PRIETENE FARA TITLU (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutari

Merge oribil forumul!!! Abia am intrat. Nu scriu mult ca nu cred ca voi putea trimite mesajul. O sa incerc acum sa pun poze in drop ca tot n-am ce face. Copii mei dorm iar eu n-am chef de nimic.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si eu abia am intrat.Noi suntem ok,pe Diana am dus-o la gradinita deja,iar eu am scapat deocamdata de durerea aia de picior.Am mai ramas cu oleaca de greatza ,dar am prins o idee dinzbor,sa mestec guma.Buna idee,doar ca aseara a tot vrut si Diana ,iar azi de cum a scos-o mami de la gradinita a cerut ... guma de mestecat .
DANIELO n-ai chef de nimic? Ce as zic eu,ca mor de somn fara cafea Totusi am bagat un cappucino azi,tot e ceva.Si am de lucruuuu , mai ales ca m-am tot plimbat si saptamana trecuta si asta,am ajuns la birou tot dupa 9 si-am cam plecat pe la 15
INGRID nicio veste cu pediatra,cu analizele?
DENISA cum mai e Emma?
AnaMaria unde disparusi? Ai fost la Vinga?
Restul lumii?
Noa sa vad daca pleaca mesajul asta,miram-as ...

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea mare ca iara is cheauna
Daniela-vazut poze,fain la voi la patinoar.
Moni- bine ca ai scapat de dureri si ca Dia merge la gradi,sper maine sa o duc si eu la Montessori- azi am vrut ca era mai bine, adica nu a mai facut febra dar are ochii injectatzi,insa G cand am fsot sa il las pe A a zis sa o mai las si azi la ea ca e mai cald si o mai bibileste ca uneori e maraita si ieri a fost ascultatoare-insa maine dc e mai bine o duc la ea ca ii lipseste,mai ales ca aseara nu am puttu merge la innot.
Si eu sunt super restanta cu toate, si aici la job,acasa am acte de facut(nu multe dar meticuloase),si de calcat,de azi de dimi tusesc,sper A sa nu faca nimic complicat,si mai treb sa merg sa caut cizme si puzzle ca are doar 1 de 48 si apoi 1 de 64 si mai treb sa iau ca e pacat ca a prins gustul lor.
Vad ca aici merge forumul,oare de aia restul fetelor nu au intrat?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Chiar ca a mers prost forumul, dupa 20 de min sa se incarce pagina, am renuntat.
Am fost la pediatra azi, urocultura sterila, pt rahitism mi-a dat trimitere la radiografie pt stern. Plus analize, una i-am cerut-o eu, e vb de fosfataza alcalina, indicator pt aceasta boala, restul normale: Ca, Mg, sideremie etc si imunoglobulinele (ultimele se platesc).
Sunt foarte nervoasa, stiam de 2 ani ca Diana are tendinta spre rahitism si m-a tot dus cu vorba. Alt lucru care ma bucura e vederea ei, i-a facut testul sa-i verifice ochii..stiti tabelul ala cu litere, mari si mici, a pus-o departe (eu de acolo nu le vedeam pe alea mici, semn rau ) si le-a vazut pe toate. S-a mirat ca stie literele..ntz, ntz.
Ma pun sa ma uit la poze acum, am putin timp liber. Revin dupa aceea.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Bine ca am scris un mesaj si vad ca s-a dus dracului ...

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID super ca a iesit bine si urocultura si testul la vedere.Uite ca eu nici acum n-am apucat sa o duc pe Diana la oftalmologie
Eu cred ca joi merg cu ea la analize,sper sa stea la recoltat sange ca e premiera la noi.Din ce am mai citit pe net rahitism + cifoscolioza ar putea aparea daca ar avea analizele proaste la calciu si fier,deci anemie
DENISA ma bucur ca e mai bine Emma!
DANIELO nu ti-a revenit cheful? Am vazut-o pe Ioana patinatoarea Eu am ascuns rolele de Diana cand sa ies cu ea pe hol sa facem galagie? La ora asta? Ca doar de vreo 15 minute a adus-o Ghita de la mami ...
Fug ca am macare pe foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-am gasit cizme la printesa, mai am pt Rares- sunt multumita ca desi am dat 30 cad pe ele sunt super meseriase,cele mai bune ca marca de pe piata,cum imi ceruse-i tu,cu bleu si bleumarin,f. faine si calduroase-i-am luat si Emmei si le-am luat cu 2 nr mai mari decat acuma, ca 1/2 de nr va fi soseta si dresul,asa am gandit si am zis ca mai bine sa le poaret si peste 2 ani,decat sa le stinga, a mea are piciorul mai lat si mereu ma chinui cu ea- si sunt cu arici, nu cu fermoar
Am uitat sa va zic ca fii-miu aseara ne-a socat dea dreptulsocat, ca l-am lasat in patutz sa se uite la diafilm si ne-am trezit cu el in camera la Emma, fara sa auzim bocanituri sau nu, clar s-a dat jos fara sa cada, si noi zicem ca e destul de inalt patutzul-deci avem semne ca in curand treb mutat in pat mare- twin sau dublu,inca nu stim,treb sa facem masuratori.Tocmai ce vb duminica cu Dragos ca ar treb sa facem miscarea cu patul, ca il gasesc mereu la cel. capat si plus ca vreau sa il invat sa adoarma singur 100%,asa ca cred ca la sf. lui febr o sa facem 2 miscari mari-patul cu culcat singur si scos suzeta(o foloseste doar la somn, dar inca nu are toti canini iesiti si stiu ca sunt durerosi).
Ingrid-bine ca sunt ok analizele si ca vede bine Dia,are you sure cu rahitismul ala?Sper ca e doar
Moni-dc ii plac rolele,de ce nu o scoatetzi afara cu ele mai des, sau aveti zapada?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA nu avem deloc zapada,evident.In schimb avem noroi Si-acum ploua de stinge

Mergi la inceput

Am uitat, suuper fortzos Alex !!! Bine c an-a plecat de-acasa de unul singur

Mergi la inceput

Apropo am gasit un fel de "test" pentru anemie pe net,cica sa te tragi de genele de jos si daca "albul ochiului" e palid in loc de roz-rosu atunci e anemie.M-am uitat la Diana si la ea e rosu bine-mersi.Tare-s curioasa cum o sa iasa analizele astea.Teoretic n-ar avea cum sa aiba anemie ca mananca de toate,dar cica apare si dupa infectii repetate.Apropo de fier,am citit aseara pe net ca dupa ultimele cercetari fierul din spanac nu s-ar asimila in organism Si-asa fac rar ... Carne de vita ar trebui,ca aia contine fier,dar noi gatim rar,mai mult pui si porc.Atat ca am vazut ca au in meniu la gradinita ...

Mergi la inceput