Broncho-Vaxom
Raspunsuri - Pagina 7

pity77 spune:
Astept momentul cand al meu baiat o sa inghita o pastiluta, fie ea si capsula. Deocamdata ne "laudam" cu praful Broncho in lingurita cu ceai... Am gustat si eu si e ok... adica nu are niciun gust.

adina79 spune:
Lui Adita ii dau acum pliculetele de Broncho-Vaxom si i le dizolv in putin laptic dimineata. Din cate stiu eu si capsulele de pot desface si dizolva praful din ele, asa ca poti sa-i dai ce vrei sau ce gasesti la farmacie. Numai sa fie capsule de 3,5 mg.
Multa sanatate!

enache_cris spune:
Ce am observat eu la baietelul meu dupa 2 ani de Broncho-vaxom: chiar daca mai raceste, ii trece mult mai repede, are simptome mult mai usoare, si nu mai lipseste atata de la gradinita. Spun asta pentru ca nu poti sa spui ca nu are efect dupa primul sezon cu Broncho-vaxom, daca sunt racelile mai usoare si mai rare decat inainte e un castig foarte mare atat pentru mamici cat si pentru copilasi.
Sanatate!

Tudorana spune:
E un mare castig, e adevarat, mai ales ca in ultima vreme tot mai multe mamici se plang de viroze grave care se complica foarte repede cu infectii bacteriene si nu trec pana nu se trateaza cu antibiotice.
Pe la gradinita Gabitei e plin de asa ceva, dar noroc cu Broncho Vaxom, noi am scapat cu forme usoare si fara antibiotice sau absente de la gradi.
Multa sanatate piticilor!

pity77 spune:
Mai am o cutie de plicuri Broncho-Vaxom, care expira in martie a.c. Nu stiu ce sa fac: sa le iau eu sau sa iau alta cutie de la farmacie? Oi pati ceva?

enache_cris spune:
Doctorita pediatra mi-a dat anul trecut in noiembrie un Panadol pt copil (care expira in 11/2008) si mi-a spus ca poate fi folosit pana la sfarsitul lunii noiembrie, si asta e valabil pt orice mdicament: e valabil pana la sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj. Deci poti lua pana pe 31 martie Broncho-Vaxom fara sa-ti fie frica.

pity77 spune:
Si nici pe 1 aprilie nu am de ce sa-mi fie teama, nu? Nu m-ar crede nimeni daca s-ar intampla ceva...
Glumesc, stiu bine ca nu se intampla. Oricum, marja de siguranta este destul de larga in cazul oricarui medicament. Cu atat mai mult in cazul Broncho-Vaxom, care are valabilitate de 5 ani (capsulele)!

marcu26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pity77 Si nici pe 1 aprilie nu am de ce sa-mi fie teama, nu? ![]() Glumesc, stiu bine ca nu se intampla. Oricum, marja de siguranta este destul de larga in cazul oricarui medicament. Cu atat mai mult in cazul Broncho-Vaxom, care are valabilitate de 5 ani (capsulele)! |
Si vecina mea a luat in martie o cutie de plicuri cu termenul la limita. A intrebat medicul pediatru si i-a zis sa nu-si faca griji. Si intr-adevar nu s-a intamplat nimic.
Eu la al meu n-am gasit jos la farmacie plicuri si i-am luat 10 capsule pe care i le desfac. Nu am mai avut rabdare sa caut, iar tratamentul trebuia inceput imediat.

enache_cris spune:
Stati linistiti cu termenul de valabilitate ca Broncho-Vaxom e medicament serios, nu il pune nimeni la vanzare expirat.
Eu una sunt foarte mutumita de cum a mers copilul meu cu el.
Acuma incep sa iau si eu pentru sinuzita care ma supara de mult timp.
Sanatate multa!
Cris

danis spune:
enache_cris si marcu26 va rog folositi numai un user name pentru a posta mesaje, celalalt cont va fi inchis
de asemenea, atrag atentia asupra riscurilor auto-medicamentatiei:
cei care isi administreaza singuri medicamentele o fac pe propria raspundere,
acelasi lucru este valabil pentru administrarea medicamentelor expirate, cine alege sa o faca o face pe propria raspundere