Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui icmanu

Galarina, CRIXIA - si eu merg tot la Raica Dan. Mie mi se pare un om foarte de treaba. Chiar maine am iar programare la el. Abia astept sa merg.
Despre ce maternitate vorbiti?? Puteti sa imi dati si mie mai multe detalii.

15+

Medicul meu impreuna cu alti medici au pus bazele unei clinici private undeva in zona Graniceri ( Tomis Nord)aproape de fostul obor de legume. Uite, asa apar informatiile, cate putin...unii spun ca s-ar deschide in aprilie, altii in iunie. Ideea e sa se deschida sa avem parte de conditii normale la nastere, aspirantele sa aibe parte de conditii de FIV ...s.a.
Eu auzisem ca echipa de medici ar fi formata din Lutescu, Dantes, Rusa, dar daca Galarina zice ca si Raica, poate cercul este mai mare si nu stim noi. Vom vedea! sanatosi sa fim pana atunci!

Revin: clinica se va numi Euromaterna! Nenea gugal ne gaseste site-ul care e in formare! e un inceput totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Rallu si in cat timp ti-a dat rezulattul la dry test? Si eu intelesesm ca e la fel ca triplu test numai ca il poti face mai devreme in sarcina pe la 10-12 sat pe cand TT pe la 15-16 sapt. Asa ti-a zis tie doctorita ca trebuie sa faci si TT dupa DT ?

Moni..vezi..nu ai citit degeaba

13+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Aveti idee cum se va numi clinica? Cumva Euromaterna?
Sper sa se deschida pana in iunie-iulie.
Pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

icmanu, esti pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Anca, ma bucur ca rezultatul este bun! Cel mai bine e ca tu esti optimista !

Daca ai timp, trece-mi si mie un carucior albastru . Chiar vroiam sa propun si eu fetelor care au timp si chef sa preia o parte din munca voastra (a ta si a micaalsei). E usor sa ceri ajutorul altuia , dar eu chiar nu imi pot lua asa angajament, ca am cateva zile mai bune in care pot sta pe net, dar in general sunt varza la capitoul timp.

Ce ziceti de clinica privata din Constanta? Am auzit si eu, dar stiam de Raica si alti medici, nu si de Lutescu. Oricum eu nu sunt deloc la zi cu ultimele noutati. Crixia, nu te baza pe mine, ca mai am doar vreo doi neuroni si aia in suferinta si mi s-au sters din minte o groaza de chestii. Un avantaj vizibil este ca sunt muuult mai relaxata, ca la Stefan. Atunci plangeam zlnic pt. fiecare pata (v-am zis ca am sangerat mult timp) si pt. fiecare problema aparuta. Nici acum nu a fost totul perfect, dar ma simt foarte linistita in interior.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Citat:
citat din mesajul lui icmanu

Galarina - tu la ce medic mergi si la ce clinica vei naste?
Ce stii de maternitatea din Medgidia? Eu am auzit numai lucruri bune. Nu stiu ce sa fac, oricum in Spitalul Judetean nu vreau sa nasc.

Ramasesem datoare cu niste date:
DN 07.08.1982
UM 05.10.2008
DPN 12.07.2009

Sa aveti grija de voi!

15+

ICMANU eu cu toate ca nu sunt in tara sunt din Constanta. La prima sarcina am prins primul trimestru in romania si am preferat sa merg din constanta pana in medgidia pt a-mi face controlul. La maternitatea din medgidia este un domn dr Al Chazli pe care il recomand cu cea mai mare incredere. Este un om de milioane si un adevarat profesionist asa cum rar se mai gaseste in ziua de azi. Am o prietena care a nascut la el si a fost extrem de multumita pe parcursul sarcinii cat si la nastere.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

adrianafedorca, jojo_miha ce mai faceti? Parca nu v-am mai citit de mult.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor ce faceti? bebei?noi suntem bine de 2 zile parca il simt pe bebe ca misca se tot foieste de colo coloacuma sper sa fie el si sa nu delirez eu
astept sa imi dea raspunsul doctorita pt eco poate ma duc maine sa_mi vad iubirea
va pupacesc si aveti grija de voi si de bebelusi

monica mamica in devenire+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Draga Nour ,

Ma bucur ca vad pe cineva din Kuweit ..........Am lucrat 10 ani in Emiratele Arabe in Dubai si Abu-dhabi ............mi-a placut foarte mult acolo sitemul medical este mult mai bun decit la noi asa mi sa parut .
Am fost cu serviciul si in Kuweit .
Acum de 1 an sunt la Londra dar nu se compara .Am ramas cu inima pe acele meleaguri .
Sanatate si sarcina usoara in continuare .

Pup la toata lumea

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Blanca....cei de la Medsana il asociau dublului test si nu la cel triplu.
Fapt normal de altfel pt. ca se cauta in sange 2 lucruri....nu 3.
Am primit rezultatul in 3 saptamani dar eu l-am facut pe 20 dec ... au venit sarbatorile, etc...nu e numai vina lor ca a durat atat.
Am ales sa fac eco acolo, chiar inainte de a mi se lua sange si totul a costat 4,3 mil...nu mai stiu cat a fost eco si cat testul dar cred ca se gaseste pe site-ul lor.
Doctorita mea discuta cu mine ce teste exista si eu decid ce vreau sa fac....deci eu am fost cea care a hotarat sa fac TT desi Dry Testul a iesit ca am sarcina cu risc scazut.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica16+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput