Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
Cornelia spune:
Ia uite ce activitate la Constanta
. Roxana, inca esti pe baricade
?
Eu tot cu durerea de cap ...pe cap. Dar am dormit f. putin, ca e Stefan bolnav si poate de asta.
Ref.la medicamente pt. dureri de cap, mi-a confirmat si medicul meu ca pot lua paracetamol, antinevralgic, algocalmin, nurofen etc. Doar ca nu mai mult de doua zile la rand, fara sa abuzez si in nici un caz dupa sapt. 32.
Partea proasta e ca mi-a luat tensiunea si surpriza...eu abia ma taram pe strada pana acum si tensiunea mea oscila intre 8 cu 5
si 9 cu 6.... era luni seara 13 cu 8.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Moniland spune:
doinique, bine ai venit si sa ai o sarcina usoara!!! Primele 10 mesaje iti sunt moderate si din cauza asta apar mai tarziu. S-ar putea sa nu fie citite de fete ca intre timp apar si alte mesaje. Scrie repede cele 10 mesaje ca apoi apari in timp real.
Daca vrei sa fi in listuta de pe prima pagina sa ne dai datele prima zi a ultimei menstruatii, data nasterii tale, si data probabila a nasterii copilasului.
Crixia, eu acum am inceput cu materna si am 13 sapt. Dr. mi-a zis sa iau 1 tb/zi timp de 2 luni. In afara de asta mai iau utrogestan ca l-am luat de la inceput si nu-l pot intrerupe mai repede de sapt 14. E pt sustinerea sarcinii ca eu am obtinut sarcina prin FIV.
Si sa ai o sarcina usoara si copilas sanatos!!!
cu

Galarina spune:
Neatza!
Merg la dr Raica. Maternitatea se pare ca este cea din Tomis Nord (zona Graniceri). Un alt medic care stiu sigur ca va fi acolo este Rusa. Din aprilie se pare ca maternitatea va fi functionala!
Crixia, eu iau doar acid folic, nu mi-a recomandat dr. nimic altceva.
Cristina
blanca000 spune:
Buna dimineata,
Ce activitate la acest capitol, si ce ne-am mai inmultit...apar fete noi..pai sa le urez si eu BINE ATI VENIT si BEBEI SANATOSI
.
Eu mi-am luat si urocultura ieri, totul bine si aici..mai astept rezulatul la DRY TEST care cica in 10 zile cam asa...Voua in cat timp va da rezulatatul la dublu sau triplu test? Eu nu mai am rabdare, caci dupa ce iau acest rezultat ma duc la dr....si abia astept sa vad ce mai face bebe.
De unde nu am avut eu nici un simptom in primele sapatamni, de vreo 10 zile vomit si dimineata si seara..offf..dar daca asta inseamna ca bebe e in actiune atunci nu imi pasa.
Ce frumos ca ati inceput se vedeti ce bebic aveti la burtik, poate se vede si la mine ceva ceva data viitoare.
Ce vrea bebe sa fie...dar sa fie un bebic sanatos, norocos si frumos..nu cer mult, nu? 
13+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Blanca, am facut si eu ieri dublu test si mi-au zis ca-mi trimit astazi rezultatul prin mail.
Cornelia, sanatate lui Stefan! Cu tensiunea mica pote te rezolva in pahar de cola. Nu e el sanatos dar mie imi creste tensiunea ca nici a mea nu e f. mare.
cu

CRIXIA spune:
saptamana asta stau acasa, cu voi pe DC, sper sa ma actualizez, ca a trecut mult din 2003
Nu-i asa Cornelia? tu esti actualizata, Stefan te-a tinut la curent.
Galarina, eu merg la rusa, deci e vb de clinica de care auzisem, doar ca eu stiam ca se va deschide in vara. Important e sa se deschida!
Moniland sar'naa! Acum iau acid folic si eram un pic nedumerita de ce nu mi-a dat dr Materna. Cica se da din trim II.
blanca000 spune:
Moniai facut dublu test la gemeni?..auzisem ca nu se recomanda in situatia asta, ca nu e f concludent...de aici de pe site auzisem...oricum bafta multa...sunt sigura ca va iesi bine, sa ne zici.
Eu mai astept...testul l-am facut acum o sapt si ma anunta ei prin telefon cand e rezultatul gata.
A mai facut cineva DRY TEST-ul de la noi de la odisee?
Crixiasi eu tot numaia cid folic am luat si iau inca, astept si eu sa imi dea vitaminte din trim II.
13+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
mcrissa spune:
andreiutasg imi pare nespus de rau de ce ti se intampla.Mult curaj sa treci peste acesata durere.La dr-ul Roatru sunt si eu, e un om si un doctor foarte bun.eu am foarte mare incredere in el.A facut tot ce a putut pentru mine si m-a incurajat foarte mult.Acum, fizic sunt aproape refacuta.Daca vrei sa vorbesti cu mine, orice vrei tu, te rog sa-mi scri.Imi poti scrie aici, sau pe PM sau pe messenger.
Stiu ca e greu, dar incearca sa nu privesti in urma, trebuie sa fii puternica, sa-ti revii!Te imbratisez cu drag
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Moniland spune:
Blanca si eu tot asa am citit, dar dr. care imi urmareste sarcina mi-a zis ca daca vreau pot sa-l fac si am mai cerut parerea unui dr. care face eco de DT si TT si mi-a zis ca ei fac si la gemelare. Oriucm formularul ce trebuia completat avea rubrica de sarcina gemelara. Concluzia mea: se face. Sper sa am un rezultat bun si sa nu ma duca in eroare. De dry test eu nu am auzit. Iti doresc sa ai un rezultat fara niciun risc de malformatii pt copilas.
cu

Galarina spune:
Crixia, eu la prima sarcina tot pe Rusa l-am avut si a fost un super doctor. Dar ma scotea din minti sa stau 3 ore la usa cabinetului. Cum mai e acum? S-au schimbat lucrurile?
Dr meu mi-a spus ca in aproximativ 2 luni se va deschide noua clinica...acum nu stiu ce sa zic...Pana in iulie sa fie gata si sunt multumita!
Cornelia, sanatate lui Stefanut!
Va pup pe toate celelalte!