PRIETENE FARA TITLU (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

"Nigeria: o capra arestata pentru jaf armat. In Nigeria un grup de oameni au prins o capra si au dus-o la sectia de politie unde aceasta a fost retinuta fiind suspectata de jaf armat. Oamenii legii sustin ca "bestia" este de fapt un barbat care, cu ajutorul magiei negre, s-a transformat in capra pentru a scapa de politisti dupa ce a incercat sa fure o masina. "Oamenii au declarat ca au vazut doi hoti incercand sa fure o masina. I-au urmarit, dar unul dintre ei a reusit sa scape si celalalt s-a transformat in capra", a declarat pentru Reuters purtatorul de cuvant al politiei, Tunde Mohammed, citat de Reuters."

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Aoleuuuuuuuu ce leneveala pe aici. norocul meu cu stirea Monicai ca am avut si eu ce citi la cafea.
Anda, pai chiar asa mai, cand va duceti sa vedeti frumoasa!!! se topeste baiatul de dorul fetei pana la pasti:))
Ar fi o idee draguta cu Poza Ioanei pe invitatie, M-am gandit si eu dar n-am soft de creat invitatii, nici macar de prelucrat fotografii n-am.
Deea, abia astept sa ne povestesti ce ai facut la festival. Bafta multa!!! Sa vinzi tot ce ai lucrat ca tare-s frumoase!
Noi suntem ok. Cam stranuta pruncii si o sa le bag rapid niste ferum(bilute homeopate care la noi isi fac efectul) chiar daca beau sau mananca dupa, inainte...Stodalul nici la noi nu este eficient.
Anca, acum mai bine astepti caldura sa-l dezobisnuiesti pe Andrei de pampers. Acum mi-ar fi frica sa nu raceasca
Ma duc sa mai citesc ceva stiri ca tot am timp.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Heiiiiiiii dar pe unde sunteti???
A fost o zi minunata ieri, de primavara, aici au fost chiar si 16 grade. Nu spun ca-i bine ca iara am vazut ca sunt spitalele pline de copii virusati. Sper sa nu ne apuce si pe noi.
Ieri am fost la patinoar. Superb a fost. Cald, copii super incantati. I-am luat patine si Ioanei, i-a placut tare mult mai ales ca erau si fetele cu noi care au ajutat-o sa se tina in picioare pe gheata[:)))] Rares a alergat si el pe gheata in ghetute, n-a cazut deloc. Era tare incantat si el. Noi nu ne-am luat patine ca n-am patinat niciodata si nu era cazul sa iau cateva trante mai ales ca trebuia sa avem grija de copii. In vara ii iau si eu role Ioanei, imi este cam frica sa nu cadadar ei ii place tare mult.
Deea, ce ai facut la festival??? Cum a fost?
Moni? Ingrid? Voi v-ati intalnit ieri?

Mergi la inceput

Buna dimineata! Eu n-am avut chef de scris ieri si nici azi nu prea am cine stie ce.Diana e inca tot cu febra cu antibiotic cu tot.Azi noapte a facut 38 , dar noaptea trecuta facuse 39 si s-a tot trezit de-am fost zombie toata ziua de ieri.In plus nu vrea sa manance absolut nimic,doar ceai si suc bea.Cu chiu cu vai i-am dat eu cu lingura ciorba si mai ales legumele din ciorba,ca nu voia nici sa ia lingura in mana.In schimb cand a vrut o bucatica de ciocolata,a mancat vreo trei lingurite din grisul cu lapte ca i-am zis ca numai asa ii dau sa guste cioco . Se si vede ca a slabit mai ales ca de cateva zile n-a baut lapte.
Cu toata febra si lipsa de pofta de mancare,are o energie mai ales verbala ceva de groaza !
Eu voiam sa o duc maine dimineata sa ii fac analizele,dar nu mai merg nicaieri,parca vad ce-i iese dupa o saptamana de nemancat! O sa o duc dupa ce isi revine.
ANDA taaare dulce e Mark,pacat ca nu apucasi sa il filmezi la asa comentarii si intonatie !
DEEA cum a fost la festival? Hai cu vesti bune!
DANIELA super ca ai fost la patinaj,cred ca s-au distrat super copiii! la voi a venit primavara deci! Aici a fost tot ploios si ceatza.Acum s-a mai luminat.
Intrebai de Ingrid,da au fost ieri pe la noi,dar fara Diana,au venit dupa papusa Pinocchio si ca sa ne aduca patutzul Dianei ei.Noi l-am dat la Maria mica pe al Dianei.
De-atunci Diana mea e de coma,la telefon i-a cerut pe rand pe toti ai mei - ba a cerut-o si pe Dana vanzatoarea - ca sa le explice la fiecare cum au venit mamica si taticul de la Timisoara cu patutzul pentru bobo care iese din burtica la vara,aaaa e vorba de mamica si taticul lu' Diana,care a ramas acasa cu bunica ei si ca TLEBE sa cumpere masina mai mare ca sa incapa si Diana si patzutul si tooot asa povestea ,in mare viteza ,sa mori de ras nu alta!
Acum e preocupata sa spalam olitza si sa o punem si pe-asta deoparte pentru bobo ... Pana la vara o sa tampesc,ca numai bobo in sus,bobo in jos.Stiam eu ca asa o sa faca daca ii zic prea devreme.Dar sa vedeti ce fericire pe ea cand a aauzit de patutz,cred ca abia acum a realizat ca nu o trombonesc cu bobo
Restul fetelor? Sper ca sunteti ok!

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu am dormit ieri de pe la 22, la sotz au venit niste prieteni si au stat de vorba la un pahar, asa ca eu m-am culcat. Diana la 7,30 seara deja dormea.
Moni, inca nu i-a scazut febra Dianei? Am vazut ieri ce rau se simtea, mai ales ca tremura de frisoane, uite, de asta mi-e teama mereu, sa nu ajunga la convulsii. Sanatate multa! A fost tare scumpa cand ni l-a dat pe Pinocchio pt Diana, i-am si spus acasa fetei mele de la cine l-a primit, s-a bucurat. La intoarcere n-am avut probleme, incepe sa-mi placa tot mai mult fara fata mea, numai eu cu sotul..ehei, de cand n-am stat singurei-singurei.
Daniela, eu pot face "sportul" ala si daca doarme Diana cu mine, adica ea se culca si noi avem har Domnului destule camere pt activitati diverse. Doar ca vroiam sa rup odata cordonul ombilical, nepoata mea de 14 ani si acum doarme cu ma-sa, bine, nu ca ar mai vrea, dar ma-sa am impresia ca nu vrea cu sotul. Ceea ce e naspa, dupa mine.
Cum se mai simt copiii, ok? Mai stranuta? Ce fain de voi cu patinoarul, eu am decis ca la anul s-o duc pe Diana, e asa subtire in picioruse ca arata ca Motanul incaltat cu patinele..
Fug la masa.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID nu prea cred ca au legatura frisoanele astea cu convulsiile.Din cate am citit convulsiile se produc cand urca brusc febra la temperaturi mari 39-40 si de obicei chiar la inceputul perioadei febrile.Frisoane eu de fiecare data am avut doar la temperaturi de cca 37,5 grade.Si Diana la fel a avut ceva frisoane noaptea dupa ce ii scazuse febra ,in momentul cand am scos-o din sacul caldutz ca sa o pun pe WC si i-au trecut de cum am pus-o iar la caldurica.Cand ai vazut-o tu la fel,o apucase din cauza ca am schimbat-o de haine si ii era frig.Si tot febra in jur de 37 avea atunci ...
Despre "taiat cordonul ombilical" cu Diana ta,eu zic ca esti pe drumul cel bun,daca deja sta Diana ta cca 3 ore fara tine si daca merge zilnic din proprie initiativa sa stea cu ambele bunici Poate pana in primavara va accepta sa stea si la gradinita!

MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Da Moni, chiar a spus ca vrea la gradinita, m-am mirat la culme, desi n-ar trebui la cate scoate pe gura zinic.
Eu citesc acum Petofi Sandor, poezii si poeme, mai ales poemele sunt de coma, poti sa lesini de ras, are un umor extraordinar!
Diana a mancat foarte bine, acum bea apa plata, ca e din sticla de plastic mica, zau de nu-i pastrez sticla si ii dau asa, ca toata ziua vrea minerala, nu stiu cat e de indicat. Poate se razgandeste si trece la cea plata cu ocazia asta.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID pai actioneaza atunci,pana nu se razgandeste fata Auzi, a primit Ghita un sms in legatura cu data de 20 februarie
Ce fain ca citesti,eu trebuie sa ma apuc de acte, ca ieri n-am facut absolut nimic in domeniu.
Diana mea canta de zor nu ii e deloc somn,ca ne-am trezit pe la 11,asta dupa ce intai s-a trezit pe la 5 si abia a adormit la loc.A mai mancat vreo 4 feliute de cartofi prajiti doar si jumatate din bibele mic cu lapte
Mie mi-e un rau groaznic,greatza,acid la stomac,toate alea ... Am si mancat toate tampeniile.Am si baut o cafea azi,doar-doar mi se mai dezmortzesc neuronii ...

Mergi la inceput

Lasa mai Moni ca s-a stricat vremea si la noi. Acum s-a innorat si picura. Anuntasera astia vreme urata in toata tara si mai ales ploi. Noi am mai profitat putin de vremea placuta de afara si am tras o tura pe plaja. ne-am intalnit acolo cu madalina si victor doi copii tare scumpi dar nu prea sociabili, i-am cunoscut anul trecut tot pe plaja. Sunt mai mari decat copii mei cu cate un an si o luna, adica madalina a facut 4 ani in ianuarie si Ioana face 3 in februarie, iar Victor face 3 in iunie iar rares face 2 in iulie. Mie mi s-a parut haioasa potrivirea asta. Parintii lor sunt de fel din Craiova dar au stat o gramada de vreme in Toronto, Canada si de un an s-au intors in Romania. Au cumparat un teren aici la Eforie si si-au construit o casa, pe care n-au terminat-o. I-am intrebat de ce au revenit in tara, cine stie ce motive or avea(el lucra acolo la IBM si ea la fel de bine), deci cred ca se descurcau destul de bine d.p.d.v financiar. Mi-au spus ca s-au intors pentru copii, ca educandu-i in sistemul canadian copii vor deveni cu timpul canadieni iar ei vor ramane tot romani. Nu m-am dumirit inca ce vrea sa insemne chestia asta dar o sa aflu eu mai multe ca probabil ne vom mai intalni, i-am invitat pe copii si la ziua Ioanei si le-am mai dat idei de distractii si alte cele pt copii. O sa-i apropii un pic macar pana se integreaza ca n-au nici macar cunostinte pe aici, prieteni nici atat!
Imi este asa somn..cred ca de la vremea asta mi se trage si nu pot dormi ca rares a dormit de la 12 la 2 si acum are un chef de povesti si joaca!!! ioana doarme. Deci au facut in schimburi azi ca sa ma tina pe mine in priza.
Moni, nasol ma ca-i Diana cu febra. Cred ca viroza este, contactata de la gradinita cu siguranta. Deci te pregatesti intens pentru bobo. Chiar ca o sa-ti faca Diana capul calendar pana la vara[:))]
Ingrid hai ca se obisnuieste usor usor si mandra ta fara tine. daca a a stat ea 3 ore inseamna ca esti pe drumul cel bun. Acum mai ramane sa pleci un pic si seara/noaptea. la mine atunci este problema, la culcare. in rest sta fara probleme cu altcineva. Doar sa nu fie bolnava ca atunci clar vrea non stop cu mine.
Eu nu stiu cum se ajunge la convulsii. rares asta vara mi-a facut temperatura 40 mititelul nici sa planga nu mai putea, doar un a a-it sacadat. L-am bagat urgent in prosoape ude(eram pe speker cu doctorul si faceam exact ce-mi spunea el) plus picaturi de algocalmin si panadol administrate concomitent(doza soc), i-a scazut febra atunci si n-a mai revenit dar ce spaima am tras nu va povestesc, mai ales ca eram acasa doar cu Ioana si mamaia. ca sa ajunga la convulsii ma gandesc eu ca ar trebui sa urce temperatura brusc si sa nu fii pe faza sa i-o scazi.

Mergi la inceput

Uitati daca vreti sa aveti o idee despre convulsii:
http://www.sanatatea.com/bolis.php?topic=bolis&page=044

Eu am dormit vreo ora langa Diana,care deja s-a si trezit,dar mai sta un pic in pat vad.
DANIELA bine ai face sa te imprietenesti cu oamenii aia,mai ales ca au copii de varste asa apropiate si inca doi! Si eu stiu canadieni care s-au intors dupa cca 10 ani in Romania,fratele unei amice.Si stateau bine cu banii acolo,dar nu s-au adaptat "psihologic".

Diana deocamdata nu mai are febra,sa vedem la noapte.Azi a avut doar pe la ora 5 cam 38 ,iar ziua doar 37 arata termometrul de frunte.Inainte de culcare a si mancat o farfurie de supa de pui cu galuste . Ma rog vorba vine de pui, ca din carnea asta de cumparat ,mai ales din piept care nu-i deloc gras, numai supa de pui nu poti zice ca e Mai degraba de legume - morcovi, pastranac, tzelina ... si eu pun in supa asta intotdeauna si apa in care au fiert cartofii pentru piure.Macar m-am ales cu un castron urias de salata de boeuf,la care eu am contribuit doar cu maioneza,ca in rest le-a taiat pe toate husbandu'.Daca stiam ca imi mai aduce si mami mancare - ciorba de perisoare si sarmale - nici nu ma stresam sa fac ceva.Avusesem de gand sa fac piept de pui pane,dar l-am repatriat in congelator (inca nu se descongelase) cand am vazut cu ce apare mami.Mi-am facut doar cartofi fripti,ca sa am cu ce manca salata verde
Io cu pofte acum tot de mancare vorbesc Ce ma fac daca oi sta doi ani acasa? O sa ajung sa ma cazez numai pe la bucatarie ? Chiar ochisem ceva set fain de oale si alte ustensile de inox intr-o oferta la Metro,tare fain aratau, ... vreo 200 lei.Eram cat p-aci sa merg sa le iau Nu ca n-as avea,ca e dulapul super plin de oale si ulcele,dar deja nu mai arata prea bine,ca se cam inegresc astea de inox si eu nu prea le am cu frecatul vartos .

Mergi la inceput