Broncho-Vaxom

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Ioana.
Ii dau si eu dimineatza pe stomacul gol.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

Si noi il luam dimineata, pe stomacul gol. Chiar m-am uitat pe un prospect din cutia de plicuri bronchovaxom si scrie la adulti ca "doza recomandata este de o capsula zilnic, pe stomacul gol".
si noi l-am suportat bine, n-am avut nicio neplacere :))

sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Unui copil de 3,7ani ce trebuie sa ii iau:pliculete sau capsule? cum se administreaza?
Deja sunt disperata cu racelile, din ianuarie o tine tot in muci, nas infundat , stranuturi,tuse ,nimic parca nu-si mai face efectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcu26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hristina

Unui copil de 3,7ani ce trebuie sa ii iau:pliculete sau capsule? cum se administreaza?
Deja sunt disperata cu racelile, din ianuarie o tine tot in muci, nas infundat , stranuturi,tuse ,nimic parca nu-si mai face efectul...

Eu am cautat BronhoVaxom plicuri pentru al meu. Nu aveau la farmacia din apropiere, dar aveau capsule. Mi-a explicat farmacista ca e bine sa iau si sa incep, chiar si capsule. Mi-a aratat pe prospect ca si acestea pot fi desfacute, exact ca si plicurile si nu este nici o problema. Si chiar asa este, nu au nici un gust, asa ca imediat le ia cu putin ceai.

Mergi la inceput

hristina, cum a spus si marcu poti sa-i dai la 3,7 ani ori capsula, ori plic. praful din amandoua se poate dizolva intr-o lingurita de ceai, laptic, iaurt, apa. faptul ca n-are nici un gust il face sa fie usor de luat.
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Intr-adevar, Broncho Vaxom e acceptat usor de catre copii, chiar si de cei mai mofturosi. Nu are gust de medicament, zice Gabita mea si il ia fara probleme in fiecare dimineata.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Iata ca mai sunt si tatici pe forum (salut, Marcu, coleg de "suferinta"!) in marea asta de mamici care isi lauda odraslele! La multi ani, Marcule, ca doar e 9 martie!

Mergi la inceput

o mamica de la gradi mi-a spus ca fetitei ii da capsula de bronchovaxom pe care o mesteca. interesant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Pe Gabita mea o pacaleam punand capsula de Proncho Vaxom intr-o lingurita de iaurt!
Sanatate multa piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mihnea la 3 ani si 8 luni inghite capsula de bronhovaxon cu apa. Depinde de copil daca stie sa suga pastilutele sau sa inghita. Si noi in toamna am luat bronhovaxon praf iar acum in cura de primavara deja le inghitea.

Mergi la inceput