Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza burtici de zmeurici
In sfarsit aseara am facut si eu dublu test ... am reusit sa-l vedem si pe bb la echo, era f activ .... emotionant.
Eu cica am 12 sapt iar bb 11 sapt si 5,14 cm.
Peste 5 zile lucratoare o sa primesc si rezultatul la dublu test.
Bun venit noilor burtici.
Andra_80 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni uite aici detalii despre DRY TEST http://www.genecare.com/21/id/EARLYSCREENFirstTrimesterScreen

Am inteles ca e un test relativ nou si e ceva mai nou decat triplu test. Verifica si el SD, sind. de non-surditate si ince ceva ce nu imi amintesc acum. Se face din sange uscat : se recolteaza sangele cu o seringa si apoi se picura pe o hartie cu cerculete, se lasa la uscat si apoi se analizeaza. Cica ar fi mai nou si mai sigur.
La noi, in Bucuresti, se face doar la Medsana.

Eu l-am facut la recomandarea doctorului H. care mi-a facut eco morfofetala de trim I si bineinteles ca si doctorul meu care ma urmareste a fost de acord sa il fac.
La acest test iti cere si ecografia care trebuie sa fie de cateva zile doar.

13+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!
In sfarsit mai scriu si eu cate ceva pe aici, ca in rest doar va citesc si nu mai apuc sa scriu, sper sa apuc sa mai actualizez si listutza de pe prima pagina. Si apropo de prima pagina am observat ca suntem fff putine care stim sa umblam pe acolo si noi intram rar ca nu avem timp. Daca mai doreste cineva sa ne ajute (va rugam) mai ales din fetele care intra mai des, trimiteti PM pt parola user-ului comun si eventual cereti indicatii despre cum se actualizeaza listuta sau se deschide capitol nou si vom scrie direct in subiect sau chiar pe prima pagina.

andreiutasg sa iti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste aceasta pierdere si de asemenea sa iti trimita un puiut cat mai repede.
mcrisa , jos palaria in fata ta ca ai putere sa ne citesti in continuare si sa incurajezi fetele in aceeasi situatie. Sanatate multa si Doamne ajuta sa vii cat mai repede cu o veste buna si sa fie bine pana la capat!!!

Va spusesem ca imi iesise un rezultat f nasol la bitest si ca am facut triplutest in 2 locuri. De la Genetic Lab am primit deja rezultatul si e cat se poate de negativ cu riscuri calculate f mici. Deci totul e o loterie cu aceste teste. Astept si rezultatul de la Medlife, dar doar de curiozitate sa vaad ce valori ies in sange :). Oricum eu nu fac nici o amniocenteza.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 16+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Anca chiar ca-i loterie! Ce idioti, se joaca cu emotiile noastre!
Galarinaeu am prins ideea, merg seara tarziu, cam pe la 19 si intr-o ora intru. Dr vad ca sta pana la ultima pacienta, iar ultimele sunt doar gravidutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna Dimineata la toata lumea .
Imi pare ne spus de rau pt fetele cu probleme .DD e cu noi si ne da puterea sa mergem mai departe .
Va urez multa sanatate la toate .

Noilor venite le urez sarcina usoara si fara probleme .

M-am simtit foarte rau in ultimile 2 zile cu dureri cumplite de spate si burta si singerari .
Am stat in stress pina ieri cind am reusit sa fac o eco si sa fiu controlata de un medic de specialitate .
Diagnosticul este sarcina cu risc insa mi-a aratat doctorul ca bebe este pozitionat bine si chiar am putut sa vedem si bataile inimii care sunt normale dupa cum a spus doctorul.
Pt mine a fost cel mai emotionant moment din viata mea .
Nu ne-a dar nici un tratament in afara de acidul folic si mi-a spus ori de cite ori am ingerari sa merg la el pina cind ma va prelua moasa .
In orice caz a fost mai bine decit imi imaginam .Eram foarte speriata de felul in care esti tratat in spitalele din Anglia dar acum mi-am revenit dupa ziua de ieri .

Va pup si sa auzim numai de bine

Roxana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Rocoprotejeaza-te cat poti de mult! E posibil ca totul sa se stabilizeze pana pe la 10-12 sapt. Sa aibe DD grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Eu va citesc da-s mai lenesa cu scrisul.
Noi suntem bine, cumintei acasa. Mai am o saptamana de concediu si apoi de abia astept sa incep treaba.
Imi vor face bine cateva ore ocupate. Macar mai uit ca am avut belele.
Burtica a inceput sa creasca vizibil.
Nu stiu...dar mi se pare ca, creste in reprize...sta cuminte un timp dupa care brusc pare mult mai mare...si asa ramane.
Aseara, la masaj, tati se mira ce mari ne-am facut.

Aaaa....eu am facut Dry test la Medsana si mi-au explicat ca-i la fel cu dublu test...pe acelasi principiu.
A iesit bine.
Vineri astept rezultatele la triplu test.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica16+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Galarina, CRIXIA - si eu merg tot la Raica Dan. Mie mi se pare un om foarte de treaba. Chiar maine am iar programare la el. Abia astept sa merg.
Despre ce maternitate vorbiti?? Puteti sa imi dati si mie mai multe detalii.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am citit si eu tot felul de chestii si am retinut faptul ca cele mai multe avorturi spontane se produc in sapt 8-10, cam 30%. Iar perioadele de risc in sarcina, in primul trimestru sunt zilele cand ar veni menstruatia. Fiti mai linistite atunci.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca am citit artcolul din link-ul dat si am vazut ca DT se face si la gemeni.

cu

Mergi la inceput