PRIETENE FARA TITLU (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am pus 3 filme de azi cu Diana cantand: http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-25/18:06:39

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

I-am pus Dianei pe DVD Alba ca zapada ,ca nu i l-am mai pus tare de demult.Acum ma intreaba cu cine vorbeste Alba ca zapada? I-am zis ca vorbeste cu animalutzele ... Raspuns: "DA' ANIMALELE NU VOLBESC!" Ba in povesti vorbesc,i-am zis eu ! Cateodata e exagerat de realista fata asta

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare

Am revit si eu pe Pamant. Am fost 2 zile in alta dimensiune 2 zile de muzica latina si dans. Super-admosfera la festivalul de salsa. Mi-a folosit la maxim aceasta experienta. Financiar, am produs 11 mili .. si sunt foarte happy. Dar si mai happy sunt ca am avut clientii fata in fata si am vazut ce impresie aveau despre produse. Le-am auzit comentariile si am apreciat criticile, preferintele, etc. Sunt rupta de oboseala, si nici nu mai scriu coerent. O sa pun niste poze/filmulete in drop.

Va pupicez pe toate cu drag

blog

Mergi la inceput

DEEA tare ma bucur ca ti-a mers asa de bine vanzarea! Am vazut standul cu ce ai dus si cred ca daca aveai toate modelele create pana cum vindeai si mai si!

Eu m-am distrat revazand a nu stiu cata ora comedia Unora la place jazz-ul Diana s-a culcat tarziu,dupa ora 23,dar macar n-a mai facut febra acum seara,avea doar cca 37.Totusi nu o trimit maine la gradinita inca.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutari!!

Deea, ce ma bucur pentru tine!! Asta da realizare, la partea financiara ma refer!! Este bine ca ai avut clientii in fata si le-ai auzit parerile! In noi nu aveai incredere?? Adevarul ca este destul de greu sa vinzi pe internet mai ales daca n-ai banere pe mai multe site-uri. Zi-ne si noua cum reactionau in fata minunatiilor create de tine?? Cred ca ti-ar trebui o taraba in Piata Sfatului:)) atunci sa vezi vanzari, macar la sfarsit de saptamana. E aiurea?
Ingrid am vazut ca ai bagat poze dar n-am gasit nimic nou.
Moni, ma bucur ca i-a scazut febra Dianei. Se joaca si canta foarte frumos. Invata o gramada la gradinita.
La noi nimic nou, tusesc putin amandoi si de aseara le dau rhinatiol, sper sa se rezolve in 5 zile.
O sa incerc azi sa pu pozele de l;a patinoar, am facut si un flmulet cu Ioana cu patinele incercand sa stea in picioare pe gheata. mi-as dori sa mai ajunge odata pana pleaca tati, care se preconizeaza ca va decola undeva dupa mijlocul lui februarie. Vreau so mai duc si la teatru odata, poate prindem Censareasa in cursul saptamanii ca duminica eu nu ma mai duc.
Pupam toate fetele si plecam la treburi.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Daniela, sanatate puilor si sa le treaca tusea! Eu curaj s-o duc pe Diana la teatru nu mai am, cel putin o perioada.
Azi o duc la pediatra pt rahitismul ala, am citit pe net de m-am tampit si concluzia care am tras-o n-a fost deloc linistitoare, mai ales ca prezinta simptome. Si chior sa fi, tot le vezi.
Am pus un film ieri si l-am sters, ca nu se auzea ok. O sa fac altul candva, dar nu e nicio graba. Diana cere toata ziua s-o filmez, eu ma fac doar, altfel mi-as umple compul aiurea.
Moni, bine ca nu o duci, macar pana se restabileste cat de cat. Se pare ca antibioticul ala isi face efectul, ce ma bucur ! Am vazut informatiile despre convulsii, dar sa stii ca te poate lua prin surprindere, am avut o cunostinta cu o fata de 4 ani, radea de chestiile astea, pana nu a patit-o. La doar 39,5 fetitza a avut convulsii, era sa moara maica-sa de spaima. De atunci, nu doarme noaptea cand are copilul febra...
Am vazut-o pe Dia in filme, canta nene, si iar canta..si mai lucreaza ceva.., cica e bun cantatul pt rahitism si suflatul in baloane, n-as fi crezut veci, parca stie ce trebuie sa faca. Mi-au placut rochitele si mai ales freza in coc, foarte frumos arata .
Deea, ai castigat bine, dar si meritai fiecare banutz. O sa ma uit la poze. Daria a fost cu voi, i-a placut?
M-am jucat ieri si azi cu Diana, un joc unde formezi cuvinte, avem literele magnetice si sunt dubluri, asa ca merge. Pe o foaie am scris numele ei si al meu si sub nume cuvintele pe care le-a scris fiecare, iar alaturat punctajul. E inebunita dupa joc...si alcatuieste tot mai corect cuvintele.
Alte idei de joc aveti? Indiferent de care.
Restul unde sunteti? Ocupate?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Fetelor, ati scris, nu gluma!
Eu sunt cu draci, din cauze pur fiziologice, asa ca ma invart pe aici si nu-mi gasesc locul. Cred ca ma pun sa mai citesc ceva, mereu ma relaxez asa. Diana e cu tata-su la Kaufland, batea vantul prin frigider. Abia astept s-o culc, la 20 ii fac baie si o spal pe cap si nani...
Am sunat-o pe pediatra, e full la ea, asa ca ne-a programat pt maine, doar s-o sun la 18 acum sa aflu rezultatul la urocultura. Numai de ar fi bine. Cred ca iar are viermi, ma dispera cu cearcanele la ochi, o perioada au disparut, acum iar sunt..si violete, de zici ca pierde noptile.
Ma duc la citit.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

NA ziua ca e deja 11.30 la mine,
Am fost la cabana, a fost fain, am poze,promit ca intr-o ora sa le avetzi, daca nu as fi super busy la job si cu mintea la E cea bolnavioara, le-as fi descarcat deja.A si cu un sef recent operat la mina si acasa, iar cu alti 2 care trag de mine pt echiap de avnzari sa le satisfacem astora mofturile, ca sa nu mai aiba scuze- dc putetzi crede ca nici prima cafe anu am terminat-o,eu care aveam cel putin 2 la activ pina la ora asta-iar d emers la wc, nu se pune problema
Daniela-trimis PM,ma ocup sapt asta,sper sa rezolv cum trebuie
Moni- ma bucur ca e ok Dia, vazut si poze f. frumoase.
Ingrid-sanatate si bafta la medic, va-btw a trecut si E la puzzle de 48, nu am insa decat 2,treb sa ii mai cumpar-a prins gustul in weekend,pacat ca s-a ales cu o raceala asa de urata, ii curg ochii si nasul si aseara a facut de 2 ori febra, a scazut dar nu e ea, de aia azi am dus-o la Geta,sper sa fie maine mai bine sa o duc la Montessori si sa nu ii dea si lui Alex,inutil sa va zic ca am pazit-o cu randul azi-noapte,pt ca ea nu face asa, si am dormit 3-4h.
Deea-ma bucur pt suceesul tau,bravo,deci se poate
Anda, Ursu,Lili ,Irina,Jani, Anca si Mira va pup si numai bine,revin cand mai pot respira.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine!
Ce sa va zic,la birou n-am avut chef de scris si-acasa am tras un pui de somn,am profitat ca era Diana la mami.Azi n-a mai avut deloc febra si a mai si mancat cate ceva.Mami zice sa o mai las si maine acasa,dar Diana a declarat ca vrea la gradinita Acum nu stiu ce sa fac, daca sa o duc sau ba maine la analize,ca inca mai ia antibiotic.
Ea de puzzle nu are chef momentan,e ocupata cu plastelina (si cu cantatul dupa cum ati vazut )
DENISA Emmei sa ii treaca repede! Am vazut si pozele si filmele.Cand vad ce zapaaaada acolo
INGRID ce vesti ai de la pediatra?
DANIELA ai zis ca pui poze,dar nimic deocamdata ...

Deea zicea ca nu poate intra pe DC,si eu am intrat tare greu azi de cateva ori ... Si imi tot pica netul vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mai ce pauza pe la voi- asa busy sunteti?
Am pus poze in drop,de la cabana si de acasa,cu bolnavioara si cinefilul meu
Moni-Alex pur si simplu se urcase pe masa si era fericit ce bien e acolo sus, nu se sperie si nici nu vre prea repde jos
Ingrid- nu ai pus poze sau filme noi?
Daniela- si eu sper sa ajung cu Emma si la patinaj(in weekend dc nu merge cu tasu la cabana) si la ski neaparat de 3 ori macar.
Am uitat sa va zic o faza, de sapt trecuta- i-am zis ca nu ii arat poze la computer, dc nu termina supa, ca de aia nu merge laptopul ca a vazut-o ca nu papa tot- si mi-a zis scurt, ca PC nu are ochi si nu are cum sa vada si nu se poate asa ceva-plus ca are un stil uneori de a face pe sefa cu A,care e prea dinamic pt toanele ei de a sta si a o asculta de ma dispera-nu stiu ce ma fac cu ea atat de "bossy" de la 3 ani.
Flori- tu ce mai faci, la ce scoala mergi, ce invetzi?
Clubul viiaotrelor mamici-voi nici o veste?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput