PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Si ca tot numai eu bantui p-aci sa va zic "relatia" Dianei cu carnea Am facut pulpe de pui la cuptor si abia a gustat cateva bucatzele.A luat doar una ,pe-a doua a luat-o cu promisiunea ca ii dau guma de mestecat si pe-a treia ca numai asa creste suficient de mare sa mai facem o plimbare la Diana de la Timisoara In schimb a mancat cartofi piure si mazare.Mazarea am facut-o "sos" , adica ulei de masline,un pic de ceapa,faina,apa in care a fiert mazarea si pe-urma am pus boabele si baza - niste suc de rosii (care tare ii place Dianei) . Plus frunze de patrunjel si marar evident.I-a placut mai mult si decat piureul !
Daca ii fierb cremvusi,curatza de zor doi-trei,dar rar mananca mai mult de unul ... Zilele trecute cum am avut ciorba de perisoare a ocolit artistic toate perisoarele ,a mancat doar ciorba si legumele.Alta data manca si perisoarele,acum poate si de la febra nu avea chef deloc de carne .
MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Mda, cred ca o sa mai fiu curioasa o vreme,ca trebuie sa aman analizele alea.Acum am citit ca daca a luat antibiotic trebuie sa astepte cel putin o saptamana pana face analize,ca altfel sunt denaturate.Deci fix cum ma gandeam eu ... Eu ii mai dau inca antibiotic,inclusiv azi.
Merg sa incep lectura povestilor.
MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni-pai sora-sa e exact pe dos, ii place carnea, chiar si ieri cica a mincat 2 sarmale- ciorba ii place insa fara carne-o pacalesc uneori si i-o pun bucatele f., mici ca lui A-s i tot asa. Cu legumele si fructele a lasat-o moale insaCrenvusti oricand ar minca
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
DENISA daaa sunt complementare Totusi e o "carne" ce-i place mult:pateul de ficat.Sau mezelurile,dar fix cele care n-ar trebui sa le manance (de porc /grase /condimentate ) . Intotdeauna se arunca sa guste si ea .Bine mai gusta ea si parizer,dar nu mai mult de-o felie odata si sarmale si toate alea, dar in cantitati mici de tot.Mai repede se arunca pe legume,salate sau muraturi decat pe carne.Carne cel mai mult o fentam punandu-i bucatele mici i supa sau ciorba.Pe ea n-o s-o vedeti cu pulpa de pui in mana precum pe Sebi al Bumbitei cu "cotoiul" sau cum ii zice pe la ei La noi i se zice TZAMP . Cu A din rom^ni ...
Am vrut ultima oara cand am fost in Kaufland sa cumpar carne de vita,dar culmea-culmilor nu aveau DELOC de vita!!! E faina facuta rasol cu mamaliga alaturi.Sau ciorba,evident.
Diana inca se uita la TV cu taica-su' si isi bea laptele,o mai las un pic ca vad ca si-a ales doua povesti scurte Raspunzel si Degetzica.
monica70 spune:
Apropo,am uitat: aseara l-am simtit in premiera pe Tudor dansand Se poate asa devreme,la 12 saptamani? Va place numele ? Altul n-am inca pe lista Am citit ca 70% din mame "stiu" dinainte ce vor avea,fata sau baiat.Noa sa vedem
Ha ,ha Diana cica a adormit la TV,sa vedem daca nu se trezeste cand o mutam.Se pare ca am scapat de lecturat pe ziua de azi Numai sa nu o apuce sa isi ceara drepturile pe la miezul noptii,ca am mai patit cu ea ca mi-a scos ochii dimineata ca nu i-a citit povesti cu o seara in urma
Denisam spune:
Moni-cam devreme la 12 sapt, dar cum zici tu acuma.Mie imi place si Eric si Andrei(era emma si nu am puttu sa aleg si pt el la fel)si acum imi place si Tony- suna bine si e scurt-VP nostru e,dar el e italian la origine si vine de la Antonio.Sper sa fie baiat si leu ca ar fi super,macar baiat sa iasa ca si racul e ok-zic eu acuma dupa 18 luni-dar ai vazut ce te asteapta, da
Emmei ii place la nebunie parizerul si carnea de vita, si crenvustii tot asa , dar si porcSalate doar de vinete si ce combinatii mai fac eu,dar cam rar si muraturi sigur-oricand maninca gol castravete murat
Mai dar voi dormiti toate sau lucratzi la
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ingrid S spune:
Denisa, eu nu dorm, era sa inchid ochii langa Diana, dar am venit totusi la o tigara. Am vazut pozele si filmele, ce sa zic, decat ca as scoate o limba lunga la tine, de ciudaa, ca aveti asa o zapada mare. Ma bucur ca Emma e mai bine, in poze si filme parea ok. Si masina noua e tare frumoasa, s-o stapaniti sanatosi! Cine curata zapada acolo, tu sau Dragos? Ma gandesc ca sotul nu e asa subtirel ca tine...probabil tu lucrai de zor.
Lasa ca Diana e ca si Emma, mai autoritara , dar cu noi...a inceput sa ne comande...hahaha, chiar crede ca ii merge. Are un ton poruncitor cateodata si i-o tai scurt. Pai na..asa si trebuie. Ai cumparat puzzle pt Emma? Cumpara-i cu tematica din povesti, are mai mult interes atunci.
Moni, frumos prenume ai ales si potrivit cu numele. Si mie imi place Andrei, daca aveam baiat asa il chema. Sa dea Dumnezeu sa-ti iasa baietel. Deja l-ai simtit miscand? Nu pe la 4 luni se intampla fenomenul? Sau a doua oara se simte mai repede?
Bine ca Diana e ok, cu anemia eu stiam ca se verifica si la urechi. Diana mea papa carne zilnic, pui si porc, asta mai rar. In perisoare sau sarmale. Pateu abia ce a inceput, parizer, sunca presata si cremvursti zilnic ar manca. Azi i-am dat fasole verde cu parizer pane si am convins-o ca va creste mare daca papa. De fasole zic. Si apoi, i-am dat o pereche de pantaloni care i-au ramas mici, deasupra gleznelor si i-am spus: vaaai mami, uite ce ai crescut ca ai mancat fasole..nu-s normala, stiu, dar a functionat.
Joi ii fac analizele, am un leucoplast ce se lipeste pe piele cu jumatate de ora inainte de analize si n-o mai doare cand ii ia sange. E fain asa, din Germania l-am primit de la prietena mea.
Daniela, am vazut si filmul cu patinoarul, felicitari pt dexteritate , Ioana se tinea foarte bine pe patine singura. De mers am vazut ca a facut-o si agatata doar de o mana, presupun ca intro saptamana, max. doua va reusi sa patineze. Cum se mai simt copiii, le-a trecut tusea?
Diana mea e obsedata de calendar, isi incercuieste zilele care au mai ramas pana la ziua ei. Maine dupa radiografie merg sa-i comand tortul cu Popeye si Olive. Pana sambata au timp aia sa-l scoata de pe stick si sa-l faca.
Ca tot zicea Denisa de Emma cu logica, nu vi se pare ciudat ca isi dau seama prea devreme de faptul ca n-au gura compurile sau papusile sunt de plastic si nu pot sa pape sau animalele de plus nu au dureri daca se lovesc, chestii din astea. Eu, cand eram copil, nu-mi puneam probleme existentiale, cred ca acumuleaza prea multe informatii si le triaza bine-mersi in creier. Apoi, scot cate o duma pe gura, de ne lasa aiuriti.
Bun, cred ca eu v-am aiurit destul, ma duc la culcare.
Noapte buna, fetelor!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID ioaii ce luda esti,m-am distrat en gros de faza cu pantalonii scurti
Eu n-am scapat de lecturat Bineinteles ca a inceput sa maraieee si sa ma strige sa vin sa ii citesc,desi era pe jumatate adormita.Macar a adormit repede dupa aia.
Io pap amadine si dobos tort acum,aiuritu' de husband a cumparat ,n-a avut ce face ...
monica70 spune:
Si Diana mananca zilnic carne,cel putin teoretic, ca la gradi au zilnic ceva cu carne in meniu,plus ca in We avem mancare cu carne acasa.La gradi presupun ca mananca,cel putin dimineatza sa o vedeti cum se arunca imediat la portia de mancare! Asta desi bea un pic de laptic cand se scoala.
INGRID ar trebui sa nu ni se mai para nimic ciudat cu copiii astia Mai ales zilele astea cat a fost bolnava,Diana m-a tampit de cap cate lucruri si-a amintit de-asta vara! Pe langa ca si-a amintit cum nu a vrut sa il dea pe Bau Ioanei,si-a amintit si ca i-a dat un creion cadou Dariei cand am fost la Bran - asta si-a amintit cand o apucase sa vorbeasca despre vampiri,ca doar a dat bot in bot acolo cu unul . In plus a zis ca vrea sa vina la noi iar Bogdi si ... Alisa ,de fapt se referea la doi nepoti de la doua verisoare (surori) ,dar e vorba de Bogdi si Vanessa,dar a incurcat numele.Si pe ea odata a vazut-o doar,asta primavara,dar si-a amintit ca avea parul lung,ca s-au jucat ping-pong etc. Nici pe Bogdi nu-l vede mai mult decat de doua ori pe an cel mult! In plus nici in poze nu-i vede,cum le mai vede pe ioana sau Daria,de aia m-am mirat cum de i-a retinut. A mai amintit si de alte intamplari de nu stiam ce-a apucat-o cu atata remember
La gradi nici azi nu i-a venit prietena,ce-o fi cu ea,ca de la serbare nu au mai adus-o la gradinita.Dar surpriza , mi-a zis Diana ca azi s-a jucat cu "alta prietena de-a ei" - cu Stefi,cica s-au jucat de-a ghid-ghidi Ii place tare se se gadile cu careva
LunaNoua spune:
Salutare
Imi cer scuze, ca eu nu am apucat sa citesc dinainte. Am citit acum 2 pagini, ca va ingrijorati de anemie si rahitism. Anemia e de la lipsa de fier, si rahitismul de calciu, nu ? Sper sa nu aiba Dienucele nici una din aceste pbl. Eu mai mult de cat am scris mai sus, nu stiu despre acest subiect.
Moni, si eu am auzit ca fierul din spanac nu s-ar asimila. Urzicile contin mult fier. Oare din ele se asimileaza ? Si specla rosie. Ah, sa stii ca acum mi-am amintit ca sfecla rosie e indicata pentru anemie. Si mai sunt plante indicate. Da un search pe google, sa vezi. Parca si telina, dar nu sunt sigura.... Ce fain ca l-ai simtit pe bobo deja. Persoanele slabe simt mai repede miscarile bebelacului. Si la a doua sarcina se simte mai repede Inseamna ca nu mai ai mult, si trece greata. Am pus colet azi dimineata. Pe joi ar trebui sa ajunga.
Ingrid, tu banuiesti ca de la viermisori are Diana cearcane ? Nu stiu, poate ai scris mai inainte, dar eu nu am apucat sa citesc. Poate si de la tratament e mai obosit organismul...
Va multumesc tare, tare mult pentru sustinerea voastra. Daniela, sa stii ca nu va prea credeam ca sunt faine produsele A trebuit sa am confirmarea. Eu am crezut ca va plac voua, si ca ma sustineti neconditionat, oricum, dar .. se pare ca si altora le plac
Eu m-am uitat un pic pe la poze.... si acum trebuie sa ma apuc de lucru. Nu inainte insa sa va povestesc o faza tare: Eu pana acum ... de lene ... din comoditate...nu am invatat-o pe Daria Tatal nostru. Ieri insa a vazut Daria filmuletul cu Diana, si a vrut si ea sa zicem. I l-am zis cu voce tare, la nani. Peste 2 minute, Daria imi cere din nou sa zicem Tatal nostru. Mai zic odata... si .. facem nani frumos. A doua zi ... ma trezeste un telefon a unui cunoscut care s-a aratat interesat sa ma ajute la ce fac. S-a aratat disponibil sa faca orice, oricum, oricand, si fara nici o promisiune financiara Mi-a spus ca atunci cand mai am vanzare, sa ii evaluez munca depusa, si sa ii platesc cat consider de cuvinta. Si .. nici bine nu m-am dumirit dupa asa surpriza placuta, ca primesc un mesaj pe mess, de la o alta cunostiinta, cu aceasi cerere. Cum sa zic... incredibil !!! Si ca sa se termine ziua ... Silviu primeste un telefon cu o cerere de service de IT, adica ... posibilitatea de alti banuti !!! E incredibil, cate s-au putut desfasura intr-o zi, in prima zi in care am spus impreuna cu Daria Tatal nostru Azi am facut un model, l-am dat deja in executie la cei doi ucenici ai mei. Abia astept sa vad ce minunatie fac E inima aceea de cupru.
blog