PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
DANIELA de la birou am scris atunci Pai pe la 8,20 am trimis-o la gradi abia si tot atunci m-am catzarat si eu in taxi ,nu m-a intrebat nimeni de sanatate ca am ajuns tarziu . De la 8 pana pe la 8,15 s-a mai miorlait.De imbracat cat dureaza,5 minute.Si de mancat ,cine sa manance,ca doar ia micul dejun la gradi.Eu imi beau cana de lapte in timp ce ma incaltz A stat doar cu bibele de lapte in gura - ca tot intreba Ingrid - dar abia a gustat din el.In 5 minute e la gradi si deci a ajuns la 8,30 ... cam atunci trece administratoarea sa faca prezenta.Pe administratoare am depistat ca o cunoaste foarte bine Ghita,ca i-a fost clienta cand aveam magazinul alimentar.Chiar inainte sa faca Diana febra platisem pe toata luna,dar pentru zilele lipsa se regleaza luna viitoare,deci 4 zile ,vom plati cu 28 de lei mai putin.Costa 7 lei pe zi ,deci cca 150 lei pe luna,daca e luna intreaga.
DENISA la ce ghetzarai e la voi nu ma mir ca ati racit Si cavitul cum sa i-l dau? E buun ca ciocolata.As manca si eu la greu .Ea imi tot cere sa ii mai dau.
MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DENISA eu nu vad sa stie ceva in engleza decat sa numere si aia pana la 5 ,pe urma mai stie cum se zice la caine,soarece,doamna profesor , ceva saluturi: good by, good morning ... Probabil au mai invatat ei ceva,dar sau nu mai tine minte,sau nu-mi zice.
MONI 11s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Am mai surprins-o azi cu ceva refren invatat de ea la gradinita;
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-28/18:37:11 Pacat ca nu am apucat sa o filmez ca incepuse sa cante mai devreme tot ceva nou ce suna tare frumos,nu mai retin cuvintele ... Poate o sa mai repete ,adica sper.
marchplayer spune:
Ingrid am ras de m-am spart cu catastrofele alea la volan. Din pacate era si robert pe aici si si-a intarit convingerea ca femeile sunt varza la volan. iar eu am ramas fara argumente de data asta, macar m-am distrat.
Denisa si eu zic la fel ca Monica. la cata zapada aveti si la cat frig nici nu ma mir ca ati racit cu totii. Nu ma agit prea tare cu alea. doar cand ai timp si daca ai timp. Altfel nu-i nici o graba si nici o problema.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Denisam spune:
Moni- e sufcient cat stiein engl pt inceput, o sa ma uit la filme acasa,merg sa pap ceva,adica ouale fierte, ca is la cura.
La mine cand a vazut cavitul,desi i-am zis ca e cioco,nu a vrut ca ea are preferinte la cioc,doar 2-3 tipuri papa, si alea doar cu lapte, dar e ok asa-sper sapt viitoare sa isi revina cu mincarea ca acum nu e prea bine
Deea- bravo ca ai ucenici si ma bucur ca va redresati financiar-si eu incerc sa o invatz pe E tatal nostru pina la capat,treb sa ma reapuc,dupa ce i itrece raceala ca lumea.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
DEEA am citit despre sfecla rosie ,foarte sanatoasa ,dar in privinta calciului,citez: "In sfecla rosie se gaseste o combinatie unica de sodiu si calciu (10:1), ceea ce contribuie la dizolvarea calciului si eliminarea excesului lui din organism" Aici e linkul:
http://prodieta.ro/detoxifierea-ficatului-sfecla-rosie-beneficiile-sfeclei/
Eu cu Diana tocmai am mancat omleta si cuburi de sfecla rosie marinata de la Bonduelle .A mancat si Diana cam o treime din omleta din doua oua ,iar sfecla tare mult i-a placut,v-am zis ca e lesinata dupa muraturi
DENISA daca tu zici ca e suficienta atata engleza pentru inceput asa o fi ,delatfel nu cred ca a apucat mai mult de 5 "ore" pana acum.Si cum ora asta o fi de vreo 15 minute,cel mai probabil ...
LunaNoua spune:
Moni ... ce nebunieee E ciudat tare cum nu asimileaza Diana. Daria nu mananca nici o zecime cat descrii tu acolo. Eu i-am mai dat din cand in cand... foarte rar (o data pe saptamana sau cand imi aminteam) ViSol. In rest.. n-am vitaminizat-o pe Daria cu nimic. Incearca si tu ViSol, cine stie ?
blog
monica70 spune:
DEEA si eu i-am mai dat Vi-sol pe la doi ani parca.Iti zic eu de ce nu asimileaza,cel putin grasime pe ea .Seamana pe mine Acum pe bune,ea are si ceea ce se cheama "tranzit rapid",a fost de mica mai kk-cioasa si cred ca si de-aia nu asimileaza prea tare.N-a fost nicodata constipata.Chiar citeam recent de gravide ca-s cam constipate si asta e ... bine, pentru ca asa organismul are timp sa extraga mai multe din alimentatie si sa asimileze! Deci asta ar fi o explicatie.
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
monica70 spune:
DANIELA acum mi-am amintit,cum ai omorat mitul babei din padure? Mai Diana mea e cam insensibila vad,ca nu a reactionat cine stie ce nici la povestea asta si demuult i-am citit-o si rascitit-o!
DEEA tu ii citesti Dariei povesti? Parca ziceai ca nu o pasioneaza,si-a mai schimbat preferintele?
DENISA muica ce selectiva mai e Emma cu ciocolatzile!!! Diana a mancat acum seara si vreo 5 bomboane de pom de cioco umplute cu jeleu Mai cand te aud cu cura ... taman pe tine
INGRID nu stiu ce-i cu Diana mea dar nu mai prea bea lapte , vad ca inca nu si-a revenit la normal,desi azi i-am facut cu cacao si tot nu l-a terminat.Explicatia e ca a mancat mancare si bomboanele alea si era satula.Ea daca bea lapte,nu prea mai mananca mancare ...
Eu ce sa zic,fix asa am fost si eu si frate-meu cand eram mici,am mancat foarte prost,in schimb daca ni se dadea ceva dulce ... mancam precum lupii.Asta desi ne-a indopat si mami cu vitamine,cavit,miere etc. De pe la 15 ani incoa' am inceput sa mancam bine,dar tot nu se prind kg de noi. Eu inclin sa cred ca n-or sa ii iasa prost analizele Dianei,sper sa nu ma insel.Si eu aveam tot analize bune intotdeauna,desi eram (si mai sunt) slaba si palida.
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
LunaNoua spune:
Ia priviti ce copii talentati !!!
http://www.youtube.com/watch?v=oCj_G58aYdY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=FrvK75jGdjE&feature=related
Moni, da, ii mai citesc Dariei povesti, dar ... nu prea am cand. Ca ea daca aude de mers la nani .. fuge de rupe pamantul prin toata casa, numai sa nu ajunga in pat
blog