine-sa se joace frumos copiii cu ce le-ai luat si sa aveti fun la party
Ingrid- ma bucur ca e ok Dia si va doresc un chef pe cinste, sper sa mai intru-idee de cadou-laptop care are jocuri cu lietere si numere si altele sau un covoras muzical, si ceva carti.
Pe restul va pup,sanatate si numai bine!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

La noi ploua urat de tot,abia m-am trezit si Diana la fel,ba s-a mai si miorlait ca ea vrea sa stea acasa ... cu mine.
De aici am scos-o Monico!!! pai era ora 10 cand ai trimis mesajul asta, mi-am imaginat ca la ora aia nu mai pleci nicaieri, asta in afara de faptul ca as fi luat in calcul vreo ora si jumatate, timp pentru imbracat si mancat.
Iona doar ce a rupt capul papusii cumparate azi. asta dupa ce ieri i-a adus tataie doua papusi de ceramica(fetita si baietel) si atata le-a tzucat intre ele(adica trosnit intre ele) pana a crapat capul baietelului

Mergi la inceput